QUOTE(Žvėriukė @ 2008 07 11, 16:25)
O gal imanoma paprasyt savo gines, kad ji paskambintu i genetikos centra ir paprasytu ju, kad tave priimtu
O jei reikes antra karta vaziuot pas juos, tai pasakysi kokia gydytoja tave siuncia, tai ir greiciau priims. Ten gi viskas kaip mesmalei veikia
Tai,kad visas siuncia ginekologai.Su ekstra siuntimu mokama vistiek.
QUOTE(Utopija @ 2008 07 11, 19:36)
As irgi, jei ne uzleista vienos foumietes vieta, pas genetike buciau patekusi tik rugpjucio 20
O dabar pasiskambinau genetikei paklausiau ar priims ne ta zmogu tuo laiku ir viskas
Mano tyrimai labai geri (Dauno 1:6300, Edvardso 1:18000), o ir pagal echoskopa viskas atrode graziai, kaklo rauksle irgi ideali, taip kad esam labai apsipatenkine su vyru, dziaugiames, kad viskas gerai ir laukiam laimingos pabaigos
O tu pabandyk pasiskambint kazkuriai is tu genetikiu, jos turetu priimti tave, kaip su siuntimu, tik cia merginos sako, jei grynai tariesi su genetike, tai reiketu jai atsilyginti
(100 Lt).
O as norejau perleist savo vieta forumietei,bet nepavyko,man kaiptik paskambino is registraturos likus savaitei iki mano turimo talono laiko,ir as paklausiau ar galima kitam zmogui-atsake,kad ne,atseit nepriims,nes viskas kompe suvesta.
.Bet matyt,kad reikejo neklausti,o tai forumietei paciai paskambinti genetikei ir susitart,ar ne?Na uz atlygi genetikei
.Ar ne?
O tai100lt.uztenka?Vat as anksciau forume prisiskaiciau,kad200lt.reikia .Tai reiskia uztenka ir100lt.
Sveikinimai su puikiais tyr.rezultatais!