Įkraunama...
Įkraunama...

Genetiniai tyrimai-V dalis

QUOTE(saulyte_gelyte @ 2009 03 09, 14:23)
Labas, mano ginekologė matavo raukšlytę 12tą savaitę, ir dar 14tą, skyrėsi duomenys 0,1 mm, tad manau, kad neturėtų būti labai vėlu...

O man echoskopuotoja ( pagal SM geriausia mūsų mieste) pasakė, kad per vėlu, duomenys bus netiklsūs..
Gerai jei būtų netiklsūs, nes rezultatai mano nuomone prasti verysad.gif Nors gydytoja sako, kad normos neviršja, bet 2,8 mm manau tikrai prastai.. verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Kurmaitiene @ 2009 03 09, 16:08)
O man echoskopuotoja ( pagal SM geriausia mūsų mieste) pasakė, kad per vėlu, duomenys bus netiklsūs..
Gerai jei būtų netiklsūs, nes rezultatai mano nuomone  prasti  verysad.gif Nors gydytoja sako, kad normos neviršja, bet 2,8 mm manau tikrai prastai..  verysad.gif

Bet juk iš tiesų patenkate į normas.. Nereikia taip jaudintis!! Dėl ramybės pasidarykite prisca kraujo tyrimą, o ne skubėkite nepasitikėti gydytojos nuomone 4u.gif. Jei ji - geriausia jūsų mieste, tai matyt pasveria savo žodžius. Ne tik kaklo raukšlytę matyt pamatavo, ir kitus kriterijus įvertino, ir pasakė, kad viskas gerai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saulyte_gelyte: 09 kovo 2009 - 20:36
Labas ,

mano echo geras, o pagal triple testo rezultatus padidėjusi rizika.
Gyd. patarė daryti vaisiaus vandenų tyrimą.
Bet nieko nesakė dėl Magnio tablėčių gerimo (Dabar ji atostogauja tai ir paklausti negaliu). O čia perskaičiau, kad kai kas gėrė. Ar visoms buvo patarta gerti? kodėl? ir kiek dienų, po kiek?
Ir dar klausimėlis: kai ėjau pirmą kartą pas genetikę turėjau siuntimą iš poliklinikos, tai už echo ir kraujo tyrimą nemokėjau. Po atsakymo gyd. pasakė data ir valanda kada ateiti darytis amniocenteze. Taip ir nesupratau ar reikės mokėti ar ne?
Atsakyti
Va mes darėm genetinius tyrimus. Echo blogas, vakar atliko vandenų punkciją, bet praktiškai tikra patologija matosi.... Nėštumas mano dar tik 12 sav. priimidinėsim vieną ar kitą sprendimą.
Atsakyti
QUOTE(violeta_151 @ 2009 03 10, 15:07)

Bet nieko nesakė dėl Magnio tablėčių gerimo (Dabar ji atostogauja tai ir paklausti negaliu).  O čia perskaičiau, kad kai kas gėrė.  Ar visoms buvo patarta gerti?  kodėl?  ir kiek dienų, po kiek?

Man nuo jaudinimosi truputį spazmavo gimda, pasiskundžiau savo ginekologei, tai ji patarė pagert po 2 pakelius diasporal per diena. Magnis mažina spazmus, ir šiaip, nuteikia raminančiai smile.gif. Gėriau gerą savaitę iki amniocentezės. O po procedūros paklausiau genetikės, ar jau nustot gerti, tai sakė, kad dar 5 dienas pagerčiau.
Atsakyti
QUOTE(Jusma @ 2009 03 10, 17:31)
Va mes darėm genetinius tyrimus. Echo blogas, vakar atliko vandenų punkciją, bet praktiškai tikra patologija matosi.... Nėštumas mano dar tik 12 sav. priimidinėsim vieną ar kitą sprendimą.

O vandenu ta punkcija atlieka tokiam ankstyvam nestume? Kazkodel maniau kai yra daugiau savaiciu... Siaip ar taip,linkiu stiprybes 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(violeta_151 @ 2009 03 10, 15:07)
Ir dar klausimėlis: kai ėjau pirmą kartą pas genetikę turėjau siuntimą iš poliklinikos, tai už echo ir kraujo tyrimą nemokėjau. Po atsakymo gyd. pasakė data ir valanda kada ateiti darytis amniocenteze.  Taip ir nesupratau ar reikės mokėti ar ne?

Nereikės mokėti. Ir nebijok atsakymų-jeigu echo buvo geras, turėtų būti viskas gerai.
Atsakyti
QUOTE(Panelee @ 2009 03 10, 18:43)
O vandenu ta punkcija atlieka tokiam ankstyvam nestume? Kazkodel maniau kai yra daugiau savaiciu... Siaip ar taip,linkiu stiprybes  4u.gif

Kadangi echo rodė akivaizdžią vandenę, neapsimokėjo imto placentos gaurelius. Ėmė vandenis ir tai nebuvo labai malonu, nes pilvas dar mažas, vandenų nedaug. Turim ir diagnozę - Edwardso sindromas. verysad.gif
O šiaip jau vandenis ima, kai yra daugiau savaičių. bet mes kaip išimtis, visur mes kaip išimtis ir su ligom....
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jusma: 11 kovo 2009 - 07:51
QUOTE(Jusma @ 2009 03 11, 08:51)
Kadangi echo rodė akivaizdžią vandenę, neapsimokėjo imto placentos gaurelius. Ėmė vandenis ir tai nebuvo labai malonu, nes pilvas dar mažas, vandenų nedaug. Turim ir diagnozę - Edwardso sindromas. verysad.gif
O šiaip jau vandenis ima, kai yra daugiau savaičių. bet mes kaip išimtis, visur mes kaip išimtis ir su ligom....

Laikykitės, Jusma.. Labai gaila, kad diagnozė tokia sad.gif. Stiprybės 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Jusma @ 2009 03 11, 08:51)

Laikykis, įsivaizduoju, kaip dabar sunku. Matau, kad turit vieną vaikelį. Tikrai susilauksit dar šeimos pagausėjimo. Visko gyvenime būna. Kartais kažkodėl likimas atsiunčia labai didelius išbandymus.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Audita: 11 kovo 2009 - 18:13
Labukas visoms. O man kazkodek leliuko kaklo rauksleles nematavo... g.gif o kada uzsiminiau daktarei apie tai pasake jog jau velu matuot...
Atsakyti
QUOTE(Audita @ 2009 03 10, 20:32)
Nereikės mokėti. Ir nebijok atsakymų-jeigu echo buvo geras, turėtų būti viskas gerai.

Ačiū už palaikymą, gerus žodžius smile.gif
Papildyta:
saulyte_gelyte ačiū už atsakymą.

Jusma stiprybės linkiu.
Atsakyti