QUOTE(alfa159 @ 2008 01 16, 22:08)
Vienoms geri, kitoms blogi. Man keisti sie rasinejimai. Cia is serijos- nie vinovataja ja, on sam prtishol.
Jei pasakaitytum sia tema ar statistika paziuretum, tai apsigime vaikai kartais, deja, gimsta. Sie tyrimai- tai medicinos zingsnis i prieki. Jie padeda surasti apsigimimus anksciau. Ju deka maziau negyvu ir apsigimusiu kudikiu gimsta. Na gi nera taip, kad visas nusiuncia tirtis, visas subado, visoms teigiamus rezultatus pasako. Ciniska dabar, kai paciai viskas gerai, imti rekauti pries situos tyrimus ir protinti visas - "kam to reikia, susimastykit, leliukas jaucia." Na kaip taip galima???...
QUOTE(Daiva @ 2008 01 18, 10:09)
Tai 85 procentai pagal mane pakankamai daug
Be to pati sau prieštarauji - iš pradžių sakai, kad viskas priklauso nuo gydytojo kompetencijos, o paskui, kad tai grynai statistika
O aš manau, kad tikrai ne durniai tą visą patikrinimo sistemą sugalvojo, o jeigu yra kažkokia riba, už kurios nebegalima ištirti, tai čia gal jau ne gydytojų, o apskritai žmogaus galimybių riba.
labukas, aš lankausi čia pirmą kartą man trečiadienį taip pat ims vandenis tyrimams, labai bijau
nes kai darė echoskupu, tai rado ten kažkokius vandenis prie širdelės
Papildyta:
QUOTE(viesoji @ 2009 03 19, 12:04)
Ačiū už
Stengiuos sau sakyti, kad sulaukti gerų rezultatų vistik šansų yra daugiau.
Esu tryznė, tai ir galvoju visokių blogybių
.
Aš einu kaip ir tu kovo 23 d. 11,30. tik pas Krasovskaja. Bet gal jos ten kartu tuos reikalus atlieka.
labas, aš lankausi čia pirmą kartą, tai labai nepykit, jai parašysiu kaip nors ar kur nors nesuprantamai. Aš taip pat važiuosiu genetiniams tyrimams, kad vaisiaus vandenis paimtų, nes 20 savaitę rado prie širdelės kažkokių vandenų. Ar jums tai yra kada nors taip buvę? Kokiek simptomai gali rodyti dauno sindromą?