Įkraunama...
Įkraunama...

Genetiniai tyrimai-V dalis

QUOTE(violeta_151 @ 2009 03 19, 11:38)
Laba,

viesoji,
  o tyrimą darys gal kovo 23 d.?  kelintai val. sakė ateiti?  kelinta tavo  nestuke.gif  sav.?
Aš eisiu kovo 23 d. gyd. Butkevičienė.
Man dar patarė pagerti Magnis B6 vitaminų po 2 tabl. 3 kartus per dieną.

Ir tikrai nesijaudink viskas bus ok  4u.gif    reikia optimistiškai žiūrėti. Nepergyvenk  4u.gif

Ačiū už 4u.gif
Stengiuos sau sakyti, kad sulaukti gerų rezultatų vistik šansų yra daugiau.
Esu tryznė, tai ir galvoju visokių blogybių ax.gif .
Aš einu kaip ir tu kovo 23 d. 11,30. tik pas Krasovskaja. Bet gal jos ten kartu tuos reikalus atlieka.
Atsakyti
QUOTE(alfa159 @ 2008 01 16, 22:08)
Vienoms geri, kitoms blogi. Man keisti sie rasinejimai. Cia is serijos- nie vinovataja ja, on sam prtishol.

Jei pasakaitytum sia tema ar statistika paziuretum, tai apsigime vaikai kartais, deja, gimsta. Sie tyrimai- tai medicinos zingsnis i prieki. Jie padeda surasti apsigimimus anksciau. Ju deka maziau negyvu ir apsigimusiu kudikiu gimsta. Na gi nera taip, kad visas nusiuncia tirtis, visas subado, visoms teigiamus rezultatus pasako. Ciniska dabar, kai paciai viskas gerai, imti rekauti pries situos tyrimus  ir protinti visas - "kam to reikia, susimastykit, leliukas jaucia." Na kaip taip galima???... blink.gif

QUOTE(Daiva @ 2008 01 18, 10:09)
Tai 85 procentai pagal mane pakankamai daug biggrin.gif
Be to pati sau prieštarauji - iš pradžių sakai, kad viskas priklauso nuo gydytojo kompetencijos, o paskui, kad tai grynai statistika g.gif

O aš manau, kad tikrai ne durniai tą visą patikrinimo sistemą sugalvojo, o jeigu yra kažkokia riba, už kurios nebegalima ištirti, tai čia gal jau ne gydytojų, o apskritai žmogaus galimybių riba.

labukas, aš lankausi čia pirmą kartą man trečiadienį taip pat ims vandenis tyrimams, labai bijau unsure.gif nes kai darė echoskupu, tai rado ten kažkokius vandenis prie širdelės

Papildyta:
QUOTE(viesoji @ 2009 03 19, 12:04)
Ačiū už  4u.gif
Stengiuos sau sakyti, kad sulaukti gerų rezultatų vistik šansų yra daugiau.
Esu tryznė, tai ir galvoju visokių blogybių ax.gif .
Aš einu kaip ir tu kovo 23 d. 11,30. tik pas Krasovskaja. Bet gal jos ten kartu tuos reikalus atlieka.

labas, aš lankausi čia pirmą kartą, tai labai nepykit, jai parašysiu kaip nors ar kur nors nesuprantamai. Aš taip pat važiuosiu genetiniams tyrimams, kad vaisiaus vandenis paimtų, nes 20 savaitę rado prie širdelės kažkokių vandenų. Ar jums tai yra kada nors taip buvę? Kokiek simptomai gali rodyti dauno sindromą? unsure.gif
Atsakyti
kokie simptomai gali rodyti dauno sindroma? Manau kad isoriskai ju visai turetum nejausti,tai parodo tik tyrimai verysad.gif Cia yra tik mano nuomone 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(rjusinskiene @ 2009 03 20, 20:09)
labukas, aš lankausi čia pirmą kartą man trečiadienį taip pat ims vandenis tyrimams, labai bijau unsure.gif nes kai darė echoskupu, tai rado ten kažkokius vandenis prie širdelės

O sprando raukšlė buvo "normoj"? Nes lyg ir ji yra vienas iš svarbiausių rodiklių dėl dauno sindromo.
Atsakyti
QUOTE(rjusinskiene @ 2009 03 20, 19:09)
nes 20 savaitę rado prie širdelės kažkokių vandenų. Ar jums tai yra kada nors taip buvę? Kokiek simptomai gali rodyti dauno sindromą? unsure.gif

20 sav. sprando raukšlės skenavimas jau nėra tikslus, manyčiau. Jį atlieka iki 14 savaitės. O dėl tų vandenukų prie širdelės - pati gydytoja nieko nesakė ? Vandenų tyrimui siunčia genetikė?
Atsakyti
Aš rytoj einu sprando raukšlės tyrimui pas gydytoją Kravčenkienę, nėštumas pagal daktarus 13 savaitė, pagal mane 12. Aš labai už visus įmanomus tyrimus kad iš anksto žinoti viską kas įmanoma apie būsimą vaikį. Tikiuosi viskas bus gerai....
Atsakyti
QUOTE(viesoji @ 2009 03 17, 11:59)
Mano situacija panaši. Echoskopas parodė, kad viskas puiku, o kraujo tyrimas 1:70 Dauno sindromui. Jau sutariau, kad pirmadieni laukia vaisiaus vandenų tyrimas.Paskui laukimas....Suvokiu, kad didesnė tikimybė, kad viskas gerai, bet tas o jeigu ne.. muša iš vėžių. Net pilvą skauda

nusiramink 4u.gif žinau, kam buvo 1:50 ir vaikiukas be to sindromo gimė mirksiukas.gif greit viskas išsispręs 4u.gif
Atsakyti
Na va aš jau po tyrimų. Jeigu kuri laukiate tyrimų tai nebijokite. Pats tyrimas tikrai nebaisus ir trunka vos kelias minutes. Na dabar tik beliko rezultatu sulaukti.
Atsakyti
Laba visoms,

aš irgi šiandien po vaisiaus vandenų procedūros.
Buvau pas gyd. E.Butkevičienė. Dabar lauksiu iki penktadienio rezultatų.
Nelabai maloni procedūra, bet nieko baisaus ten nėra kaip sakoma.
Susikalbėjome su viena miela jauna mergina, kuriai pirmai darė tą tyrimą, po jos aš buvau, tai net nespėjau palinkėti sekmės.
Tai jeigu čia ji užsuks paskaityti:
Linkiu sekmės ir gerų rezultatų 4u.gif

Ir to paties visoms kam darė tą procedūrą 4u.gif
Atsakyti
Aš irgi visoms linkiu pačių geriausių rezultatų 4u.gif
Atsakyti
Labas rytas viesoji,

o kaip šiandien jaučiatės? viskas ok, miegojot gerai?
Jums irgi gal sakė dar savaitę magnį pagert?
Atsakyti
QUOTE(violeta_151 @ 2009 03 24, 09:26)
Labas rytas viesoji,

o kaip šiandien jaučiatės? viskas ok, miegojot gerai?
Jums irgi gal sakė dar savaitę magnį pagert?

Savijauta (sveikatos prasme) tai mano liuks. Vaikis spardosi, ir bent jau kol kas jokiu pasaliniu reiskiniu nera. Tikiuosi taip ir bus ir toliau. Vakar stengiausi daugiau ilsetis, nors po proceduros dar teko i darba vaziuoti ir iki galo atidirbti. Stengiausi is leto vaikscioti, nes pasirode, kad gal pilvukas kiek spazmavo. O va miegoti, tai prastai miegojau. Pabudau nakti ir vis galvoju, galvoju, galvoju........kaip cia bus.
O kad kaska pagerti, tai man nieko absoliuciai neminejo, o as tundra ir paklausti pamirsau. Vakar galvojau pries miega sangrijos taure isgersiu, bet tik siandien ryte pamaciau, kad ji taip ir liko nepaliesta.
Atsakyti