QUOTE(irutav @ 2008 10 25, 19:15)
O kodel visos darotes pas genetikus? Mnao ginekologe man sito varianto nesiule, ji pati sake matuos rauksle (northway klinika). Ar ginekologes neuztenka zodzio, ir vistiek reikia vaziuot pas genetikus?
Jei nera rizikos,zinoma nereikia, man nestumo pradzioje buvo nustatyta umi toxaplazmoze, buvo daug asaru, kol atlikus issamesnius tyrimus infekcineje ligonineje, paaiskejo, kad neraJOKIOS umios toxo, tik letine, kuri yra vaisiui nepavojinga, tyrimai buvo netikslus medicinos diagnostikos centre...Bet,kadangi vistiek esu infektologu iskaitoje, privalejo siusti genetiku konsultacijai, tai va, ka turim,,,tikrai tuoj tuoj isprotesiu
Papildyta:
QUOTE(Rimuciukas @ 2008 10 25, 16:37)
Nesupratau... nosies kauliukas gali būti iki 3mm, o tavo kaip rašai 3.88mm. O dėl amnioc...tai manau tikrai nepakenks, nes kiek kalbėjausi su genetike, labai reti persileidimo atvejai. Įvyksta tai tuomet, kai vaisius dažniausiai būna nesveikas.
Tai gal per ta sresa nesupratau,gal 2,8mm,nu sake kad gerai issivystes, na ji man dorai ir nepasake daryt ar ne, galvokit, man atrodo kad tikrai ten viskas gerai, bet as turiu siusti..Taip isvargino, pirmi tyrimai MDC parode dauno rizika 1:72, genetike su echo perskaiciavo, parode rizika 1: 254, sako nezinau ar kartoti kraujo tyrimus, nu gal nu gal ne...pakartojau..1:200, nieko nebesuprantu, o jei sveikas vaikelis persileis, O negresia prieslaikiniam? Man nieko nepaaiskino