Įkraunama...
Įkraunama...

Genetiniai tyrimai-V dalis

QUOTE(Cruella @ 2008 11 23, 20:04)
Sveikos būsimos mamytės. Gal galite parašyti, kada rekomenduojama daryti genetinį tyrimą?

man eme 18sav 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ritulkaa @ 2008 11 27, 00:41)
Sveikute  4u.gif

sveikinu tave su  nestuke.gif  ir labai dziaugiuosi uz tave  4u.gif  , o del genetiniu tyrimu tai jeigu tai bus pirmas kartas pas genetikus tai tik paziures echoskopiskai ir priduosi kraujuka, tada drasiai galesi lekti i darbeli  smile.gif  , o jeigu tai bus vaisiaus vandenu tyrimas tai uztruks viskas zymiai ilgiau tai vien del laiko jau i darbeli nebespesi, o ir po tos nemalonios proceduros noresis ramiai paguleti ta diena  wub.gif  SEKMES  4u.gif

Ačiū. 4u.gif Aš nežinau, kokį man tyrimą darys-kažkaip nepasiklausinėjau pas gyd. O bus pirmas kartas. Taip ir nežinau, ar ten tik kraują ims, ar ir vandens vaisių.
Atsakyti
O man mano gydytoja kažkokia įtartina. Iki 20 savaitės nedaro echoskopijos, bet padarė afp tyrimą ir rado per didelę koncentraciją, todėl prigąsdino ir liepė daryti PRISCA tyrimą. Tai manau gal pirmiau echoskopiją padaryti ir pažiūrėti taip ar ten viskas gerai, poto visokiais baisiais rezultatais gąsdinti. Po pasiskaitymo šitos temos turbūt atsisakysiu daryti PRISCA, kol normalios echoskopijos nepadarys. Nes tą tyrimą darė 18 sav ir 4 dienos, na o jeigu man buvo jau kokios 20 savaičių, tai tas tyrimas netikslus. Ir kaip matau daugeliui antras tyrimas dar blogesnis buvo, o po vandenų paėmimo jau viskas gerai.
Tik nervų gadinimas...
Atsakyti
QUOTE(Mildaja @ 2008 11 27, 19:45)
Ačiū.  4u.gif Aš nežinau, kokį man tyrimą darys-kažkaip nepasiklausinėjau pas gyd. O bus pirmas kartas. Taip ir nežinau, ar ten tik kraują ims, ar ir vandens vaisių.

Tada tikrai pirma karta tik paims kraujuka ir parodys pilvelio gyventoja 4u.gif SEKMES 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ritulkaa @ 2008 11 27, 21:27)
Tada tikrai pirma karta tik paims kraujuka ir parodys pilvelio gyventoja  4u.gif  SEKMES  4u.gif

Ritulkaa, o man atsakymą iš karto duos, ar tik kurią kitą dieną. Ačiū.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mildaja: 29 lapkričio 2008 - 08:07
QUOTE(Mildaja @ 2008 11 29, 10:07)
Ritulkaa, o man atsakymą iš karto duos, ar tik kurią kitą dieną. Ačiū.

Ne iš karto, po kelių dienų.
Atsakyti
QUOTE(geguzevasaris @ 2008 11 29, 12:47)
Ne iš karto, po kelių dienų.

Supratau, ačiū.
Atsakyti
Sveikos, noriu pasiklausti, gal kuri žinosit... ar įmanoma pasidaryti genetinius tyrimus, ar mano būsimas vaikutis (dar nesilaukiu) bus sveikas, nes mano tėtis serga akies nervo atrofija, kuri niekas nežino, ar įgimta, ar įgyta ankstyvoje vaikystėje.. Aš esu vienas vaikas šeimoj, su akimis viskas gerai, tėčio brolio ir sesers vaikai irgi sveiki, tačiau pati labai bijau, kad mano būsimiems vaikams nebūtų problemų su regėjimu, gal tai įmanoma kažkaip numatyti?
Atsakyti
QUOTE(jura0531 @ 2008 11 18, 11:05)
As vakar kalbejau su savo gydytoja del PRISCA tyrimu,tai sako jei nesi rizikos grupeja,kam sukti galva,tuo labiau kad tie tyrimai nera 100%patikimi,o jei parodo didesne rizika,tai prasideda nervu gadinimas  plius nemaloni vaisiaus vandenu tyrimo procedura.
Zinoma,kiekviena turi teise rinktis smile.gif

tikrai taip ir yra dėl tų prisca ., aš nepapuoliau į rizikos grupę bet nusprendžiau juos pasidaryti.,
bet kad nieko aš ten iš jų labai nesužinojau., tik pasakė kad rizika maža
ten jie pagal kažkokias tikimybes apskaičiuoja
Atsakyti
O kiek kartų reikia tuos tyrimus darytis? Kiek supratau, vieno karto neužtenka, vėliau daro daro kitokius, taip?
Atsakyti
QUOTE(Mildaja @ 2008 12 07, 10:33)
O kiek kartų reikia tuos tyrimus darytis? Kiek supratau, vieno karto neužtenka, vėliau daro daro kitokius, taip?

As ejau pirma karta 16 savaiciu(anksciau nepakliuvau), o sekantis vizitas buvo numatytas 26-28 savaite, pirma karta eme krauja ir ziurejo echoskopu, o antra karta tik echoskopu, kaip supratau antra karta ziurejo kaip inkstukai issivyste ir ar nera kiskio lupos, taip pat bendra issivystyma.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ritulkaa: 08 gruodžio 2008 - 20:43
merginos, kam skubiai reikia sirdy nuraminti, tai Vilniaus sveikatos namuose privaciai konsultuoja gyd. is santariskiu Egle Butkeviciene.
be siuntimo 245lt konsultacija. eiles normalios - as uzsirasiau vakar 12.30 dienai.
sake priima su nestumu nuo 15 savaites.

Sekmes!
Atsakyti