Įkraunama...
Įkraunama...

Genetiniai tyrimai-V dalis

QUOTE(eglera @ 2008 10 25, 16:45)
Mamytes padekit man apsispresti, o tai baigiu plaukus nusirauti, prisca tyrimas dauno sindromui parode 1:200, nors echoskopuojant nemate nieko blogo, nosies kauliukas 3, 8 mm, daunu arba nebuna arba iki 2mm, viskas gerai, o va kraujas negeras, nezinau kiek turi buti norma, sake apsispresti ar daryti amniocenteze, bet mano gimda labai traukiasi, net echoskopuojant matesi, buvo didziulis guzas, net leliukas negalejo judeti normaliai. Labai bijau persileisti, bet ir dauniuko bijau, bet ir ispjauti ji nezinau ar galesiu, ka nejaugi nebera jokios iseities, net gyvent nebesinori kaip baisu.

As jau rasiau kazkada savo patirti, man tikimybe Dauno sindr. buvo nustate 1:50 doh.gif Nepasakosiu kiek asaru praliejau besvarstydama ka daryt, bet sis testas stipriai priklauso nuo nestumo laiko,o as nezinojau savo paskutiniu menesiniu dienos, taigi ir terminas buvo daugiau toks orientacinis.Tada genetike pasiule echoskopu dar karta patikslinti laika nestumo, tada vel ta tripl testa ir tikimybe sumazejo iki 1000 ar net daugiau. Dabar jau supuoju visiskai sveika mergyte.
Atsakyti
QUOTE(orhideja77 @ 2008 10 25, 23:39)
cool.gif PATIKEK MAMYTE RIMUCIUKAS, TAI AS TAVE LABAI GERAI SUPRANTU IR AS TA PATI PATYRIAU IR SAKAU KAD VERTA DARYTIS TUO TYRIMUS,NES AS BUVAU 25 METU KADA GIMDZIAU ANTRA IR NIEKAS NET NEGALVOJO KA TAIP GALI BUT, IR AS PAGIMDZIAU IR UZAUGINAU IK 2 METUKU IR PAVIRTO ANGELIUKU, IR DABAR JAU JAM BUTU BEVEIK 6 METAI IKI SIOL LABAI BIJOJAU  BET DABAR TIKIUOSI KAD VISKAS BUS GERAI IR JAU DARIAU TYRIMUS VIENUS KRAUJO IR RAUKSLES TAI SAKE 1;400 NELABAI GERAI SAKE KAD DAR KARTA TIRS LAIKYKIS IR TIKRAI VISKAS BUS GERAI KUR SAKE KAD PATARKIT KA DARYT

aciu uz palaikyma, bet jei tyrimai pasirodys blogi po amniocentezes? Kaip galesiu ji nuzudyti? Ar tu butum darius, Dieve kiek baimiu, jei vistiek gimdysiu,kamtada tas tyrimas?o pas tave dauniukas buvo?Man iki rydienos reik apsispresti, o as negaliu, tik zliumbiu ir viskas, niekaip nerandu sprendimo.Gal per daug bijau blogu rezultatu ir to paskui sprendimo gimdyti ar ne...
Atsakyti
QUOTE(eglera @ 2008 10 26, 09:28)
aciu uz palaikyma, bet jei tyrimai pasirodys blogi po amniocentezes? Kaip galesiu ji nuzudyti? Ar tu butum darius, Dieve kiek baimiu, jei vistiek gimdysiu,kamtada tas tyrimas?o pas tave dauniukas buvo?Man iki rydienos reik apsispresti, o as negaliu, tik zliumbiu ir viskas, niekaip nerandu sprendimo.Gal per daug bijau blogu rezultatu ir to paskui sprendimo gimdyti ar ne...

As jusu vietoje pasidaryciau amniocenteze,bet kuriuo atveju butu ramiau,o dabar tau kankinsites visa nestuma,vis galvosit-sveikas leliukas ar ne.O pasidarius vaisiaus vandenu tyrima-didele tikimybe,kad leliukui viskas gerai ir galesit ramiai laukt leliuko gimimo.O jei nebutu gerai-tada jei ir nusprestumet gimdyt-turetumet uztektinai laiko susitaikyt su ta mintim.

Sekmes jums!As tai tikiu,kad jums viskas gerai! 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Liutukeee @ 2008 10 26, 10:59)
As jusu vietoje pasidaryciau amniocenteze,bet kuriuo atveju butu ramiau,o dabar tau kankinsites visa nestuma,vis galvosit-sveikas leliukas ar ne.O pasidarius vaisiaus vandenu tyrima-didele tikimybe,kad leliukui viskas gerai ir galesit ramiai laukt leliuko gimimo.O jei nebutu gerai-tada jei ir nusprestumet gimdyt-turetumet uztektinai laiko susitaikyt su ta mintim.

Sekmes jums!As tai tikiu,kad jums viskas gerai! 4u.gif

Ar tau teko darytis toki tyrima?Ar labai baisu ? Gal ne tiek to durio bijau, kiek aplinkos ir tt..man net echoskopuojant taip susitraukia gimda,kad lelius vietos nebeturi pajudeti, tai kas bus kai ten paguldys? Nejaugi as vienintele tokia neryztinga?Nuo zliumbimo jau kraujagysles sutrukinejo...
Atsakyti
QUOTE(eglera @ 2008 10 26, 09:24)
Ar tau teko darytis toki tyrima?Ar labai baisu ? Gal ne tiek to durio bijau, kiek aplinkos ir tt..man net echoskopuojant taip susitraukia gimda,kad lelius vietos nebeturi pajudeti, tai kas bus kai ten paguldys? Nejaugi as vienintele tokia neryztinga?Nuo zliumbimo jau kraujagysles sutrukinejo...

Nebegaliu skaityti,kaip tu siaubingai jautiesi. Na nusiramink,įkvėpk,suskaičiuok iki 10 ir gerai pagalvok...ar tavo tas nerimas gerai vaikiukui,ar ne geriau kad pasidarytum ir nurimtum??? tavo vietoje nedvėjočiau,tikrai...šitaip kankintis visus 9 mėn. mažute stogas nuvažiuos verysad.gif .o pats tyrimas visai nebaisus,aš nežinau ,man jo nesiūlė,nors [pati labai norėjau....mano ats buvo geri.Bet patikėk,turbūt per ašaras nepaskaitėi senų temų,čia moterims dar didesnes rizikas rodė irgi vekė irgi bijojo,bet darė vaisiaus tyrimus ir ką viskas gerai,nurimo ir laukė savo spindulėlių.Eik drąsiai ir [pasidaryk,o po visko mums čia džiaugsiesi ir dar vaikiuko lytį sužinosi,sėkmės tau ir nusiramink 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(luju @ 2008 10 26, 11:53)
Nebegaliu skaityti,kaip tu siaubingai jautiesi. Na nusiramink,įkvėpk,suskaičiuok iki 10 ir gerai pagalvok...ar tavo tas nerimas gerai vaikiukui,ar ne geriau kad pasidarytum ir nurimtum??? tavo vietoje nedvėjočiau,tikrai...šitaip kankintis visus 9 mėn. mažute stogas nuvažiuos verysad.gif .o pats tyrimas visai nebaisus,aš nežinau ,man jo nesiūlė,nors [pati labai norėjau....mano ats buvo geri.Bet patikėk,turbūt per ašaras nepaskaitėi senų temų,čia moterims dar didesnes rizikas rodė irgi vekė irgi bijojo,bet darė vaisiaus tyrimus ir ką viskas gerai,nurimo ir laukė savo spindulėlių.Eik drąsiai ir [pasidaryk,o po visko mums čia džiaugsiesi ir dar vaikiuko lytį sužinosi,sėkmės tau  ir nusiramink 4u.gif

Lyti jau pasake genetike, bus mergyte, is laimes pasakiau tada visiskai nebesvarbu kokia ji, svarbu kad mergyte,labai jau norejau, uztai ir bijau ja prarasti,ne visas temas perskaiciau, kazkur skaiciau, kad po amniocentezes kazkuriai kietejo gimda, pradejo placenta atsidalinti, o jei mergyte sveika, o as ja prarasiu,vat busiu ta 1 is 100.Psicholigiskai labai bijau sito tyrimo, nzn kodel, gal mitu prisiklausius, nu labai bijau.O jei prieslaikinis po to gres, pirmoji ir taip mano gime menesiu anksciau, kazkur irgi skaiciau kad turi itakos, turbut isidemiu tik blogas zinias, ir laiko apsispresti turiu iki ryt.
Atsakyti
Žinoma, už tave mes nenuspręsim,bet matant kaip tu jaudiniesi,neįsivaizduoju ką tu darysi likusius mėn. g.gif Bet kiek čia kam darė ,NEI vienai nepersileido...na nežinau,nei ką patarti...susidėliok visus už ir prieš ir spręskite abu su vyru...
Atsakyti
QUOTE(eglera @ 2008 10 26, 10:24)

Man neteko.Bet matant kaip tu kamuojiesi-siulau pasidaryt ta tyrima.Nes kazkodel isivaizduoju,kad visus likusius menesius taip nervinsiesi.

O jei gimda spazmuota-tai gal magnio daugiau isgerk.Mano irgi budavo spazmuota,ir genetike echoskopu mate,sake.

Atsakyti
QUOTE(luju @ 2008 10 26, 12:06)
Žinoma, už tave mes nenuspręsim,bet matant kaip tu jaudiniesi,neįsivaizduoju ką tu darysi likusius mėn. g.gif Bet kiek čia kam darė ,NEI vienai nepersileido...na nežinau,nei ką patarti...susidėliok visus už ir prieš ir spręskite abu su vyru...

cia ir abisiausia, vyrui dzin.Jis penktad suzinojes, kad taip yra darbe liko svest gimtadienio, prisigere, as zliumbdama isrekiau, kad kaip taip galima, kad negi tau nerupi, tai jis iki siandien dar nebuvo uzejes i kambari, uzsidares pas save, telika ziuri,miega, nors mate, kad pas mane visa nakti sviesa dega, labai sunku gyventi su antzmogiu, bet dabar nebeturiu kur detis, uztai dvigubai sunkiau.Gal uztai ir esu tokia pasimetus, kad viena..
Atsakyti
QUOTE(eglera @ 2008 10 26, 10:16)
cia ir abisiausia, vyrui dzin.Jis penktad suzinojes, kad taip yra darbe liko svest gimtadienio, prisigere, as zliumbdama isrekiau, kad kaip taip galima, kad negi tau nerupi, tai jis iki siandien dar nebuvo uzejes i kambari, uzsidares pas save, telika ziuri,miega, nors mate, kad pas mane visa nakti sviesa dega, labai sunku gyventi su antzmogiu, bet dabar nebeturiu kur detis, uztai dvigubai sunkiau.Gal uztai ir esu tokia pasimetus, kad viena..

Vyrai bijo mūsų ašarų,todėl visas problemas sprendžia mums sunkai suvokiamu būdu...Jis tave jau puikiai žino ,žino tavo tas baimes,mato tavo ašaras ir padaryti nieko negali... todėl užsidaro kitokia siena...nueik ramiai,NEVERKDAMA pasikalbėk nuo širdies ,mesk visas ambicijas,paklausk ar tu paisruošęs auginti vaikelį su negalia(na manau taip nėra) tai kaip mums elgtis ...tu moteris visada rasi kaip prieiti prie vyro,tik dar kartą sakau mesk visas ambicijas į šalį,ne laikas dabar...
Atsakyti
QUOTE(luju @ 2008 10 26, 12:22)
Vyrai bijo mūsų ašarų,todėl visas problemas sprendžia mums sunkai suvokiamu būdu...Jis tave jau puikiai žino ,žino tavo tas baimes,mato tavo ašaras ir padaryti nieko negali... todėl užsidaro kitokia siena...nueik ramiai,NEVERKDAMA pasikalbėk nuo širdies ,mesk visas ambicijas,paklausk ar tu paisruošęs auginti vaikelį su negalia(na manau taip nėra) tai kaip mums elgtis ...tu moteris visada rasi kaip prieiti prie vyro,tik dar kartą sakau mesk visas ambicijas į šalį,ne laikas dabar...

nebegaliu eiti ir zemintis, viska padarysiu viena, bijo tai bijo, ir as labai bijau jei vaikelis nesveikas,kad turesiu auginti viena, nzn ar pajegciau, o jis alkocholikas, visada randa gera nusiraminimo buda, man tiesiog reik susitaikyti su viskuo, ir suprasti,kad esi visiskai viena, net tada kai as tureciau nors kiek rupeti, gi zino,kad liko laiko iki 8iu ryto rydienos.
Papildyta:
QUOTE(Liutukeee @ 2008 10 26, 12:16)
Man neteko.Bet matant kaip tu kamuojiesi-siulau pasidaryt ta tyrima.Nes kazkodel isivaizduoju,kad visus likusius menesius taip nervinsiesi.

O jei gimda spazmuota-tai gal magnio daugiau isgerk.Mano irgi budavo spazmuota,ir genetike echoskopu mate,sake.

Ir taip daug geriu, ryte ir vakare po pakeli mg diasporal, daugiau jau ir nelabai galima. Ko gero darysiu ta tyrima,tik kaip atsipalaiduoti, kad ten gimda i akmeni nepavirstu?
Atsakyti
QUOTE(eglera @ 2008 10 26, 10:28)
nebegaliu eiti ir zemintis, viska padarysiu viena, bijo tai bijo, ir as labai bijau jei vaikelis nesveikas,kad turesiu auginti viena, nzn ar pajegciau, o jis alkocholikas, visada randa gera nusiraminimo buda, man tiesiog reik susitaikyti su viskuo, ir suprasti,kad esi visiskai viena, net tada kai as tureciau nors kiek rupeti, gi zino,kad liko laiko iki 8iu ryto rydienos.

sprendžiu ,kad dar esi laabai jauna...jeigu tai vadini žeminimasi pokalbi su savo vaiko tėvu,koks jis bebutų,tai neturiu ką ir pridurti...Nežinau kas moteris laiko prie tokių vyrų,kaip tu sakai....visvien vargsti...manyčiau ,kad nėra taip blogai...tiesiog dabar tau labai sunkus metas,nėštukės ir taip jautrios...laikykis ir stiprybės tau...

Kad gimda nesusitrauktu,aš visada kojas sulenkiu,na kai atsigulsi ant nugaros,...gal supratai ..pamažu atleidžia,taip kad drąsiai pirmyn ir parašyk kaip seksis 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo luju: 26 spalio 2008 - 10:43