Įkraunama...
Įkraunama...

Genetiniai tyrimai-V dalis

QUOTE(orhideja77 @ 2008 10 02, 15:27)
Sveikos,as cia dar naujoke, bet noreciau paklausti gal kas nors buvost Kliapedoj  pas genetikus, ir kaip ten jie nestuke.gif

AR KLAIPEDOJ YRA GENETIKAI nestuke.gif g.gif
Atsakyti
QUOTE(saulyte2 @ 2008 10 05, 21:20)
AR  KLAIPEDOJ  YRA GENETIKAI  nestuke.gif  g.gif

Stai cia skaiciau,kad yra:
http://www.ve.lt/?da...;rub=1065924821
Atsakyti
QUOTE(Liutukeee @ 2008 10 05, 21:59)

Visos skaitem, bet ar buvo kas??
Atsakyti
QUOTE(Kurmaitiene @ 2008 10 06, 09:36)

ar geri tie genetikai klaipedoj g.gif , ar kas buvo,is vienos puses tai gerai, man klaipeda cia pat, nereiketu vaziuot i vilniu.
Atsakyti
QUOTE(Kurmaitiene @ 2008 10 06, 09:36)

Aš buvau, bet man tik jis matavo sprando raukšlę ir kt. kai buvo 12 sav., kitaip saakant darė echo, buvau be siuntymo, savo noru, sako viskas ok., kad nereikia kraujo jokių tyrimų daryt.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo elena1215: 06 spalio 2008 - 12:09
QUOTE(elena1215 @ 2008 10 06, 13:07)
Aš buvau, bet man tik jis matavo sprando raukšlę ir kt. kai buvo 12 sav., kitaip saakant darė echo, buvau be siuntymo, savo noru, sako viskas ok., kad nereikia kraujo jokių tyrimų daryt.

O kaip pas juos patekti, gal kokį Nr turi ir kiek kainavo be siuntimo??
Atsakyti
QUOTE(Kurmaitiene @ 2008 10 06, 15:18)
O kaip pas juos patekti, gal kokį Nr turi ir kiek kainavo be siuntimo??

paskambinau į ambulatorija 396568 (kuri Gimdymo namuose) sakau noriu užsiregistruoti pas Rovą genetiniam echo be siuntimo, užregistravo, berods pralaukiau tik 4 darbo dienas, atėjau pas jį su vyru, siuntimo neprašė, tik po echo paprašė siuntimą, sakau neturiu, tai sako tiek to, bet vistiek į kišenę įdėjau 100 lt, tai dar paaiškino.
Atsakyti
mamytes, tai jai tyrimas nebus gera, rodys kokia genetine liga pvz: dauno ar kt. tai ka jus darysit? Aborta?Nesuprantu, jei jau vaikiukas pilve tai reikia ji ir isnesioti. blush2.gif
Atsakyti
Gal kas galetu pasakyti ar po vaisiaus vandenu tyrimo reikia ramybes ir poilsio ar galima vaziuoti i darba, kokia savijauta buna po to?
Atsakyti
QUOTE(Jolli @ 2008 10 12, 22:05)
Gal kas galetu pasakyti ar po vaisiaus vandenu tyrimo reikia ramybes ir poilsio ar galima vaziuoti i darba, kokia savijauta buna po to?

bent kiek zinau ramybes reikia tik ta diena smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Jolli @ 2008 10 12, 21:05)

Sveikute, as si tyrima dariausi Santariskese tai pradzia dazniausiai kiek girdejau buna 13val(ir man ir kitoms, susirenka visos vienu metu), ir uztrunki ten kokias 3 val, todel i darba ir prie geriausiu noru jau buciau nespejusi, bet nrs ir speciau nebuciau ejusi, todel kad tiesiog psichologiskai norisi paguleti ramiai, o savijauta sakyciau normali nei skauda ka nieko, gal tik ta baime didesne nei ta procedura. Sekmes, viskas bus gerai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ritulkaa @ 2008 10 13, 12:24)
Sveikute, as si tyrima dariausi Santariskese tai pradzia dazniausiai kiek girdejau buna 13val(ir man ir kitoms, susirenka visos vienu metu), ir uztrunki ten kokias 3 val, todel i darba ir prie geriausiu noru jau buciau nespejusi, bet nrs ir speciau nebuciau ejusi, todel kad tiesiog psichologiskai norisi paguleti ramiai, o savijauta sakyciau normali nei skauda ka nieko, gal tik ta baime didesne nei ta procedura. Sekmes, viskas bus gerai  4u.gif

Papildyta:
Sveikutes, dariausi genetini tyrima santariskese, tikrai labai baisu buvo, ne tiek skaudejo, kiek vidinis stresas. Dure man adata i pilva, paeme vaisiaus vandenu, bet viskas buvo gerai. Po tokiu tyrimu, gydytoja liepe isgerti 50 gr. konjako, kad viskas atsipalaiduotu, ir namie paguleti, save palepinti. Sake, kad po tokio tyrimo yra rizika persileisti. Tai labai bijojau, kad vaikelis bus sveikas, o as persileisiu. Man baigesi gerai, ir vaikelis sveikas ir as pati. Taigi toms kas rysis, tikrai linkiu stiprybes.
Atsakyti