Įkraunama...
Įkraunama...

Genetiniai tyrimai-V dalis

QUOTE(meskute_gauruota @ 2008 08 12, 15:27)
sveikutes, mes buvom ligoninej su gresianciu persileidimu  unsure.gif  tik siandien grizom. O del tyrimu gydytoja pati skambino penktadieni, sake viskas gerai, tyrimai geri - nieko nekomentavo, bet man to ir uzteko  thumbup.gif

thumbup.gif sveikinimai meskute su gerais tyrimu atsakymais 4u.gif
O kaip dabar jautiesi grizusi is ligonines ir kas buvo nutike kad pakliuvai i ligonine gal pasitempei ar ka sunkaus pakelei?

Papildyta:

dar norejau paklausti kas daretes vaisiaus vandenu tyrima ar jums liepe savaitele pagerti Magni B6, nes man tai gydytoja, kuri darys vandenu tyrima, pasake pagerti bet nepaklausiau kiek tu tableciu reikia isgerti per diena g.gif ? nes ant recepto parasyta dienos norma nuo 6 iki 8 tableciu blink.gif tai va dabar pasimetusi doh.gif ir nelabai noriu skambineti gydytojai nes ji atostogauja ar tai isvaziavusi kazkur, tiesiog nesinori trukdyti. Gal kas galit patarti?
Atsakyti
QUOTE(ritulkaa @ 2008 08 12, 16:59)
thumbup.gif  sveikinimai meskute su gerais tyrimu atsakymais  4u.gif 
O kaip dabar jautiesi grizusi is ligonines ir kas buvo nutike kad pakliuvai i ligonine gal pasitempei ar ka sunkaus pakelei?

buvo sukietejusi gimda, placentos pradejo atsidalinti unsure.gif bet dabar jau viskas gerai, pagulejau po laselinem kelias dienas, dabar guliu namie, tik pilvuka dar skauda unsure.gif

Magni pas mus merginos iki 6 tableciu i diena berods geria g.gif
Atsakyti
QUOTE(meskute_gauruota @ 2008 08 12, 16:06)
buvo sukietejusi gimda, placentos pradejo atsidalinti  unsure.gif  bet dabar jau viskas gerai, pagulejau po laselinem kelias dienas, dabar guliu namie, tik pilvuka dar skauda  unsure.gif

Magni pas mus merginos iki 6 tableciu i diena berods geria  g.gif

Tai dabar pasaugok save ir savo mazuliukus, ir tegul tavo vyrai apie tave daugiau pasokineja wub.gif

Atsakyti
man gydytoja paeme krauja tyrimas nuo apsigimimu ir parejo jog padidinta rizika nervinio vamzdelio defektu skriningas.

Net nebezinau ka galvot? gal kas estate susidurusios doh.gif
Atsakyti
QUOTE(kareivike @ 2008 08 15, 08:59)
man gydytoja paeme krauja tyrimas nuo apsigimimu ir parejo jog padidinta rizika nervinio vamzdelio defektu skriningas.

Net nebezinau ka galvot? gal kas estate susidurusios doh.gif

Ką reiškia "skriningas"? čia diagnozės pavadinimas? Gal tau pasiūlys vandenų tyrimą, kuris tiksliai parodys kaip yra. Dažniausiai taip ir būna, kad kraujas rodo padidintą riziką, o vandenų tyrimas paneigia visas blogas prognozes. Kantrybės ir laikykis.
Atsakyti
QUOTE(ritulkaa @ 2008 08 12, 15:59)
dar norejau paklausti kas daretes vaisiaus vandenu tyrima ar jums liepe savaitele pagerti Magni B6, nes man tai gydytoja, kuri darys vandenu tyrima, pasake pagerti bet nepaklausiau kiek tu tableciu reikia isgerti per diena  g.gif ? nes ant recepto parasyta dienos norma nuo 6 iki 8 tableciu  blink.gif  tai va dabar pasimetusi  doh.gif  ir nelabai noriu skambineti gydytojai nes ji atostogauja ar tai isvaziavusi kazkur, tiesiog nesinori trukdyti. Gal kas galit patarti?

Labas smile.gif po vizito pas genetike vilniuje man taip pat sake pagerti magnib6 po 6tab per diena, 2ryte, 2 per pietus ir 2 vakare, taciau as su savo ginekologe pasitariau, tai ji man patere gerti magni diasparali 1kart dienoje nes vartojau multivitaminus nescioms, tai paaiskino kad ir sau ir vaikui galiu ivaryti b grupes vitaminu alergija tokiom dozem vartojant. O ir siaip dar sake kad efektas tas pats tik diasparalis svelnesnis ir labiau tinka nestumo metu. Tai siulyciau isklausyti dar savo gines nuomone, juk ji tave priziuri nestumo metu ir tavo organizma geriau pazista nei genetike pas kuria buvai karta ar du...
Atsakyti
QUOTE(kistex @ 2008 08 15, 15:38)
Ką reiškia "skriningas"? čia diagnozės pavadinimas? Gal tau pasiūlys vandenų tyrimą, kuris tiksliai parodys kaip yra. Dažniausiai taip ir būna, kad kraujas rodo padidintą riziką, o vandenų tyrimas paneigia visas blogas prognozes. Kantrybės ir laikykis.

tai tikriausia kad diagnoze doh.gif buvau vilniuje norejau dar karta pasitikrinti jau ten bet eiles 2menesiai, kad ir privaciai, kazint iki keliu savaiciu gali paimt vaisiaus vandenis schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(kareivike @ 2008 08 15, 20:24)
tai tikriausia kad diagnoze doh.gif  buvau vilniuje norejau dar karta pasitikrinti jau ten bet eiles 2menesiai, kad ir privaciai, kazint iki keliu savaiciu gali paimt vaisiaus vandenis schmoll.gif

Nežinau iki kada, bet kuo anksčiau tuo pergyvenimų mažiau. Kas tau pasakė kraujo tyr. atsakymą genetikas ar ginius? Šiaip genetikas pasakydamas kad padidinta rizika tuo pačiu siūlo pasidaryti vandenų tyrimą ir paskiria pats laiką, nes visi žino kokios ten eilės. Kur tu dareisi tyrimus?
Atsakyti
man atsakymo tirumus pasake gydytoja ir siule vaziuot i vilniu paziuret per 3D ekoshopa, bet va eiles blink.gif tai galvoju esu tik padidintos rizikos ir cia paskaicius tokiu buvo ir ne viena, bet sekmingai pagimde sveikus kudikelius, tai zadu nekreipt demesio o toliau megautis nestumu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(kistex @ 2008 08 08, 15:35)
Nes sprando rauksle matuoja atitinkamu metu(nei per anksti nei per velai), ir dar, bet cia tik mano nuomone, daro tyrimus anksti pagrindiniams apsigimimams nustatyti, kad jei juos aptinka ir mama nusprendzia negimdyti, tai kuo anksciau, tuo maziau komplikaciju.

Sveikos, Mamytes. Noriu prasyti Jusu pagalbos, mane uzrase i genetikos centra tik spalio 22 d. Tada man bus jau 19 savaiciu doh.gif Gal zinote kur kreiptis privaciai Vilniuje?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo emilka: 18 rugpjūčio 2008 - 08:54
QUOTE(emilka @ 2008 08 18, 08:51)
Sveikos, Mamytes. Noriu prasyti Jusu pagalbos, mane uzrase i genetikos centra tik spalio 22 d. Tada man bus jau 19 savaiciu  doh.gif  Gal zinote kur kreiptis privaciai Vilniuje?

Gali dar kreiptis į Vilniaus sveikatos namus, tačiau ir ten priims ne iš karto, keletą savaitėlių teks palaukt. Va man rytoj jau eilė ateis, jaudinuos ir tuo pačiu tikiuos, kad viskas gerai bus...
Atsakyti
QUOTE(ArGin @ 2008 08 18, 10:01)
Gali dar kreiptis į Vilniaus sveikatos namus, tačiau ir ten priims ne iš karto, keletą savaitėlių teks palaukt. Va man rytoj jau eilė ateis, jaudinuos ir tuo pačiu tikiuos, kad viskas gerai bus...

Labas galiu pasiulyti kreiptis i tokia genetike pas kuria pati buvau smile.gif ji vilniau genetikos centre dirba. Manau jei jai paskambintum ir pasakytum kad noretm privaciai pas ja atlekti manau neatsisakytu juk pinigelio reikia visiems wink.gif tai va, ji yra Egle Butkeviciene ir jos mob tel : 8 611 40 386, tikiuosi nepasikeite smile.gif
Atsakyti