Įkraunama...
Įkraunama...

Genetiniai tyrimai-V dalis

QUOTE(Kurmaitiene @ 2008 09 23, 18:23)
Mergaitės gal galite man paaiškinti, kas yra tie genetiniai tyrimai. Na žinau, kad pirmiausia echoskopu žiūri dėl Dauno sindromo. Poto kiek žinau ima kraujo tyrimą , vadinama Prisca (lygtai taip) . Bet juk šituos tyrimus gali padaryti gydytojas ginekologas, kam važiuoti į Vilnių??? Ar genetiniai tyrimai yra visai kiti tyrimai?? Vienu žodžiu susipainiojau, prašau paaiškinimo..

man tai dare prisca smile.gif paeme krauja mano ginekologe ir issiunte i vln ax.gif paciai vaziuot nereikejo
Atsakyti
QUOTE(kareivike @ 2008 09 23, 18:30)
man tai dare prisca smile.gif  paeme  krauja mano ginekologe ir issiunte i vln ax.gif  paciai vaziuot nereikejo

Bet juk prisca noeko neparodo, tik paskaičiuojama tikimybė pagal amžių... g.gif
Atsakyti
QUOTE(Kurmaitiene @ 2008 09 24, 11:10)
Bet juk prisca noeko neparodo, tik paskaičiuojama tikimybė pagal amžių...  g.gif

tai cia ir paskaiciuoja tikimybe ar tau yra ar ne, o jei kas blogai tada suncia i vln bet ten eiles doh.gif
Atsakyti
QUOTE(kareivike @ 2008 09 24, 14:09)
tai cia ir paskaiciuoja tikimybe  ar tau yra ar ne, o jei kas blogai tada suncia i vln bet ten eiles doh.gif

O ką daro Vilniuj??
Atsakyti
QUOTE(Kurmaitiene @ 2008 09 24, 18:40)
O ką daro Vilniuj??

jei yra ytarimu, paimu vaisiaus vandenis ax.gif
Atsakyti
kistek....apie vaikucio liga suzinojau jam jau gimus....sake antram vaikui labai mazai tikimybes kad taip bus tai sakau gal ir neverta darytis tu tyrimu?kaip manai?
Atsakyti
QUOTE(Jolitele123 @ 2008 09 29, 18:10)
kistek....apie vaikucio liga suzinojau jam jau gimus....sake antram vaikui labai mazai tikimybes kad taip bus tai sakau gal ir neverta darytis tu tyrimu?kaip manai?

Jolitele123 as galvoju kad kadangi jau su pirmu vaikeliu taip atsitiko tai del sventos ramybes reiketu pasidaryti siuos tyrimus, bet tai tik mano nuomone ax.gif linkiu kad viskas butu gerai, sveikatytes jums 4u.gif

Atsakyti
Sveikos,

Aciu visoms uz issamius paaiskinimus 4u.gif

Siandien uzsirasiau pas Butkeviciene (man dabar 10 sav.), tai be jokiu problemu uzrase spalio 28 d. Jei kas nepapuolat i Santariskes, tai bandykit i karoliniskes, as taip ir padariau. smile.gif
Atsakyti
Sveikos,as cia dar naujoke, bet noreciau paklausti gal kas nors buvost Kliapedoj pas genetikus, ir kaip ten jie nestuke.gif
Atsakyti
QUOTE(ritulkaa @ 2008 10 01, 09:26)
Jolitele123 as galvoju kad kadangi jau su pirmu vaikeliu taip atsitiko tai del sventos ramybes reiketu pasidaryti siuos tyrimus, bet tai tik mano nuomone  ax.gif  linkiu kad viskas butu gerai, sveikatytes jums  4u.gif

Mergaites, jeigu nezadate nieko keisti, tai nebutina ir rizikuoti su tuo tyrimu. Mano patirtis ir liudnoka, bet si karta nezadu sutikti su vaisiaus vandenu tyrimu. Aisku spresite Jus, bet dau duoda ir tikejimas kad viskas bus gerai - tik kartokite tai dazniau. Sekmes!
Atsakyti
Pridaviau krauja pakartotinam tyrimui, ziuresim ka dabar parodys, kazkaip vistiek neramumo daug yra, galvoji, o jeigu... Dar viena savaite laukti atsakymu nelengva. Nors sirdyje tiki, kad viskas turi but gerai. Pries tai galvojau pasidaryti reikia tyrimus, kad butu ramiau, tai dabar kaip tik neramu. Kiek suprantu tai dar daug priklauso kaip tiksliai paskaiciuoja savaiteles, o jei apsirinka, tai ir tie tyrimai gali nebuti geri.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jolli: 03 spalio 2008 - 20:20
QUOTE((:mamuliuk:) @ 2008 10 02, 22:13)
Mergaites, jeigu nezadate nieko keisti, tai nebutina ir rizikuoti su tuo tyrimu. Mano patirtis ir liudnoka, bet si karta nezadu sutikti su vaisiaus vandenu tyrimu. Aisku spresite Jus, bet dau duoda ir tikejimas kad viskas bus gerai - tik kartokite tai dazniau. Sekmes!

o kas tau buvo? (jeigu gali pasakyti, žinoma) - ir kodėl nežadi sutikti su tuo tyrimu? tau siūlo jį darytis?
Atsakyti