QUOTE(Jolli @ 2009 01 20, 12:55)
Ispraude tarp eiliu turbut todel, kad tyrimas daromas tam tikru laiku ,t.y. 16-18 sav.Kam jus taip skubate atsilyginti uz viska, kas yra ir taip normalus dalykas. Man taip pat buvo skirta skubos tvarka tyrimai ir todel viskas atlikta laiku. Bet juk taip ir turi buti.
na tiesiog... aš dėkinga už žmogiškumą. mane pilna to žodžio prasme įspraudė, nors neprivalėjo. jei būčiau bandžiusi per registratūrą, būčiau patekusi po dviejų menesių geriausiu atveju. todėl ir jaučiuosi dėkinga. ir apskritai. kai matai, kaip valstybė tyčiojasi iš medikų, mokytojų, ir kitų šventas profesijas turinčių žmonių, aš jaučiu pareigą už valstybę parodyti, kaip vertinu tai, ką jie daro. man tiesiog yra pikta, kad valstybė, nuo mano pajamų atriekdama didelę dalį mokesčių, juos paskirsto nežinia kaip, ir medikams moka tikrai ne tiek, kiek jie verti. todėl ir suku galvą kiekvieną kartą.
Papildyta:
QUOTE(renatuxaass @ 2009 01 20, 13:15)
bet as tai siuntimo neturiu, o jei ir gausciau man velu po tiek laiko butu eiti.
Labas,
daktarė Natalija Krasovskaja, be darbo genetikos centre, konsultuoja ir kaip akušerė ginekologė Šeimos medicinos centre Pylimo g. Vilniuje, tad galite užsiregistruot ir nueit pas ją kaip pas ginekologę, o tuomet ir dėl apžiūros Genentikos centre, manau, lengvai susitarsite. Štai apie tą medicinos centra, kur ji dirba: http://www.seimosgyd...G Gydytojai.htm