QUOTE(Raimutia @ 2009 02 18, 20:21)
as kazkaip galvojau,kad nereikia eit i genetikos centra, ir daktare sake,kad nereikia mums ten vaziuot,bet va pazistami baigia prikalbet,kad nuvaziuotumem ir nepasitiketumem taip smarkiai vietiniaias daktarais,nes jie gali daug ko nepamatyt... tai pradejau dometis. o butina siuntimo daktraes? ir kiek mazdaug laiko eilej reikia laukt? jei pvz i vilniaus santariskes vaziuot? ar kur kitur vilniuj? patarkit,prasau:)
jei giminej nebuvo seganc iu, ir tu nesi daugiau nei 35m. tau ir nereikia. kad i santariskes nuvykti reikia siuntimo is daktares, man aisku jo niekas nedave ir noreciau be siuntimo nueiti, bet kai pasiskambinau i santariskes ir paklausiau kiek kainuotu genetiko apziura ir konsultacija sako su viskuo virs 600lt, cia dar ieina prisca tyrimas ir dar kazkok tyrimas, gal paprastas kraujo, tai dabr bskeli man fantazija atsoko, tuo labia kad man reikia tik apziuros nes tuos tyrmu man jau dare. gal kas galetu duoti tu gydytoju Krasovskajos ir tos kitos telefona, tuomet bandyciau tartis iskart su gydytoja, kaip kazkas sake pigiau tai kainuotu, tik kazin kiek?
Papildyta:
QUOTE(Romeo @ 2009 02 18, 20:38)
nes jei daraisi be siuntimo pvz. Sorpo laboratorijoje, tai ten net nzn vaisiaus dydzio.
as dariausi ir SCorpo laboratorijoj, bet man tai dare ta tyrima pries tai paechoskopave, tai turetu buti paskaiciuota ir pagal vaisiau dydi, bet tam atsakyme randu tik viena skaiciu, (kekvienos ligos po viena rizika) tai cia man skaiciavo pagal vaisiaus dydi ar men? ar kaip as maniau is ju bendras cia isvestas? ar isvis tik pagal men?