Įkraunama...
Įkraunama...

Genetiniai tyrimai-V dalis

sveikos. 4u.gif
man labai butu idomu suzinot,kodel einat pas genetikus? ax.gif siaip,ar yra rizika? blush2.gif nes vis galvoju apie tai,pirmas gime sveikas ir jokiu tyrimu nedariau,o dabar kazkodel vis susimastau blush2.gif ar verta?
Atsakyti
QUOTE(kankan @ 2008 12 14, 00:44)
sveikos.  4u.gif
man labai butu idomu suzinot,kodel einat pas genetikus? ax.gif  siaip,ar yra rizika? blush2.gif  nes vis galvoju apie tai,pirmas gime sveikas ir jokiu tyrimu nedariau,o dabar kazkodel vis susimastau  blush2.gif  ar verta?

Aš pasikliauju gydytojais-jei tau nieko nesako, manau, tikrai neverta. Jei pataria nueiti-gal geriau tuomet išsitirti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mildaja: 14 gruodžio 2008 - 07:34
QUOTE(kistex @ 2008 07 09, 18:57)
Kas paskyrė tau vizitą 18-20 sav.? 1,6 cm nelabai tikiu, o jei1,6 mm tuomet viskas gerai. Šiaip raukšlę pamatuoja bet kuris ginius, o pas genetikus einame dėl kraujo tyrimų. Jei tu jauna, kodėl iš viso pas juos ėjai, ar tave siuntė?

as pasidariau echoskopa 12 sav ir ten viskas gerai. Laukiu kraujo tyrimo. Galvoju iseisiu is proto. Dar apie tas tikimybes kalba, kad visusr pasitaiko, bet vaikutis sveikas buna. kaip tai istverti, ta laukima?! Sakes
Atsakyti
Su pirmu vaiku konsultavausi Siauliuose su genetike kuri atvaziavo is Vilniaus.Dabar ziuriu kad Siauliuose yra genetike.Gal kuri konsultavosi Siauliuose? 4u.gif Nereiketu trenktis i Vilniu thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(kankan @ 2008 12 14, 01:44)
sveikos.  4u.gif
man labai butu idomu suzinot,kodel einat pas genetikus? ax.gif  siaip,ar yra rizika? blush2.gif  nes vis galvoju apie tai,pirmas gime sveikas ir jokiu tyrimu nedariau,o dabar kazkodel vis susimastau  blush2.gif  ar verta?

ejau pas ginetikus tik kad pasiule, jei nori gine g.gif bet manau jei tau nera rizikos tai kam eit ir tampyti savo nervus ax.gif
Atsakyti
as genetinius tyrimus darysiuos Kaune klinikose
Atsakyti
Aš nesidariau, manau, kad nuo likimo nepabėsgsi bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Vaida2D @ 2008 12 11, 13:41)
eiles normalios - as uzsirasiau vakar 12.30 dienai.
sake priima su nestumu nuo 15 savaites.

Sekmes!

užsirašei, ir aišku nepakliuvai?
nes aš tą pačią dieną turėjau eit,. tai dabar 01.05.
nu kur teisybė g.gif
Atsakyti
labux, niu mane siuncia pas genetikus, nes vyrui rado paveldima liga del koju sastingio, tai jau 01.07 d. vaziuojam. labai nekantrauju ir ;abai tikiuosi, akd bus viskas gerai 4u.gif
Atsakyti
Nu va aš labai priešinausi genetikams ir pačią dabar siunčia. Darėm echoskopiją ir rado kažkokią cistą ar tai kraujagyslių darinį galvoje pas leliuką. Sakė arba jos pačios išnyks arba tai kažkoks apsigimimas. Reik ištirt ar kraujyje nėra jokių pakitimų. Labai pergyvenu nors tikimybė tik 5 procentai iš šimto verysad.gif verysad.gif verysad.gif .
Atsakyti
Kaži jeigu su isuntimu iš gydytojo gal nereikia tiek laukti, man liepė pasidaryt tyrimus ir po dviejų savaičių vėl pasidaryti echoskopą
Atsakyti
Labas, mergaitės,

QUOTE(geguzevasaris @ 2008 10 15, 21:53)
Būtent, kad ten eilės.Tyrimai tikrai nemokami.
O ką , aš buvau Kaune (KMUK), tikrai eilės mažesnės, patekt lengviau, papuoliau pas nuostabius daktarus, rekomenduoju užsiregistruot į Kauną. mirksiukas.gif

Atsitiko taip, kad man labai reikia genetiko konsultacijos. Deja, Vilniuje be šansų. Užtat pavyko prisiprašyti KMUK. Tad norėjau pasiteirauti, jei galima, ar su siuntimu reikėjo mokėti?

Ir dar norėjau pasakyti, mačiau, daug kam kyla "kodėl" einama pas genetikus. Taigi, anaiptol ne vien dėl amžiaus ar esamų sutrikimų/ apsigimimų artimųjų tarpe. Nepamirškite, kad kai kurios būsimos mamos dirba kenksmingomis sąlygomis, todėl irgi priklauso rizikos grupei.

Atsakyti