Įkraunama...
Įkraunama...

Genetiniai tyrimai-V dalis

QUOTE(ritulkaa @ 2008 08 25, 10:03)
Sveikutes  4u.gif 

mes jau gavome vaisiaus vandenu tyrimo atsakyma jis geras ir dar karteli patvirtino kad bus mergyte  thumbup.gif  tai va dabar galime ramiai toliau augti  smile.gif 
SEKMES VISOMS  4u.gif

thumbup.gif didziausi sveikinimai ritulkaa drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Liutukeee @ 2008 08 22, 11:02)
Dar paskaitinejau ka pries tai rasei-tai kaip suprantu tau gine paime kraujo tyr.O tai atsakyme turetu buti parasyta kokia tikimybe Dauno ir Edvardso sindromams,ar nera?Juk negali sakyt is niekur nieko,kad padidinta rizika kazkam.
Manau,kad nieko ten rimto,tiesiog gine nori apsidraust ir liepia vaziuot Vilniun su geresniu echoskopu pasiziuret  mirksiukas.gif

Dauno ir Edvarso sidromui tikimybes nera ax.gif tik tam nervinio vamzdelio tipo yra, bet va buvau kaune "motina ir vaikas" ziurejo sake kiek mato lyg viskas gerai 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Marcela* @ 2008 08 28, 12:13)
jeigu man 32 metai ar aš nepatenku į rizikos grupę? Ir kur kaune konkrečiai daro tuos tyrimus? Ar galiu aš už savo pinigus be siuntimo pasidaryt?

daro klinikoje "motina ir vaikas"
Atsakyti
QUOTE(ramunyte:)) @ 2008 08 28, 14:21)
Jau buvau pasiruosusi, kad su mano mergyte kazkas ne taip. Kai gime sveika - buvau laimingiausia pasaulyje mama. Visoms linkiu tik sveiku vaikuciu!
O genetikes visos geros profesionales, nes Santariskese kitokiu ir but negali!

Labai smagu skaityti tokias istorijas su laiminga pabaiga 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(kistex @ 2008 08 30, 19:45)
Labai smagu skaityti tokias istorijas su laiminga pabaiga 4u.gif

pritariu 4u.gif
Atsakyti
Sveikos merginos, turiu tokį kalusimuką, ką gali nuspręsti apie kokias ligas, tiksliau, kai matuoja sprando raukšlę ir nosies kauliuką?
Atsakyti
QUOTE(elena1215 @ 2008 09 02, 10:30)
Sveikos merginos, turiu tokį kalusimuką, ką gali nuspręsti apie kokias ligas, tiksliau, kai matuoja sprando raukšlę ir nosies kauliuką?

Sveikute, siuos matavimus atlieka del dauno sindromo rizikos.
Atsakyti
QUOTE(ritulkaa @ 2008 09 02, 10:36)
Sveikute, siuos matavimus atlieka del dauno sindromo rizikos.

Ačiū, o dar kokie yra genetiniai tyrimukai? Ką jie nustato, kokias ligas?
Atsakyti
QUOTE(elena1215 @ 2008 09 02, 10:46)
Ačiū, o dar kokie yra genetiniai tyrimukai? Ką jie nustato, kokias ligas?

kai nuvaziuoji pas genetikus pirmiausia padaro echoskopija ir taip pat priduodi krauja, kraujo tyrimas parodo rizika Dauno, Edvardso, Nervinio vamzdelio. Jeigu kraujas parodo bent vienai is siu ligu padidinta rizika tada yra siuloma darytis vaisiaus vandenu tyrima, jeigu neparodo padidintos rizikos tada thumbup.gif ir toliau ramus ir laimingi laukiat savo stabuklelio 4u.gif SEKMES
Atsakyti
QUOTE(ritulkaa @ 2008 07 14, 11:21)
Sveikutes  4u.gif

man gydytoja taip pat liepe uzsirasyti pas genetikus ir sake, kad sudetinga bus, nes eiles, ir tenka laukti du men ir daugiau, tai as pameginau uzsiregistruoti internetu, tai buvo birzelio 12d., laisvu vietu buvo liepos 16d. tai tai dienai ir uzsiregistravau  smile.gif nezinau ar cia man taip pasiseke  g.gif  , gal pameginkit ir jus, ten labai aiskiai parasyta kokiom dienom ir kokie genetikai gali priimti  mirksiukas.gif  SEKMES

o del kokiu priezasciu ginekologai siuncia pas genetikus? ar profilaktiskai ar del kazkokiu konkreciu dalyku ar itarimu? as dar nezinodama kad esu nestuke.gif vartojau antibiotikus nuo pusles uzdegimo, bet pacioj pradzioj nestumo unsure.gif tai manau man tikrai reiketu pas genetikus ar ne? nors taip nesinori tu tyrimu ir laukimo streso verysad.gif
gal kas nors irgi gere kokius vaistukus ir daresi genetinius tyrimus? kokie rezultatai?
Atsakyti
QUOTE(agnute2555 @ 2008 09 02, 14:28)
o del kokiu priezasciu ginekologai siuncia pas genetikus? ar profilaktiskai ar del kazkokiu konkreciu dalyku ar itarimu? as dar nezinodama kad esu  nestuke.gif  vartojau antibiotikus nuo pusles uzdegimo, bet pacioj pradzioj nestumo unsure.gif  tai manau man tikrai reiketu pas genetikus ar ne? nors taip nesinori tu tyrimu ir laukimo streso  verysad.gif
gal kas nors irgi gere kokius vaistukus ir daresi genetinius tyrimus? kokie rezultatai?

Sveikute, pas genetikus siuncia kam nuo 35 metu arba yra giminej apsigimimu arba gal jeigu kas nors itartino pasirodo darant echoskopija. O del vaistuku tai kiek esu skaicius tai raso kad pradzioj neturetu pakenkti leliukui, bet visvien tais klausimais geriausia pasikonsultuok su savo gydytoja 4u.gif SEKMES
Atsakyti
ka tik grizau is savo gydytojos clap.gif apziurejo, padare echo sake kad tikrai nieko blogo neturetu buti ir kol kas pas genetikus nesiuncia. tik rytoj eisiu darytis kazkoki tyrima is kraujo, kuris parodys ar yra rizika ir ar reikia genetiku konsultacijos.. gal zinot koks cia galetu buti tyrimas? man jau visai neramu ...
Atsakyti
QUOTE(agnute2555 @ 2008 09 02, 19:30)
eisiu darytis kazkoki tyrima is kraujo, kuris parodys ar yra rizika ir ar reikia genetiku konsultacijos.. gal zinot koks cia galetu buti tyrimas? man jau visai neramu ...

PRISCA tyrimas,kuris parodo Dauno,Edvardso sindromu ir nervinio vamzdelio defektu rizikos tikimybe mirksiukas.gif
Atsakyti