Sveikos, gal kas žinote, ar yra tikimybė sulaukti gerų atsakymų, kai tikimybė edvardso sindromui 1:200. Kiek skaitinėjau, tai dažniausiai , kai įtaria dauno sindromą, tai būna po galutinių tyrimų viskas gerai, Na, o kiek paskaitinėjau dėl edvardso, tai kažkaip neradau, kad galutinis atsakymas geras būtų Parašykit kas nors savo patirį.
Tikrai yra tikimybė, nepergyvenk. Juk tas tyrimas paremtas statistiniais skaičiavimais ir nuo labai daug įv.rodiklių priklauso rezultatai. Rimtai klautis gali tik vaisiaus vandenų ir gal dar gera echoskopija. Pasityrinėk tyrimo lapą - ar gerau viskas suvesta, vaikučio amžius tikslus? O sverbiausia - anksčiau laiko nepergyvenk
QUOTE(doremifasolasi @ 2009 02 23, 00:19)
Sveikos, gal kas žinote, ar yra tikimybė sulaukti gerų atsakymų, kai tikimybė edvardso sindromui 1:200. Kiek skaitinėjau, tai dažniausiai , kai įtaria dauno sindromą, tai būna po galutinių tyrimų viskas gerai, Na, o kiek paskaitinėjau dėl edvardso, tai kažkaip neradau, kad galutinis atsakymas geras būtų Parašykit kas nors savo patirį.
Bet juk tai dar nėra taip tragiškai baisu-juk ne 1:50. Nepanikuok dar. AIšku, visada baisi yra ta nežinomybė ir skaičiai, kurie yra ne tokie, kokius norisi matyti. Tikrai dar nesinervink.
QUOTE(Laurencija2 @ 2009 02 10, 23:05)
ir mes po 2 savaiteliu kulniuosim pas genetikus
nes 1 is 2 leliuku nustojo vystytis
dabar itaria, kad antras gali tureti genetiniu problemu
kai uzsimirstu, visai neblogai jauciuosi, kai prisimenu, asara nubraukiu
o siaip jeigu ne apetitas uz 4 tai ne nesijausciau
mano dukra irgi buvo ir daugiavaisiaus nestumo, liko 1, tik atvejis buvo kitas, buvo atskiri burbuliukai, buvo skatintas, tai net nedariau as tu tyrimu, o ir gydytoja nebruko.
o dabar burbuliukas buvo pradzioje 1
zodziu,kad tik viskas butu gerai
to linkiu visoms
nes 1 is 2 leliuku nustojo vystytis
dabar itaria, kad antras gali tureti genetiniu problemu
kai uzsimirstu, visai neblogai jauciuosi, kai prisimenu, asara nubraukiu
o siaip jeigu ne apetitas uz 4 tai ne nesijausciau
mano dukra irgi buvo ir daugiavaisiaus nestumo, liko 1, tik atvejis buvo kitas, buvo atskiri burbuliukai, buvo skatintas, tai net nedariau as tu tyrimu, o ir gydytoja nebruko.
o dabar burbuliukas buvo pradzioje 1
zodziu,kad tik viskas butu gerai
to linkiu visoms
labai palaukau jus, as 4 sav laukiuosi ir man gresia persileidimas, salia gemaliuko lyg paktaujeve butu..zodziu braukiu asrele r ne viena...labai jus suprantu, laikykimes...
sveikos
as is gentikes
po echo man ne nepasiulyle kraujo tyrimo.
nezinau gerai ar blogai, bet jauciuosi ramiau,pora trejeta dieneliu vyresni, bet cia normalu del mano labai trumpo ciklo
o siaip labai grazu, pirsta ciulpe maziukas ir miegojo echo pradzioje
nosies kauliukas matesi kuo puikiausiai, tik labai sunkiai pagavo, kol sprando rauksle ismatavo, niurke niurke zuikeli
kontroline echo pasiule 18-20 savaiciu ir viskas, liepe ramiai sau vaikscioti toliau
as is gentikes
nezinau gerai ar blogai, bet jauciuosi ramiau,pora trejeta dieneliu vyresni, bet cia normalu del mano labai trumpo ciklo
nosies kauliukas matesi kuo puikiausiai, tik labai sunkiai pagavo, kol sprando rauksle ismatavo, niurke niurke zuikeli
kontroline echo pasiule 18-20 savaiciu ir viskas, liepe ramiai sau vaikscioti toliau
QUOTE(Laurencija2 @ 2009 02 24, 21:01)
sveikos
as is gentikes
as is gentikes
Super Dabar galiai ramiai bendrauti su savo leliuku.
as rytoj vaziuoju pas genetikus, ten nesvarbu kad butum nevalgius ar ne, o nereikia serveteliu nestis?na nieko nereikia ruostis?
QUOTE(renatuxaass @ 2009 02 24, 21:22)
as rytoj vaziuoju pas genetikus, ten nesvarbu kad butum nevalgius ar ne, o nereikia serveteliu nestis?na nieko nereikia ruostis?
Valgyt galima, nieko ruoštis nereikia, servietelių tai nebent jei užsimanysi į wc - radau ten tokį, kur wc popieriaus nebuvo . Sėkmės dideliausios
Papildyta:
QUOTE(doremifasolasi @ 2009 02 23, 00:19)
Na žinoma, kad šansai sulaukti gerų tyrimo atsakymų yra labai labai dideli! Nesijaudink tik. Aš manau, kad jau geriau 1:200, jei 1:300, nes antruoju atveju nebūtų indikacijos vaisiaus vandenų tyrimui, o rizika kaip juk irgi statistiškai nemaža. Bet kraujo tyrimas - tik atrankinis tyrimas tolimesniam. Žinau, kad nerimo daug, bet neabejok, kad viskas bus gerai. Sunkiausios - laukimo dienos, bet įsiklausyk į save, atrasi jėgų ir tą žinojimą, kad viskas bus gerai. Sėkmės tau!
Papildyta:
QUOTE(Laurencija2 @ 2009 02 24, 21:01)
sveikos
as is gentikes
as is gentikes
Puikios naujienos! Sveikinu! Lengvo ir ramaus dabar jau nešiojimo
Labai ačiū visoms už palaikymą ir padrąsinimą, tikrai lauksiu kitų kraujo tyrimo atsakymo su viltimi, na o jei prireiks vandenų tyrimo, nenusivilsiu, stengsiuos būti optimistė, to linkiu ir kitoms , papuolusioms į panašią situaciją. Tikėkimės gerų galutinių rezultatų
o pasakykit gal kuriai buvo panasi situacija i mano....zodziu dariausi stuburo nuotrauka,kompiuterine,ir nezinojau kad laukiuosi tai labai neramu buvo kad nebutu pakenke nors to nestumo gal tik kelios dienos buvo,nuejau po dvieju sav pas gine,tai ji vos iziurejo nestuma,tai gal ir nepakenke vaisiui,va vakar buvau pas kita gine,pasikonsultuoti tai ji sake jei butu pakenke tie spinduliai tai butu nesivystes vaisius,arba persileidimas buves bet dbr viskas labai gerai,7 savaiteles nestumo,bet sakau vistiek reiktu issitirti pas genetikus o vieta laisva tik geguzes men
ramiau! nors rentgenas nėščiosioms yra nerekomenduojamas, bet vienas "peršvietimas" tikrai nepakenkė leliukui! esu kažkur skaičiusi, kad vienas skrydis lėktuvu labiau kenkia vaisiui nei trys rentgenai. pasiskaityti derėtų straipsnių internete, jų nemažai, pvz. http://www.sveikaszm...r...&subtema=96 , o šiaip, pamiršt reikėtų tą rentgeną - kuo mažiau neigiamų emocijų, tuo leliukui geriau juk. o dėl registracijos į genetikos centrą, tai patarčiau susirasti http://www.santa.lt/...36230#gydytojas iš čia kažkurią daktarę, ir parašyti jai laiškutį (adresai rašomi vardas.pavarde@santa.lt), nurodant priežastį, dėl kurios norėtumėte išsitirti, kiek žinau, jos ten skaito el. paštą, manau, įterptų kur nors jus, dėl šventos ramybės . sėkmės, ir mažiau nerimo. mano draugė viena nežinojo, kad laukiasi, ją ir švietė, ir vaistus piktus gėrė, ir sveikiausias vaikutis gimė. viskas gerai bus!
na aciu jums labai uz padrasinima jau vakar tokia nurimusi buvau kaip pasikalbejau su tikrai gera ginekologe na manau viskas bus gerai ir turesiu sveika grazu kudikeli