Įkraunama...
Įkraunama...

Genetiniai tyrimai-V dalis

QUOTE(kareivike @ 2008 08 16, 16:41)
man atsakymo tirumus pasake gydytoja ir siule vaziuot i vilniu paziuret per 3D ekoshopa, bet va eiles blink.gif  tai galvoju esu tik padidintos rizikos ir cia paskaicius tokiu buvo ir ne viena, bet sekmingai pagimde sveikus kudikelius, tai zadu nekreipt demesio o toliau megautis nestumu 4u.gif

Sėkmės!

Papildyta:
QUOTE(emilka @ 2008 08 18, 09:51)
Sveikos, Mamytes. Noriu prasyti Jusu pagalbos, mane uzrase i genetikos centra tik spalio 22 d. Tada man bus jau 19 savaiciu  doh.gif  Gal zinote kur kreiptis privaciai Vilniuje?

Pasinaudok Waidilutės nurodyu telefonu pas genetikę Bukevičienę
Atsakyti
tai man sake iki 20sav daro
Atsakyti
QUOTE(ArGin @ 2008 08 18, 10:01)
Gali dar kreiptis į Vilniaus sveikatos namus, tačiau ir ten priims ne iš karto, keletą savaitėlių teks palaukt. Va man rytoj jau eilė ateis, jaudinuos ir tuo pačiu tikiuos, kad viskas gerai bus...

Aciu biggrin.gif , suoliuosiu ir as, nes taip bijau, net valgyt nieko nesinori verysad.gif Sake, kadf man geriausiai atvykti nuo 11-12 savaites, tada geriausiai darytis kraujo tyrima. O kitas etapas jau iki 22 savaites ax.gif

O Jums linkiu sekmes biggrin.gif ir laikau kumstukus

Papildyta:
QUOTE(kistex @ 2008 08 18, 16:17)
Sėkmės!

Papildyta:

Pasinaudok Waidilutės nurodyu telefonu pas genetikę Bukevičienę

Aciu, ieskosiu ,as tiesa sakant visko nespejau perskaityti blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo emilka: 19 rugpjūčio 2008 - 10:44
QUOTE(kareivike @ 2008 08 15, 20:24)
tai tikriausia kad diagnoze doh.gif  buvau vilniuje norejau dar karta pasitikrinti jau ten bet eiles 2menesiai, kad ir privaciai, kazint iki keliu savaiciu gali paimt vaisiaus vandenis schmoll.gif

Vaisiaus vandenis ima iki 21-22sav.kad reikalui esant dar galima būtų nutraukti nėštumą. Dėl apsigimimų nėštumas nutraukiamas iki 22sav.
Atsakyti
O aš ką tik iš genetikės. Viskas gerai, auga gražus ir sveikas vaikiukas thumbup.gif bigsmile.gif thumbup.gif Net kraujo tyrimų nedarys, nes nerado "prie ko prisikabint" daktarė thumbup.gif Dabar jau laiminga laiminga esu biggrin.gif
Atsakyti
Manęs irgi laukia tas tyrimas poryt.
ArGyn, pas ką buvai? Santoruose?
Atsakyti
QUOTE(Lenocka @ 2008 08 19, 13:53)
Manęs irgi laukia tas tyrimas poryt.
ArGyn, pas ką buvai? Santoruose?

Nea, buvau Vilniaus sveikatos namuose, pas tą pačią butkevičienę, kuri dirba Santariškėse. Ten eilės kur kas mažesnės, negu Santoruos, kaina irgi.
Atsakyti
QUOTE(kareivike @ 2008 08 19, 12:32)
tai man sake iki 20sav daro

pirmine apziura geriausia daryti 11-14 savaite, tada griausiai matosi sprando rauksle, veliau jos nesimato ax.gif
Atsakyti
O jei su siuntimu, tai Santariškėse visi tyrimai nemokami? g.gif
Atsakyti
QUOTE(ArGin @ 2008 08 19, 15:00)
Nea, buvau Vilniaus sveikatos namuose, pas tą pačią butkevičienę, kuri dirba Santariškėse. Ten eilės kur kas mažesnės, negu Santoruos, kaina irgi.

as tai pas ja patekau per pora sav ir atsipirkau tikrai nebrangiai, 100LT smile.gif bet kaip ten dabar tai neisivaizduoju nors buvau santaruose, aisku tariausi kad ten ateisiu smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Lenocka @ 2008 08 20, 14:14)
O jei su siuntimu, tai Santariškėse visi tyrimai nemokami? g.gif

Jei siuntima turi tai nemokamai, bet eiles ten.... patikek, kelis men i prieki, bent jau kai as bandziau prasisukti papigiai....
Atsakyti
QUOTE(kareivike @ 2008 08 15, 08:59)
man gydytoja paeme krauja tyrimas nuo apsigimimu ir parejo jog padidinta rizika nervinio vamzdelio defektu skriningas.

QUOTE(kistex @ 2008 08 15, 14:38)
Ką reiškia "skriningas"? čia diagnozės pavadinimas? Gal tau pasiūlys vandenų tyrimą, kuris tiksliai parodys kaip yra. Dažniausiai taip ir būna, kad kraujas rodo padidintą riziką, o vandenų tyrimas paneigia visas blogas prognozes. Kantrybės ir laikykis.

Angliskai Screen-ekranas.O siaip skriningas-ne lietuviskas zodis,suprasciau,kad tau dar turetu daryti velesne echoskopija ,kurios metu ziures del nervinio vamzdelio apsigimimu.
Idomu kaip tas atsakymas tiksliai skamba.Ar tau telefonu pasake?Ar rastu parasyta?Kur kableliai tada?
Atsakyti
QUOTE(Liutukeee @ 2008 08 21, 13:35)
Angliskai Screen-ekranas.O siaip skriningas-ne lietuviskas zodis,suprasciau,kad tau dar turetu daryti velesne echoskopija ,kurios metu ziures del nervinio vamzdelio apsigimimu.
Idomu kaip tas atsakymas tiksliai skamba.Ar tau telefonu pasake?Ar rastu parasyta?Kur kableliai tada?

jokiu kableliu niekur nera taip tiksliai parasyta: nervinio vamzdelio defektu (VND) skriningas
Atsakyti