Įkraunama...
Įkraunama...

Genetiniai tyrimai-V dalis

QUOTE(saulyte_gelyte @ 2009 02 26, 23:28)
4u.gif

Šiaip man daktare, paėmusi tyrimą pirmadienį, sakė paskambinti penktadienį, tačiau pati paskambino ir rezultatus pasakė jau trečiadienį. Kiek skaičiau šioje temoje, gan dažnai greičiau pasako.
Sėkmės, špingaletka ir lilan, pirmadienį 4u.gif .
Vaivos juosta, sveikinu su gerais atsakymais  thumbup.gif

aciuks.gif O as jau galvojau reiks laukti kokias dvi savaites doh.gif nudziuginot mane, kad tiek ilgai nereiks jaudintis cool.gif
Atsakyti
Lilan - turi būti gerai.... su Edvardso sindromu gimę leliukai išgyvena trumpai, dažniausiai dar pilvukyje pradžioje nėštumo žūsta, o tau juk jau šitiek savaitėlių. Pamatysi, pavasario pradžia tau bus graži 4u.gif .
Atsakyti
QUOTE(vaivos juosta @ 2009 02 27, 15:06)
Lilan - turi būti gerai.... su Edvardso sindromu gimę leliukai išgyvena trumpai, dažniausiai dar pilvukyje pradžioje nėštumo žūsta, o tau juk jau šitiek savaitėlių. Pamatysi, pavasario pradžia  tau bus graži  4u.gif  .

zinau kad su siuo sindromu nesuderinama gyvybe ...
labai jau laukiu antradienio...ir truputi nerimauju... bet noriu, kad greiciau viskas isaisketu, kad ir kaip butu... kaip jau lemta taip...
Atsakyti
Mano šios dienos atsakymai geri 4u.gif Buvo atliktas pakartotinas kraujo tyrimas edvardso sindromui nustatyti. Praeitą kartą buvo rizika 1:200, o jau šiandein 1:3000(maždaug), tiksliai neatsimenu. Tad mano paragaras kaip ir baigėsi 4u.gif Linkiu visoms tik kuo geriausių rezultatų smile.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif

Gal galetumet i az parasyti gyd. Natalijos Krasovskajos mob. tel. numeri? Buciau dekinga 4u.gif
Atsakyti
Sveikutes 4u.gif as jau po vandenu tyrimo, kaip viena mergina buvo rasiusi, kad jaute kaip kiekviena sluoksni lasinuku praduria su adata, tai taip ir man jautesi cool.gif tik man kazkodel labiau skaudejo kol trauke tuos vandenis unsure.gif seip tai gydytojas pasake, kad tyrimas pasiseke. Bet vat deja leliaus man nerode kai ziurinejo echo verysad.gif
Dabar truputi dar paskaudena pilvuka unsure.gif liepe po sav. pasiskambinti del rezultatu cool.gif tad laukiu antradienio cool.gif
Atsakyti
QUOTE(lilan @ 2009 03 04, 08:44)
. Bet vat deja leliaus man nerode kai ziurinejo echo  verysad.gif
Dabar truputi dar paskaudena pilvuka  unsure.gif  liepe po sav. pasiskambinti del rezultatu  cool.gif tad laukiu antradienio  cool.gif

Gal jaudint tave mažiau norėjo...
Tu darei tyrimą Klaipėdoje?
Atsakyti
QUOTE(vaivos juosta @ 2009 03 04, 09:26)
Gal jaudint tave mažiau norėjo...
Tu darei tyrimą Klaipėdoje?

gal... ne as kaune, kad man atrodo klaipedoje vandenu tyrimo nedaro g.gif
Atsakyti
QUOTE(lilan @ 2009 03 04, 09:44)
Sveikutes  4u.gif  as jau po vandenu tyrimo, kaip viena mergina buvo rasiusi, kad jaute kaip kiekviena sluoksni lasinuku  praduria su adata, tai taip ir man jautesi  cool.gif  tik man kazkodel labiau skaudejo kol trauke tuos vandenis  unsure.gif  seip tai gydytojas pasake, kad tyrimas pasiseke. Bet vat deja leliaus man nerode kai ziurinejo echo  verysad.gif
Dabar truputi dar paskaudena pilvuka  unsure.gif  liepe po sav. pasiskambinti del rezultatu  cool.gif tad laukiu antradienio  cool.gif

Linkiu, kad tyrimu rezultatai Tave pradziugintu wub.gif , norejau pasiteirauti ar gydytojai neprigazdino apie kokia rizika darant si tyrima? Jei nepaslaptis koks gydytojas dare?
Atsakyti
QUOTE(siri @ 2009 03 04, 18:57)
Linkiu, kad tyrimu rezultatai Tave pradziugintu wub.gif , norejau pasiteirauti ar gydytojai neprigazdino apie kokia rizika darant si tyrima? Jei nepaslaptis koks gydytojas dare?

as pati zinojau, kad padideja rizika persileisti. O koks gydytojas dare vandenu tyrima tai net nezinau blush2.gif seip as kreipiausi pas Sereikiene KMUK
Atsakyti
Sveikos, norėjau paklausti, ar ne per vėlu matuoti vaisiaus sprando raukšlę dėl Dauno sindromo, kai yra 13 savaičių ir kelios dienos..
Atsakyti
QUOTE(Kurmaitiene @ 2009 03 09, 12:26)
Sveikos, norėjau paklausti, ar ne per vėlu matuoti vaisiaus sprando raukšlę dėl Dauno sindromo, kai yra 13 savaičių ir kelios dienos..

Labas, mano ginekologė matavo raukšlytę 12tą savaitę, ir dar 14tą, skyrėsi duomenys 0,1 mm, tad manau, kad neturėtų būti labai vėlu...
Atsakyti