Įkraunama...
Įkraunama...

Genetiniai tyrimai-V dalis

QUOTE(eziene86 @ 2009 02 25, 14:31)
o pasakykit gal kuriai buvo panasi situacija i mano....zodziu dariausi stuburo nuotrauka,kompiuterine,ir nezinojau kad laukiuosi verysad.gif  tai labai neramu buvo kad nebutu pakenke nors to nestumo gal tik kelios dienos buvo,nuejau po dvieju sav pas gine,tai ji vos iziurejo nestuma,tai gal ir nepakenke vaisiui,va vakar buvau pas kita gine,pasikonsultuoti tai ji sake jei butu pakenke tie spinduliai tai butu nesivystes vaisius,arba persileidimas buves bet dbr viskas labai gerai,7 savaiteles nestumo,bet sakau vistiek reiktu issitirti pas genetikus o vieta laisva tik geguzes men unsure.gif  verysad.gif

man genetike pasake ta pati santariskese.
Atsakyti
Mergaitės, o kas jums pas genetikus davė siuntimą, ginekologė jūsų ar šeimos gydytoja, nes aš pas genetikę vaikščiojau privačiai, o dabar vandenų tyrimui Santariškėse reikalingas siuntimas, tai pas kurią gydytoją reikia jo prašyti?
Atsakyti
QUOTE(špingaletka @ 2009 02 25, 17:35)
Mergaitės, o kas jums pas genetikus davė siuntimą, ginekologė jūsų ar šeimos gydytoja, nes aš pas genetikę vaikščiojau privačiai, o dabar vandenų tyrimui Santariškėse reikalingas siuntimas, tai pas kurią gydytoją reikia jo prašyti?

man ginekologė išrašė siuntimą.
Atsakyti
QUOTE(špingaletka @ 2009 02 25, 17:35)

Pas ginekologę. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Mildaja @ 2009 02 25, 19:21)
Pas ginekologę. 4u.gif

Susiskambinau su poliklinika, ginekologė serga, velnias, čia Viln raj ir daugiau jų nėra, kaži ar galės šeimos gydytoja, kaip manot?
Atsakyti
Gavau genetikės atsakymus - rezultatai geri, rizika minimali smile.gif . Smagiai jaučiuosi. wub.gif
Atsakyti
Sveikutes 4u.gif
Deje ir man teks vandenu tyrima darytis verysad.gif priskos tyrimas parode padidejusia rizika edvarso sindromui verysad.gif 1:50 (gan didele unsure.gif ) kartojom prisko tyrima bet vistiek tokia pat parode verysad.gif tai va dabar kovo 3 vaziuosim vandenu tyrima darytis i kauna verysad.gif stengiuos labai nepanikuoti, galvoti optimistiskai, bet vistiek sirdele nerimsta unsure.gif dziaugiuosi tik, kad nereiks ilgai laukti to tyrimo, tik aisku atsakymo jau reiks palaukti unsure.gif
vaivos juosta labai dziaugiuosi del jusu wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lilan: 26 vasario 2009 - 11:49
QUOTE(lilan @ 2009 02 26, 12:48)
Sveikutes  4u.gif
Deje ir man teks vandenu tyrima darytis  verysad.gif  priskos tyrimas parode padidejusia rizika edvarso sindromui  verysad.gif  1:50 (gan didele  unsure.gif ) kartojom prisko tyrima bet vistiek tokia pat parode  verysad.gif  tai va dabar kovo 3 vaziuosim vandenu tyrima darytis i kauna  verysad.gif stengiuos labai nepanikuoti, galvoti optimistiskai, bet vistiek sirdele nerimsta  unsure.gif  dziaugiuosi tik, kad nereiks ilgai laukti to tyrimo, tik aisku atsakymo jau reiks palaukti  unsure.gif

Laikykis. Suprantu, koks sukus yra toks laukimas. Bet džniausiai tyrimas patvirtina, kad viskas gerai. Tad reikia tuo labai tikėti. Sėkmės.
Atsakyti
QUOTE(Mildaja @ 2009 02 26, 18:11)
Laikykis. Suprantu, koks sukus yra toks laukimas. Bet džniausiai tyrimas patvirtina, kad viskas gerai. Tad reikia tuo labai tikėti. Sėkmės.

wub.gif aciu tikejimo turiu, nes kazkaip sirdis jaucia, kad viskas bus gerai wub.gif
parasysiu kaip sekesi cool.gif
Atsakyti
QUOTE(lilan @ 2009 02 26, 12:48)
Sveikutes  4u.gif
Deje ir man teks vandenu tyrima darytis  verysad.gif  priskos tyrimas parode padidejusia rizika edvarso sindromui  verysad.gif  1:50 (gan didele  unsure.gif ) kartojom prisko tyrima bet vistiek tokia pat parode  verysad.gif  tai va dabar kovo 3 vaziuosim vandenu tyrima darytis i kauna  verysad.gif stengiuos labai nepanikuoti, galvoti optimistiskai, bet vistiek sirdele nerimsta  unsure.gif  dziaugiuosi tik, kad nereiks ilgai laukti to tyrimo, tik aisku atsakymo jau reiks palaukti  unsure.gif
vaivos juosta labai dziaugiuosi del jusu  wub.gif

o po kiek laiko b8na rezultatai tyrimų, nes man pirmad irgi darys?
Atsakyti
4u.gif
QUOTE(špingaletka @ 2009 02 26, 23:56)

Šiaip man daktare, paėmusi tyrimą pirmadienį, sakė paskambinti penktadienį, tačiau pati paskambino ir rezultatus pasakė jau trečiadienį. Kiek skaičiau šioje temoje, gan dažnai greičiau pasako.
Sėkmės, špingaletka ir lilan, pirmadienį 4u.gif .
Vaivos juosta, sveikinu su gerais atsakymais thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(špingaletka @ 2009 02 26, 22:56)

man pirmadieni tyrima dare, o rezultatus zinojau ketvirtadieni mirksiukas.gif
Atsakyti