Įkraunama...
Įkraunama...

Genetiniai tyrimai-V dalis

aha, tikrai toks tyrimas. jetau kaip baisu, rytoj reikia daryti, bet kazin per kiek laiko padaro? kiek cia reiks dienu strese gyventi galvoju doh.gif gal ir tau ta tyrima dare?
Atsakyti
QUOTE(agnute2555 @ 2008 09 02, 22:03)
aha, tikrai toks tyrimas. jetau kaip baisu, rytoj reikia daryti, bet kazin per kiek laiko padaro? kiek cia reiks dienu strese gyventi galvoju doh.gif gal ir tau ta tyrima dare?

kadangi mano siunte i vilniu, tai atsakymo laukiau savaite smile.gif
Atsakyti
QUOTE(kareivike @ 2008 09 04, 12:18)
kadangi mano siunte i vilniu, tai atsakymo laukiau savaite smile.gif

ir koks buvo atsakymas jei ne paslaptis smile.gif tikiuosi viskas baigesi gerai. man irgi sake reiks palaukti apie savaite, nes kazkur veza tuos tyrimus.
Atsakyti
QUOTE(agnute2555 @ 2008 09 04, 13:51)
ir koks buvo atsakymas jei ne paslaptis smile.gif  tikiuosi viskas baigesi gerai. man irgi sake reiks palaukti apie savaite, nes kazkur veza tuos tyrimus.

nu nelabai gerai ax.gif buvau padidintoje rizikoje, vaziavau tikrintis i kauna ir pirmas klausimas kodel tau dare, nes t nepatenki i rizikos grupe blink.gif apziurejo nuramino ir dabar gyvenu negalvodama 4u.gif kad bus blogai
Atsakyti
QUOTE(kareivike @ 2008 09 04, 21:55)
nu nelabai gerai ax.gif  buvau padidintoje rizikoje, vaziavau tikrintis i kauna ir pirmas klausimas kodel tau dare, nes t nepatenki i rizikos grupe blink.gif  apziurejo nuramino ir dabar gyvenu negalvodama 4u.gif  kad bus blogai

dare del to, kad as nezinodama kad laukiuosi geriau antibiotikus nuo pusles uzdegimo, kurie pirmus tris menesius nesciajai nerekomenduojami... tai va, nors gydytoja sako, kad nieko tikrai baisaus neturetu buti,as pati pasiuliau padaryti, kad ramiau butu.. arba kaip tik ne, jeigu ka nors blogo pasakys..
Atsakyti
QUOTE(agnute2555 @ 2008 09 05, 12:26)
dare del to, kad as nezinodama kad laukiuosi geriau antibiotikus nuo pusles uzdegimo, kurie pirmus tris menesius nesciajai nerekomenduojami... tai va, nors gydytoja sako, kad nieko tikrai baisaus neturetu buti,as pati pasiuliau padaryti, kad ramiau butu.. arba kaip tik ne, jeigu ka nors blogo pasakys..

nu jei kas blogo galima tirtis toliau g.gif bet kaip sakoma ir daug su kuo kalbeta tie tyrimai tik isskaiciavimas ir tik 85 procentai teisybes g.gif
Atsakyti
Sveikos merginos, gal šiek tiek rašau ne į temą , bet norėčiau išgirsti Jūsų nuomonės. Gal šiek tiek ir gėda kalbėti, kad suaugę žmonės dar neatsargiai taip elgiasi, bet yra kaip yra: vartojau Makmiror Complex žvakutes 500, su jai bevartodama greičiausiai pastojau. Neramu man kažkaip, pergyvenu gal kam buvo taip atsitikę? Biaju , gal tie vaistukai paveikė spermatazoidus, čia tikriausiai galima tik spelioti verysad.gif Aš apie tai buvau minėjusi gyd., bet kažkaip pro ausis buvo praleista. 09,09,buvau echo , žiurėjo lialiu sako viskas pagal vystymasi yra norma, sprando raukšle 1,8mm., vienų žodžių jokių nukripymų nėra. Patarkite, ar man reikėtų darytis genetinius kraujo tyrimus? Tiesiog dabar esu labai pasimetusi
Atsakyti
QUOTE(elena1215 @ 2008 09 10, 11:46)
Sveikos merginos, gal šiek tiek rašau ne į temą , bet norėčiau išgirsti Jūsų nuomonės. Gal šiek tiek ir gėda kalbėti, kad suaugę žmonės dar neatsargiai taip elgiasi, bet yra kaip yra: vartojau Makmiror Complex žvakutes 500, su jai bevartodama greičiausiai pastojau. Neramu man kažkaip, pergyvenu gal kam buvo taip atsitikę? Biaju , gal tie vaistukai paveikė spermatazoidus, čia tikriausiai galima tik spelioti verysad.gif Aš apie tai buvau minėjusi gyd., bet kažkaip pro ausis buvo praleista. 09,09,buvau echo , žiurėjo lialiu sako viskas pagal vystymasi yra norma, sprando raukšle 1,8mm., vienų žodžių jokių nukripymų nėra. Patarkite, ar man reikėtų darytis genetinius kraujo tyrimus? Tiesiog dabar esu labai pasimetusi

Sveikute 4u.gif
as galvoju, kad jeigu po apsilankymo pas gydytojus ir po apziuros echoskopu visvien yra neramu, tai del visiskos ramybes pasidaryk genetinius kraujo tyrimus ir jau po savaiteles suzinojus gerus atsakymus busi visiskai rami ir laimingi lauksite savo stebuklelio smile.gif SEKMES 4u.gif Viskas bus gerai 4u.gif
Atsakyti
Aš šiandien išgirdau gerų žinių smile.gif Mūsų mažius po IVF +ICSI+šaldyti embrionai- atitinka visišką normą ir genetikė po echo ir kraujo tyrimų rezultatų nemano, jog galėtų būti chromosominių pakitimų smile.gif
Tačiau nuo šiandien pradėjau gert amoksiciliną ir vėl baisu, kad tik mažiui nepakenktų, nors genetikė liepė juos gert g.gif
Antras vizitas pas genetikę bus 18-21 sav labai viliuosi, kad ir tada viskas bus thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(dizzy___ @ 2008 09 10, 15:18)
Aš šiandien išgirdau gerų žinių smile.gif Mūsų mažius po IVF +ICSI+šaldyti embrionai- atitinka visišką normą ir genetikė po echo ir kraujo tyrimų rezultatų nemano, jog galėtų būti chromosominių pakitimų smile.gif
Tačiau nuo šiandien pradėjau gert amoksiciliną ir vėl baisu, kad tik mažiui nepakenktų, nors genetikė liepė juos gert g.gif
Antras vizitas pas genetikę bus 18-21 sav labai viliuosi, kad ir tada viskas bus  thumbup.gif

dizzy thumbup.gif sveikinu su gerom naujienom 4u.gif
ir jeigu genetikai liepe gerti tuos vaistukus tai reiskia vaistukai nepakenks smile.gif
SEKMES 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ritulkaa @ 2008 09 10, 15:43)
dizzy  thumbup.gif  sveikinu su gerom naujienom  4u.gif
ir jeigu genetikai liepe gerti tuos vaistukus tai reiskia vaistukai nepakenks  smile.gif
SEKMES  4u.gif

thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif

O dar pasidalinkite, kai žiūri echo vaginalinį, ir matuoja lialiuką, sako normą, tai reiškia kad iš tikrųjų gal ir nereikia genetinių kraujo tyrimų?
Atsakyti
o gal kuri mamytė darėsi tyrimus be siuntimo., gal gali pasakyti kiek jie kainuoja
Atsakyti