Įkraunama...
Įkraunama...

Genetiniai tyrimai-V dalis

QUOTE(elena1215 @ 2008 09 10, 17:05)
thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif

O dar pasidalinkite, kai žiūri echo vaginalinį, ir matuoja lialiuką, sako normą, tai reiškia kad iš tikrųjų gal ir nereikia genetinių kraujo tyrimų?

mano nuomone jei gine nieko nesiule darytis ir sako viskas gerai tai kam save nervinti ir galvoti, nusiramink ir dziaukis nestumo teikiamais malonumais nestuke.gif 4u.gif man irgi is pat pradziu iki 12 sav ziurejo vaginaliniu
Papildyta:
QUOTE(tinakriste @ 2008 09 10, 19:49)
o gal kuri mamytė darėsi tyrimus be siuntimo., gal gali pasakyti kiek jie kainuoja

PRISCA I (vaisiaus apsigimimų rizikos įvertinimas 11-12 nėštumo sav.) - 175
PRISCA II(vaisiaus apsigimimų rizikos įvertinimas 14-22 nėštumo sav.)-150
Atsakyti
QUOTE(kareivike @ 2008 09 10, 22:57)
mano nuomone jei gine nieko nesiule darytis ir sako viskas gerai tai kam save nervinti ir galvoti, nusiramink ir dziaukis nestumo teikiamais malonumais nestuke.gif  4u.gif  man irgi is pat pradziu iki 12 sav ziurejo vaginaliniu
Papildyta:
PRISCA I (vaisiaus apsigimimų rizikos įvertinimas 11-12 nėštumo sav.) - 175
PRISCA II(vaisiaus apsigimimų rizikos įvertinimas 14-22 nėštumo sav.)-150

Ačiū, kareivike už palaikymą, gal tikrai nėra ko pergyventi, gal per daug jautri esu doh.gif , tiesiog gal kai buvau dirbusi su neįgaliais vaikais, tai man ir liko skausmo širdely verysad.gif Šiaip daug kas sako jeigu spermatazoidus būtų paveikę tos žvakutes, tai man būtų jau įvykęs persileidimas, arba nesivystantis. Gal tiesiog reikėtų džiaugtis nestuke.gif doh.gif
Atsakyti
va taip ir galvok toliau, tau viskas gerai 4u.gif maziau galvok nes paskui prisigalvosi ax.gif dziaukis savo leliumi nestuke.gif r galvok tik apie gerus dalykus.
Pati tai patyriau ir dabar dziaugiuosi kad nepuoliau i krastutinumus ax.gif 4u.gif
siaip genetinius tyrimus rekomenduojama kam virs 30 ir pas kieno giminej buvo tokiu atveju smile.gif
tai va dziaukis rudens graziomis dienomis, save lepink, rupinkis ir tik grazios mintys pas tave tegu buna 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Pasidalinsiu ir as savo patirtim...
Pirmiausia dariausi sprando rauksles tyrimas privacioj klinikoj, tai daktaras pasake kad rauksles storis 3 mm., todel didele tikimybe kad lelius nesveikas. Tada pasidariau Prisca tyrima toj pacioj klinikoj (tiesiog jie siuncia i genetikos centra tyrimus ir gauna rezultatus). Is genetikos centro buvo gautas atsakymas kad rizika 1:6000, o tai yra labai mazai, todel daktaras paskambino i genetikos cenra ir paklause ar jie ivertino sprando rauksles stori. Kadangi tai buvo neivertinta, dar karta paskaiciavo pagal savo formulikes ir pasake kad rizika mazdaug 1:1000, o dar ivertinusmano amziu (29 m ka tik suejo) 1:600.
Toliau klause daktaras manes ar imsim vandenis, bet as atsisakiau, keisti man ju tie skaiciavimai- kraujas parodo super rezultata, ivertina sprando rauksle ir amziu ir guanas suuudas. Nemanau kad buciau tokia jau sena kad tiek keistusi rezultatai, tai taip ir laukiu su nerimu gimstancio leliuko. verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(tinakriste @ 2008 09 10, 18:49)
o gal kuri mamytė darėsi tyrimus be siuntimo., gal gali pasakyti kiek jie kainuoja

jei kalbi apie kraujo tyrima Prisca tai as privaciai mokejau 150 lt
Papildyta:
QUOTE(pelyte:) @ 2008 09 11, 12:50)
Pirmiausia dariausi sprando rauksles tyrimas privacioj klinikoj, tai daktaras pasake  kad rauksles storis 3 mm., todel didele tikimybe kad lelius nesveikas. Tada pasidariau Prisca tyrima toj pacioj klinikoj (tiesiog jie siuncia i genetikos centra tyrimus ir gauna rezultatus). Is genetikos centro buvo gautas atsakymas kad rizika 1:6000, o tai yra labai mazai, todel daktaras paskambino i genetikos cenra ir paklause ar jie ivertino sprando rauksles stori. Kadangi tai buvo neivertinta, dar karta paskaiciavo pagal savo formulikes ir pasake kad rizika mazdaug 1:1000, o dar ivertinusmano amziu (29 m ka tik suejo) 1:600.
Toliau klause daktaras manes ar imsim vandenis, bet as atsisakiau, keisti man ju tie skaiciavimai- kraujas parodo super rezultata, ivertina sprando rauksle ir amziu ir guanas suuudas. Nemanau kad buciau tokia jau sena kad tiek keistusi rezultatai, tai taip ir laukiu su nerimu gimstancio leliuko.  verysad.gif

as tai manau kad viskas bus gerai, pamatysi. kazkur skaiciau kad vienai merginai buvo rizika 1:103 ir kiek zinau viskas baigesi gerai smile.gif
nepergyvenk, nes tai irgi kenkia leliui.
man turetu buti siandien atsakymai Prisca, bet bijau skambinti... lauksiu dar jauciu sad.gif
Atsakyti
QUOTE(pelyte:) @ 2008 09 11, 12:50)
Pirmiausia dariausi sprando rauksles tyrimas privacioj klinikoj, tai daktaras pasake  kad rauksles storis 3 mm., todel didele tikimybe kad lelius nesveikas. Tada pasidariau Prisca tyrima toj pacioj klinikoj (tiesiog jie siuncia i genetikos centra tyrimus ir gauna rezultatus). Is genetikos centro buvo gautas atsakymas kad rizika 1:6000, o tai yra labai mazai, todel daktaras paskambino i genetikos cenra ir paklause ar jie ivertino sprando rauksles stori. Kadangi tai buvo neivertinta, dar karta paskaiciavo pagal savo formulikes ir pasake kad rizika mazdaug 1:1000, o dar ivertinusmano amziu (29 m ka tik suejo) 1:600.
Toliau klause daktaras manes ar imsim vandenis, bet as atsisakiau, keisti man ju tie skaiciavimai- kraujas parodo super rezultata, ivertina sprando rauksle ir amziu ir guanas suuudas. Nemanau kad buciau tokia jau sena kad tiek keistusi rezultatai, tai taip ir laukiu su nerimu gimstancio leliuko.  verysad.gif

O man paprastoj poliklinikoj darė, 12 sav. sprando raukšlės storis buvo 1,8mm, tai sakė, kad viskas ok. Man jau greit 30., Manau viskas bus thumbup.gif , Žinau, kad yra tas nerimas yra visoms iki pat gimdymo, man manau reikia nusiteikti , kad viskas bus gerai. O aš ko gero PRISCA tyrimų nesidarysiu, kad Klaipėdoje jų nedaro, jei gal darytų, tai gal daryčiausi doh.gif
Papildyta:
QUOTE(kareivike @ 2008 09 11, 11:50)
va taip ir galvok toliau, tau viskas gerai 4u.gif  maziau galvok nes paskui prisigalvosi ax.gif  dziaukis savo leliumi nestuke.gif  r galvok tik apie gerus dalykus.
Pati tai patyriau ir dabar dziaugiuosi kad nepuoliau i krastutinumus ax.gif  4u.gif
siaip genetinius tyrimus rekomenduojama kam virs 30 ir pas kieno giminej buvo tokiu atveju smile.gif
tai va dziaukis rudens graziomis dienomis, save lepink, rupinkis ir tik grazios mintys pas tave tegu buna 4u.gif  4u.gif

Nuoširdžiau ačiū už teigiamas emocijas ir palaikymą 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(elena1215 @ 2008 09 11, 13:25)
O man paprastoj poliklinikoj darė, 12 sav. sprando raukšlės storis buvo 1,8mm, tai sakė, kad viskas ok. Man jau greit 30., Manau viskas bus  thumbup.gif , Žinau, kad yra tas nerimas yra visoms iki pat gimdymo, man manau reikia nusiteikti , kad viskas bus gerai. O aš ko gero PRISCA tyrimų nesidarysiu, kad Klaipėdoje jų nedaro, jei gal darytų, tai gal daryčiausi doh.gif
Papildyta:

Nuoširdžiau ačiū už teigiamas emocijas ir palaikymą 4u.gif

daro Klaipedoj, as cia dariausi.
Atsakyti
QUOTE(agnute2555 @ 2008 09 11, 13:27)
daro Klaipedoj, as cia dariausi.

O jei nepaslaptis kur?
Atsakyti
QUOTE(elena1215 @ 2008 09 11, 13:30)
O jei nepaslaptis kur?

as dariausi privacioj klinikoj, kur ir lankausi pas gine - "Jolsana" vadinasi, neseniai atidaryta, gydytojos Salygienes klinika ten
Atsakyti
QUOTE(agnute2555 @ 2008 09 11, 13:33)
as dariausi privacioj klinikoj, kur ir lankausi pas gine - "Jolsana" vadinasi, neseniai atidaryta, gydytojos Salygienes klinika ten

a, žinau, o kaineles kokios?
Atsakyti
QUOTE(elena1215 @ 2008 09 11, 13:35)
a, žinau, o kaineles kokios?

nu as uz Prisca mokejau 150lt, siaip tai tokios pat kaip ir visose privaciose klinikose:)
Atsakyti
Pirmiausia dariausi sprando rauksles tyrimas privacioj klinikoj, tai daktaras pasake kad rauksles storis 3 mm., todel didele tikimybe kad lelius nesveikas. Tada pasidariau Prisca tyrima toj pacioj klinikoj (tiesiog jie siuncia i genetikos centra tyrimus ir gauna rezultatus). Is genetikos centro buvo gautas atsakymas kad rizika 1:6000, o tai yra labai mazai, todel daktaras paskambino i genetikos cenra ir paklause ar jie ivertino sprando rauksles stori. Kadangi tai buvo neivertinta, dar karta paskaiciavo pagal savo formulikes ir pasake kad rizika mazdaug 1:1000, o dar ivertinusmano amziu (29 m ka tik suejo) 1:600.
Toliau klause daktaras manes ar imsim vandenis, bet as atsisakiau, keisti man ju tie skaiciavimai- kraujas parodo super rezultata, ivertina sprando rauksle ir amziu ir guanas suuudas. Nemanau kad buciau tokia jau sena kad tiek keistusi rezultatai, tai taip ir laukiu su nerimu gimstancio leliuko.

Man buvo lygiai tas pats, tik įvedus sprando raukšlę ir amžių (man 28), rizika buvo 1:50. bet aš nusprendžiau darytis tyrimą iš vaisiaus vandenų. Viskas gerai, žinau, kad turėsiu sūnų. Dar kartą eisiu pasižiūrėti į savo klecką pas genetikus kokią 28 savaitę thumbup.gif
Atsakyti