Įkraunama...
Įkraunama...

Genetiniai tyrimai-V dalis

Tai va pasidariau tyrimus dviejose vietose. Tyrimo skirtumas 4 dienos.

1. Dauno 1:307
Edvardso 1:10 000
Po keturių dienų
2. Dauno 1:906
Edvardso 1:3890

Nervinio vamzdelio defektų rizika (dėl ko labiausiai bijojau, siuntė echoskopuotojas) tokia pati abiejuose tyrimuose 1:10 000.

Abu gydytojai pasakė, kad tyrimai geri. Tai ką čia reiškia dėl ko toks kitimas. g.gif
Atsakyti
Paaiskinkite man viena, galbut paprasta, dalyka: Prisca tyrimas - tai tyrimas nuo triju dalyku (Dauno, Edvardso ir nervino vamzdelio) rizikos, kaip as supratau. O koks tada yra genetinis tyrimas, kuriuo dar ir kudikio lytis nustatoma ankstyvoje nestumo stadijoje? Prisca lyties neprodo berods ax.gif Ir kiek tie genetiniai tyrimai kainuoja?
Atsakyti
QUOTE(Birma @ 2009 01 15, 15:54)
Paaiskinkite man viena, galbut paprasta, dalyka: Prisca tyrimas - tai tyrimas nuo triju dalyku (Dauno, Edvardso ir nervino vamzdelio) rizikos, kaip as supratau. O koks tada yra genetinis tyrimas, kuriuo dar ir kudikio lytis nustatoma ankstyvoje nestumo stadijoje? Prisca lyties neprodo berods ax.gif Ir kiek tie genetiniai tyrimai kainuoja?

Lyti parodo vaisiaus vandenu tyrimas, kurį daro tik kraštutiniu atveju. Tyrimai privačiai kainuoja 120-150Lt čia Klaipėdoje ir tik kraujo tyrimai, dėl vaisiaus vandenų tyrimo nežinau g.gif . Taip PRISCA parodo tik šiuos tris dalykus.
Atsakyti
QUOTE(labukas @ 2009 01 15, 13:53)
Lyti parodo vaisiaus vandenu tyrimas, kurį daro tik kraštutiniu atveju. Tyrimai privačiai kainuoja 120-150Lt čia Klaipėdoje ir tik kraujo tyrimai, dėl vaisiaus vandenų tyrimo nežinau g.gif . Taip PRISCA parodo tik šiuos tris dalykus.

Supratau. Aciu 4u.gif Tai pirmiausia manes laukia Prisca tyrimas, tikiuosi viskas bus gerai smile.gif
Atsakyti
Sveikos, mergaites 4u.gif

kam aktualu, tai galiu patart, kas jau labai skuba del genetiniu tyrimu - Vilniuj yra sveikatos namai kur dirba gydytoja Butkeviciene is medicinos genetikos centro. Ten labai greit priregistruoja ir ilgai laukt nereik smile.gif internete yra šio centro svetainė...tik tiek kad ten privatu ir reikia mokėt, bet einant ir i genetikos centrą pruivačiai susitarus su gydytoja ir reikia mokėt 4u.gif
kiek as suprantu - primiausia buna genetine konsultacija+echoskopas, o tik paskui pati gydytoja sprendžia ar reikia Prisca tyrimo ar ne g.gif
Atsakyti
QUOTE(labukas @ 2009 01 15, 14:26)
Tai va pasidariau tyrimus dviejose vietose. Tyrimo skirtumas 4 dienos.

1. Dauno 1:307
Edvardso 1:10 000
Po keturių dienų
2. Dauno 1:906
Edvardso 1:3890

Nervinio vamzdelio defektų rizika (dėl ko labiausiai bijojau, siuntė echoskopuotojas) tokia pati abiejuose tyrimuose 1:10 000.

Abu gydytojai pasakė, kad tyrimai geri. Tai ką čia reiškia dėl ko toks kitimas.  g.gif

pas mane irgi buvo vamzdelio defektu rizika, nervinausi suzinojusi, rekiau gal savaite, kol paskui pagalvojau kad taip negali but doh.gif juk giminej nieko nera, nuvaziavau privaciai i kauna padariau echoskopa ir tiek, laukiau gimdymo ir ka gime sveika ir grazi dukryte drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif todel maziau nervu ten tik skaiciavimas ir nebutinai taip buna
Atsakyti
QUOTE(sonatute @ 2009 01 16, 22:42)
Sveikos, mergaites  4u.gif

kam aktualu, tai galiu patart, kas jau labai skuba del genetiniu tyrimu - Vilniuj yra sveikatos namai kur dirba gydytoja Butkeviciene is medicinos genetikos centro. Ten labai greit priregistruoja ir ilgai laukt nereik  smile.gif internete yra šio centro svetainė...tik tiek kad ten privatu ir reikia mokėt, bet einant ir i genetikos centrą pruivačiai susitarus su gydytoja ir reikia mokėt  4u.gif 
kiek as suprantu - primiausia buna genetine konsultacija+echoskopas, o tik paskui pati gydytoja sprendžia ar reikia Prisca tyrimo ar ne  g.gif

o kada geriausia eiti i ta genetine konsultacija plius echoskopas, kelinta savaite, ar santariskese echoskopai geresni nei paprastai gydytoju poliklinikose?
Atsakyti
QUOTE(renatuxaass @ 2009 01 18, 00:49)
o kada geriausia eiti i ta genetine konsultacija plius echoskopas, kelinta savaite, ar santariskese echoskopai geresni nei paprastai gydytoju poliklinikose?

Paprastai eina 12-13 savaitę. Pakartotiniams tyrimams eina apie 18-20 sav.
Atsakyti
QUOTE(Mildaja @ 2009 01 18, 17:45)
Paprastai eina 12-13 savaitę. Pakartotiniams tyrimams eina apie 18-20 sav.

o gal galima gauti kokios genetikes telefona?viena pavarde forume gyre.tik neprisimenu jos pavardes ir kiek tokiu atveju uz vizita reiktu moketi? 4u.gif
Atsakyti
Sveikos,
man irgi įdomu, kiek reikėtų atsidėkoti gydytojai genetikei už tai, kad įspraudė tarp eilių vaisiaus vandenų tyrimui.. Eisiu su siuntimu. Kas buvot tokioje situacijoje, parašykit gal i až? Iš anksto dėkinga..
Atsakyti
Ispraude tarp eiliu turbut todel, kad tyrimas daromas tam tikru laiku ,t.y. 16-18 sav.Kam jus taip skubate atsilyginti uz viska, kas yra ir taip normalus dalykas. Man taip pat buvo skirta skubos tvarka tyrimai ir todel viskas atlikta laiku. Bet juk taip ir turi buti.
Atsakyti
QUOTE(Jolli @ 2009 01 20, 22:55)
Ispraude tarp eiliu turbut todel, kad tyrimas daromas tam tikru laiku ,t.y. 16-18 sav.Kam jus taip skubate atsilyginti uz viska, kas yra ir taip normalus dalykas. Man taip pat buvo skirta skubos tvarka tyrimai ir todel viskas atlikta laiku. Bet juk taip ir turi buti.

bet as tai siuntimo neturiu, o jei ir gausciau man velu po tiek laiko butu eiti.
Atsakyti