Tai kaip gi yra? Ar vyrai teisus manydami, kad moterys vien ant saves issvaisto pinigus, ar istikro papuosalai sukurti, kad mums juos dovanotu?
Na butu saunu jei man dovanu ir ypac tokius, kurie man patinka Bet deja dazniausiai tebnka pirkti paciai. Na del issvaistymo, nepasakyciau kad papuosalams daug isleidziu nelabai pinigeliu buna siems grazumynams
brangesnius papuosalus dovanoja MB , tevai , pati perku pigesne bizuterija kasdieninai, bet tikrai neisleidziu papuosalams daug.. dazniausiai kas menesi nusiperku po 1-2 man patinkancius papuosaliukus
na aš silpnybę jaučiu auskarams tai jei kur pamatau man labai patinkančius tikrai nusiperku, bet šiaip itin daug pinigų neleidžiu papuošalams.. tenka kartais gauti ir dovanų
Jei daiktas brangesnis, perkame kartu su vyru - dėl pasitartimo, kad negulėtų paskui stalčiuj
o kodel nera pasirinkimo pasidarau pati
QUOTE(GūGa @ 2008 06 30, 17:11)
o kodel nera pasirinkimo pasidarau pati
aš irgi pasigedau tokio varianto
na ivairiai labai buna,paprastai neturiu jiems didelio poreikio...kartais perku pati ir brangesnius ir pigesnius,kartais gaunu dovanu,bet brangesnius
As tai viska perku pati. Vienintelis"papuosalas", kuri vyras pirko - vestuvinis ziedas. Siaip pinigu daug ant ju neisleidziu, nes aukso nemegstu...