Įkraunama...
Įkraunama...

Genetiniai tyrimai-V dalis

man eme vaisiaus vandenis geriausiai tai atlikti iki 22sav nes veliau yra rizika smile.gif as eiles nelaukiau pasiskambinau paklause kada patogiau man atvaziuoti bet as mokejau nors susiuntimu vaziavau smile.gif
Atsakyti
Ar visoms, kas daresi genetinius tyrimus, gydytojai pasako leliuko lyti. Kazin ar ji tikrai pasitvitina 100% Gal kam buvo, kad buvo atvirksciai? viena pasake, o gime kitas? ax.gif
Atsakyti
Sveiko o kiek kainuoja tas genetinis tyrimas, jai su siuntimu į kauno klinikas? 4u.gif
Atsakyti
Sveikos nestuke.gif
Gal galetumete patarti - ketinu vaziuoti i vln genetikos centra issitirti, bet noreciau, kad tyrimus ir echo padarytu iki 12 sav. (dabar mums 8 sav.) , kad jeigu ka viskas dar butu sutvarkoma.. unsure.gif
Ar priims kazin mane kokia 11 nestumo savaite (esu rizikos grupeje del pirmo nestumo) ir ar matys 11 savaite jau viska?
Aciu!
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zuzule: 10 vasario 2009 - 20:34
QUOTE(kareivike @ 2009 01 17, 13:32)
pas mane irgi buvo vamzdelio defektu rizika, nervinausi suzinojusi, rekiau gal savaite, kol paskui pagalvojau kad taip negali but doh.gif  juk giminej nieko nera, nuvaziavau privaciai i kauna padariau echoskopa ir tiek, laukiau gimdymo ir ka gime sveika ir grazi dukryte drinks_cheers.gif  drinks_cheers.gif  todel maziau nervu ten tik skaiciavimas ir nebutinai taip buna

Aciu dievui, kad viskas gerai baigesi! Bet musu atveju, nors giminej irgi nera buve nieko panasaus, 1oji dukryte gime su sklaidos defektu (ne genetinis apsigimimas) - turi rimtu ortopediniu bedu. Taigi, butina tirtis ir, mano patarimas, tikrai ne pas viena ir ne pas du gydytojus. Darytis echoskopija pas profesionalus (kokio ir dabar nerandu, GAL PATARSITE KAS?!). Nes musu atveju defekto niekas nemate ir neperspejo (echo buvo darytas kokius 6 kartus). Ir svarbu atkreipti demesi ne tik i genetiniu apsigimimu rizika, bet ir i nezinia del ko atsirandancius sklaidos trukumus...
Atsakyti
QUOTE(zuzule @ 2009 02 10, 20:33)
Sveikos  nestuke.gif
Gal galetumete patarti - ketinu vaziuoti i vln genetikos centra issitirti, bet noreciau, kad tyrimus ir echo padarytu iki 12 sav. (dabar mums 8 sav.) , kad jeigu ka viskas dar butu sutvarkoma..  unsure.gif
Ar priims kazin mane kokia 11 nestumo savaite (esu rizikos grupeje del pirmo nestumo) ir ar matys 11 savaite jau viska?
Aciu!

Siandien skambinausi, tai butinai turi buti 11 pilnu savaiciu. O daro tyrima iki 13 sav. plius maksimum 6 dienos.
Atsakyti
QUOTE(futureta @ 2009 02 04, 15:52)
Ar  visoms, kas daresi genetinius tyrimus, gydytojai pasako leliuko lyti. Kazin ar ji tikrai pasitvitina 100% Gal kam buvo, kad buvo atvirksciai? viena pasake, o gime kitas? ax.gif

Klaida neimanoma, jei tiriami vaisiaus vandenys- ziurimos chromosomos XX arba XY, jos nepasikeicia. O jei tik echoskopuoja- visko gali buti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo alfa159: 10 vasario 2009 - 21:32
ir mes po 2 savaiteliu kulniuosim pas genetikus
nes 1 is 2 leliuku nustojo vystytis verysad.gif
dabar itaria, kad antras gali tureti genetiniu problemu
kai uzsimirstu, visai neblogai jauciuosi, kai prisimenu, asara nubraukiu
o siaip jeigu ne apetitas uz 4 blush2.gif tai ne nesijausciau nestuke.gif
mano dukra irgi buvo ir daugiavaisiaus nestumo, liko 1, tik atvejis buvo kitas, buvo atskiri burbuliukai, nestuke.gif buvo skatintas, tai net nedariau as tu tyrimu, o ir gydytoja nebruko.
o dabar burbuliukas buvo pradzioje 1 doh.gif
zodziu,kad tik viskas butu gerai 4u.gif
to linkiu visoms 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Laurencija2 @ 2009 02 10, 23:05)
ir mes po 2 savaiteliu kulniuosim pas genetikus
nes 1 is 2 leliuku nustojo vystytis  verysad.gif
dabar itaria, kad antras gali tureti genetiniu problemu
kai uzsimirstu, visai neblogai jauciuosi, kai prisimenu, asara nubraukiu
o siaip jeigu ne apetitas uz 4  blush2.gif tai ne nesijausciau  nestuke.gif
mano dukra irgi buvo ir daugiavaisiaus nestumo, liko 1, tik atvejis buvo kitas, buvo atskiri burbuliukai,  nestuke.gif buvo skatintas, tai net nedariau as tu tyrimu, o ir gydytoja nebruko.
o dabar burbuliukas buvo pradzioje 1  doh.gif
zodziu,kad tik viskas butu gerai  4u.gif
to linkiu visoms  4u.gif

Būk stipri. Viskas turi baigtis gerai. 4u.gif
Atsakyti
sveikos, mamytes smile.gif ir as nutariau pasidaryti tuos tyrimus, vakar padare kraujo tyrima.dabar bijau atsakymo, nes zinau, kad daznai parodo, kad kazkas blogai, o is tikruju buna viskas gerai g.gif o jei kraujo tyrimas buna geras, dar reikia eit echo darytis, ar uztenka kraujo?
Atsakyti
QUOTE(TAILER @ 2009 02 11, 20:31)
sveikos, mamytes smile.gif ir as nutariau pasidaryti tuos tyrimus, vakar padare kraujo tyrima.dabar bijau atsakymo, nes zinau, kad daznai parodo, kad kazkas blogai, o is tikruju buna viskas gerai g.gif o jei kraujo tyrimas buna geras, dar reikia eit echo darytis, ar uztenka kraujo?

Turėtų daryti ir kraujo, ir echo. Jeigu nors vienas iš abiejų būna blogas, tuomet arba kartoti liepia, kad įsitikinti, arba, jeigu didelė rizika, siūlo daryti vaisiaus vandenų tyrimą. Nors Lietuvoje daugiau kitais būdais tikrina-kartoja echo, kartoja kraują. Vaisiaus vandenų tyrimą daro tik tuomet, kai rodo didelę riziką.
Atsakyti
Aš ketvirtadienį važiuoju pas kmuk genetikus. Man 31, vyrui tuoj 40, antras nėštumas mums baigėsi labai liūdnai, tai gydytoja siunčia pasitikrint. Baisu kol kas....
Atsakyti