QUOTE(eglera @ 2008 10 25, 16:45)
Mamytes padekit man apsispresti, o tai baigiu plaukus nusirauti, prisca tyrimas dauno sindromui parode 1:200, nors echoskopuojant nemate nieko blogo, nosies kauliukas 3, 8 mm, daunu arba nebuna arba iki 2mm, viskas gerai, o va kraujas negeras, nezinau kiek turi buti norma, sake apsispresti ar daryti amniocenteze, bet mano gimda labai traukiasi, net echoskopuojant matesi, buvo didziulis guzas, net leliukas negalejo judeti normaliai. Labai bijau persileisti, bet ir dauniuko bijau, bet ir ispjauti ji nezinau ar galesiu, ka nejaugi nebera jokios iseities, net gyvent nebesinori kaip baisu.
As jau rasiau kazkada savo patirti, man tikimybe Dauno sindr. buvo nustate 1:50 Nepasakosiu kiek asaru praliejau besvarstydama ka daryt, bet sis testas stipriai priklauso nuo nestumo laiko,o as nezinojau savo paskutiniu menesiniu dienos, taigi ir terminas buvo daugiau toks orientacinis.Tada genetike pasiule echoskopu dar karta patikslinti laika nestumo, tada vel ta tripl testa ir tikimybe sumazejo iki 1000 ar net daugiau. Dabar jau supuoju visiskai sveika mergyte.