Įkraunama...
Įkraunama...

Genetiniai tyrimai-V dalis

Laba diena 4u.gif atbegau pas jus su tokiu klausimu, pasidariau prisca II ir gavau du lapus su atsakymais, vieni ju esamajam laikui, ty tai dienai kai dariausi, buvo 15 savaiciu, o kitas lapas 18 savaiciu, bet man tiek nera blink.gif , o atsakymai ir labai idomus, pirmajam viskas ok lyg ir, dauno sindrumui 1 su 705, o antrasis lapas, kur 18 savaiciu, kuriu man tiek nera, rodo padidinta rizika unsure.gif verysad.gif nesuprantu kaip cia taip?as suvokiu, kad svarbus esamojo laiko, ty kada krauja eme, o is kur isrove tas 18 savaiciu? g.gif gal kas zinote ir galit man padeti susivokti?
Atsakyti
QUOTE(kareivike @ 2008 11 12, 18:48)
jei nesi rizikos grupei, kam visai sukt galva ir suteikti sau tiek nerimo ax.gif

na mes vyru ir esame jauni, šeimose nieko įtartino ir keliančio nerimo-nėra...ir šiaip tyrimai mano nerodo jokių ženklų-tai lyg ir turėčiau būti rami, tačiau...prieš porą mėn. man papasakojo, kad viena jauna 21metų pora, kurių giminėse irgi nebuvo dauno sindromu ar kokia kita liga sergančių asmenų- o jų vaikelis gimė būtent su dauno sindromu-tai dabar gailiuosi, kodėl nesityriau verysad.gif nes tas nerimas užgraužti baigia unsure.gif
Atsakyti
Klausk gydytojos, gal klaida, gal antrasis (18) yra pagal kažkokius kūdikio išmatavimus (kurie, kaip man sakė visai netikslūs).
Atsakyti
QUOTE(kaleda @ 2008 11 14, 14:11)
Klausk gydytojos, gal klaida, gal antrasis (18) yra pagal kažkokius kūdikio išmatavimus (kurie, kaip man sakė visai netikslūs).

tai kad kudikio net nematavo, tik pasake keliu savaiciu pagal echoskopa, buvo 4 dienom daugiau nei per menesines, bet tikrai ne 18 savaiciu schmoll.gif g.gif
Atsakyti
Beja, apskritai, kas daretes priska antro semestro, tai keik jum lapu atidave, viena ar du?kazkokia nesamone, jaudinuos del to vejisko atsakymo su 18 savaiciu, kuriu nera man g.gif unsure.gif
Atsakyti
Sveikos mergaite, ax.gif
Kitai savaitei, 11.19 dienai esu užsiregistravusi Vilniuje genetiniams tyrimams Santarišėse privačiai. Tačiau aš nebevyksiu, tai gal sakau gal kas norite į mano vietą važiuoti? Aš šiandien buvau Klaipėdoje pas genetiką, viskas gerai,tai esu rami ir į Vilnių nebesiruošiu važiuoti. Tad jei kam reikia, rašykite. Perlesiu, nes žinau kokios ten eiles didžiulės.
smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingvir @ 2008 11 14, 16:22)
Sveikos mergaite, ax.gif
Kitai savaitei, 11.19 dienai esu užsiregistravusi Vilniuje genetiniams tyrimams Santarišėse privačiai. Tačiau aš nebevyksiu, tai gal sakau gal kas norite į mano vietą  važiuoti? Aš šiandien buvau Klaipėdoje pas genetiką, viskas gerai,tai esu rami ir į Vilnių nebesiruošiu važiuoti. Tad jei kam reikia, rašykite. Perlesiu, nes žinau kokios ten eiles didžiulės.
smile.gif

na man dar anksti būtent dabar. manau, kad tikrai atsiras norinčių. O užsiregistruojant reikia apsakyti, ar su siuntimu, ar be?
Atsakyti
Aš turiu 8 iš vieno tyrimo (klaida). Po kiekvieno patikslinimo gaudavau po 2. Vienas pagal pask.menstruacijas, kitas pagal echoskopą (pagal galvos apimt, dar kažkotai). Klausk gydytojos ir atmink, kad jei netikslus tavo vaikučio amžius, tai ir tyrimas nieko vertas.
Atsakyti
QUOTE(kaleda @ 2008 11 14, 18:30)
Aš turiu 8 iš vieno tyrimo (klaida). Po kiekvieno patikslinimo gaudavau po 2. Vienas pagal pask.menstruacijas, kitas pagal echoskopą (pagal galvos apimt, dar kažkotai). Klausk gydytojos ir atmink, kad jei netikslus tavo vaikučio amžius, tai ir tyrimas nieko vertas.

man pagal menesines ta diena kai daraisui tyrima, buvo 15 + 1, o pagal echoskopa, ty galvytes ir krytines apimty, 15+6, tai skirtumas 5 deinos, paziurejau korteleje, tai is kur tos 18 savaiciu atasakyme, vejas kazkoks...
Atsakyti

As nesu rizikos grupeje ir siuntima gavau nesunkiai(siek tiek pagudraudama blush2.gif ) nors buvau pasiruosusi ir uz privacius tyrimus sumoketi-bet kai kas man patare... Pasakiau gydytojai, kad netumo pradzioje vartojau stipresnius vaistus ir nepamenu ju pavadinimo. is tikro man buvo persalimas nestumo pradzios metu-bet apart arbateliu ir naturaliu vaistu nieko negeriau. Su siuntimu skambinau tiesiai gydytojai ir uzraswe vizitui is karto po savaites-tai lbai ilgai laukti nereikejo. Dabar ramu-tyrimai geri. Bet bus visiskai ramu-kai jau savo vaikeli laikysiu ant ranku rolleyes.gif

QUOTE(Emmy @ 2008 11 13, 13:13)
Sveikutės, visiškai neturiu laiko visų temelių perskaitymui, gal kas suteiksit informaciją apie genetinius tyrimus:

žinau kad vieni būna kur žiūri echo nėštumo metu, o kiti kai ima kraują vyro ir moters ir pagal chromosomų kariotipus nustato tikimybes.

Noriu darytis kraujo tyrimą, kur jį darytis, ar su siuntimu nemokamai, kiek kainuoja jei mokama? Gal kas darėte?

Atsakyti
Sveikos mamytes, as lapkricio 19 diena vaziuoju i Kauna darys vandenu tyrimus, kaip atliekama ta procedura, zinau kad per pilvo sienele duria su plona adata , o kiek ten viskas trunka, nejautra duoda ar ka , net neisivaizduoju ir labai bijau blush2.gif
Atsakyti
Šiandieną ryte internetu labai lengvai užsiregistravau sausio mėnesiui pas genetikę Krasovskają.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Eladaina: 17 lapkričio 2008 - 16:10