Įkraunama...
Įkraunama...

Genetiniai tyrimai-V dalis

QUOTE(pelyte:) @ 2008 09 11, 13:50)
Pasidalinsiu ir as savo patirtim...
Pirmiausia dariausi sprando rauksles tyrimas privacioj klinikoj, tai daktaras pasake  kad rauksles storis 3 mm., todel didele tikimybe kad lelius nesveikas. Tada pasidariau Prisca tyrima toj pacioj klinikoj (tiesiog jie siuncia i genetikos centra tyrimus ir gauna rezultatus). Is genetikos centro buvo gautas atsakymas kad rizika 1:6000, o tai yra labai mazai, todel daktaras paskambino i genetikos cenra ir paklause ar jie ivertino sprando rauksles stori. Kadangi tai buvo neivertinta, dar karta paskaiciavo pagal savo formulikes ir pasake kad rizika mazdaug 1:1000, o dar ivertinusmano amziu (29 m ka tik suejo) 1:600.
Toliau klause daktaras manes ar imsim vandenis, bet as atsisakiau, keisti man ju tie skaiciavimai- kraujas parodo super rezultata, ivertina sprando rauksle ir amziu ir guanas suuudas. Nemanau kad buciau tokia jau sena kad tiek keistusi rezultatai, tai taip ir laukiu su nerimu gimstancio leliuko.  verysad.gif

mano manymu nera ko nerimauti, mano drauge irgi kai laukesi pasidare tyrima ir rode jog yra padidintoj rizikoj, kiekviena menesi vazinejosi i kauna ir apziuredavo gydytojas tai padidintu riziku grupei kur priziuri, nesvojuos, pastoviai verkdavo...
Ir se tau gime sveika dukrele thumbup.gif 4u.gif tai va tie paskaiciavimai keistoki mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(pelyte:) @ 2008 09 11, 13:50)
...Nemanau kad buciau tokia jau sena kad tiek keistusi rezultatai, tai taip ir laukiu su nerimu gimstancio leliuko.  verysad.gif

pelyte, kreikis i kita istaiga, i privacia, nuvaziuok i Kravcenku linika, tai kainuos, bet tyrimas bus labai issamus, ir manau nereikes tiek nervuotis, nes viskas bus kuo puikiausiai mirksiukas.gif
Atsakyti
pradizia patarciau nusiraminti 4u.gif ir galvoti kuo geriausia, o paskui kreiptis jei jau sirdele liepia ax.gif
Atsakyti
QUOTE(elena1215 @ 2008 09 10, 11:46)
Sveikos merginos, gal šiek tiek rašau ne į temą , bet norėčiau išgirsti Jūsų nuomonės. Gal šiek tiek ir gėda kalbėti, kad suaugę žmonės dar neatsargiai taip elgiasi, bet yra kaip yra: vartojau Makmiror Complex žvakutes 500, su jai bevartodama greičiausiai pastojau. Neramu man kažkaip, pergyvenu gal kam buvo taip atsitikę? Biaju , gal tie vaistukai paveikė spermatazoidus, čia tikriausiai galima tik spelioti verysad.gif Aš apie tai buvau minėjusi gyd., bet kažkaip pro ausis buvo praleista. 09,09,buvau echo , žiurėjo lialiu sako viskas pagal vystymasi yra norma, sprando raukšle 1,8mm., vienų žodžių jokių nukripymų nėra. Patarkite, ar man reikėtų darytis genetinius kraujo tyrimus? Tiesiog dabar esu labai pasimetusi

Taigi tas zvakutes ir nestuke.gif skiria,net pirma nestumo trimestra jei reikia.Taip,kad maziausiai pergyvenk del to mirksiukas.gif

Bet kitam sykiui prisimink,kad naudojant zvakutes-lytiniai santykiai nerekomenduojami blush2.gif mirksiukas.gif .Paskaityk zvakuciu anotacijoj mirksiukas.gif .Bet cia siaip,kad gydymas butru efektyvus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Liutukeee @ 2008 09 14, 21:34)
Taigi tas zvakutes ir  nestuke.gif skiria,net pirma nestumo trimestra jei reikia.Taip,kad maziausiai pergyvenk del to  mirksiukas.gif

Bet kitam sykiui prisimink,kad naudojant zvakutes-lytiniai santykiai nerekomenduojami  blush2.gif  mirksiukas.gif .Paskaityk zvakuciu anotacijoj  mirksiukas.gif .Bet cia siaip,kad gydymas butru efektyvus  smile.gif

Žinau, žianu, atrodo jau nebe maži vaikai verysad.gif tai va, kažkaip buvo pertrauka, buvom išvažiavę, tai ilgai neturėjom smileysex.gif , pastebėjau , kad po kelionės atsirado pienligė, tai buvau kvaila doh.gif, kad iš ryto ant vaistų doh.gif , gal nieko, tikiuosi,kad viskas bus gerai. Beje, ačiū už patarimą 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(elena1215 @ 2008 09 15, 08:55)
Žinau, žianu, atrodo jau nebe maži vaikai  verysad.gif tai va, kažkaip buvo pertrauka, buvom išvažiavę, tai ilgai neturėjom smileysex.gif , pastebėjau , kad po kelionės atsirado pienligė, tai buvau kvaila doh.gif, kad iš ryto ant vaistų doh.gif , gal nieko, tikiuosi,kad viskas bus gerai. Beje, ačiū už patarimą 4u.gif

Nieko tokio,viskas suprantama mirksiukas.gif .Tikrai tos zvakutes nepakenke,nebandyk net nerimaut mirksiukas.gif

Sekmes! 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Liutukeee @ 2008 09 15, 12:12)
Nieko tokio,viskas suprantama  mirksiukas.gif .Tikrai tos zvakutes nepakenke,nebandyk net nerimaut  mirksiukas.gif

Sekmes! 4u.gif

Ačiū už palaikymą ir teigiamas emocijas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(elena1215 @ 2008 09 10, 11:46)
Sveikos merginos, gal šiek tiek rašau ne į temą , bet norėčiau išgirsti Jūsų nuomonės. Gal šiek tiek ir gėda kalbėti, kad suaugę žmonės dar neatsargiai taip elgiasi, bet yra kaip yra: vartojau Makmiror Complex žvakutes 500, su jai bevartodama greičiausiai pastojau. Neramu man kažkaip, pergyvenu gal kam buvo taip atsitikę? Biaju , gal tie vaistukai paveikė spermatazoidus, čia tikriausiai galima tik spelioti verysad.gif Aš apie tai buvau minėjusi gyd., bet kažkaip pro ausis buvo praleista. 09,09,buvau echo , žiurėjo lialiu sako viskas pagal vystymasi yra norma, sprando raukšle 1,8mm., vienų žodžių jokių nukripymų nėra. Patarkite, ar man reikėtų darytis genetinius kraujo tyrimus? Tiesiog dabar esu labai pasimetusi

Oi pazystama situacija. Kiek as prisinervavau, kai suzinojau, kad geriau myco max tabletes nuo grybelio jau budama pastojus. Lapelyje perskaiciau, kad jokiu budu nenaudoti nestumo metu. Dar sugebejau su vienu tokiu idiotu gydytoju pasikonsultuoti del to, tai jis patare kreitis pas genetikus, kad stebetu nestuma. Kaltinau save visaip, kad vaikeli del sekso suluosinau (ta prasme nepalaukiau, kol pasveiksiu). Pakol nenuejau pas dabartine savo gydytoja. Ji tik pasisaipe is to daktaro, paklause, ar nepaprase jis is manes pinigu uz "pagalba" gydant. Ji nuramino, kad pastojus berods 2 savaites embrionas buna savo apvalkale, nekontaktuoja su motinos kunu, uztai tas pirmas savaites ne tik vaistai maziukui nepakenkia, bet ir gripo virusas nebaisus. Cia matyt pati gamta taip suredzius, kad kol nezinom apie nestuma, tai organizmas pats pasaugo leliuka. Juk kitaip reiktu visom moterim atsisakyti alkoholio, nes juk bet kada gali buti nestuke.gif
Atsakyti
Sveikos mamytes...11sav man patare genetikai pasidaryt vaisiaus vandenu istyrima kadangi mano pirmas vaikas sirgo spinaline raumenu atrofija.noreja paklaust kaip ta procedura tlieka su visom smulkmenom.labai labai bijau,naktim sapnuoju kosmarus ir kiekviena diena rankos dreba....kokia tikimybe apie persileidima?ar labai skaudi procedura....
Atsakyti
QUOTE(Jolitele123 @ 2008 09 22, 15:30)
Sveikos mamytes...11sav man patare genetikai pasidaryt vaisiaus vandenu istyrima kadangi mano pirmas vaikas sirgo spinaline raumenu atrofija.noreja paklaust kaip ta procedura tlieka su visom smulkmenom.labai labai bijau,naktim sapnuoju kosmarus ir kiekviena diena rankos dreba....kokia tikimybe apie persileidima?ar labai skaudi procedura....

Sveikute 4u.gif
na zinok ir as labai bijojau, bet pati procedura visai nebaisi ir trunka labai trumpai ir be to viska gali pamatyti ekrane, kad tavo mazuliukui viskas gerai. As tai pergyvenau kad leliukui kas nenutiktu, o ne pacios proceduros, bet kaip maciau ekrane tai musu lelyte kaip ramiai gulejo pries pacia procedura taip pat ramiai jautesi ir po proceduros smile.gif viskas truko gal pora minuciu , bet pries tai nemazai laiko uztruko kol pakliuvom pas genetike, po to kol pridavem krauja... zodziu ten visas konvejeriu, musu buvo gal kokios 8. Tikrai nepergyvenk viskas bus gerai, ir dar genetike pasake kad per paskutinius 2 metus nebuvo jokiu komplikaciju ar persileidimu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Jolitele123 @ 2008 09 22, 15:30)

Sveika, nebijok, tikrai procedura nebaisi. Genetikai perspeja, kad yra 2% teorine persileidimu tikimybe. Kada suzinojote apie savo vaikiuko liga, ar kai laukeisi, ar kai gime?
Atsakyti
Mergaitės gal galite man paaiškinti, kas yra tie genetiniai tyrimai. Na žinau, kad pirmiausia echoskopu žiūri dėl Dauno sindromo. Poto kiek žinau ima kraujo tyrimą , vadinama Prisca (lygtai taip) . Bet juk šituos tyrimus gali padaryti gydytojas ginekologas, kam važiuoti į Vilnių??? Ar genetiniai tyrimai yra visai kiti tyrimai?? Vienu žodžiu susipainiojau, prašau paaiškinimo..
Atsakyti