Įkraunama...
Įkraunama...

Ieškomas Super-Naujagimis!

LISTUKES pupa uoga smile.gif
user posted image

user posted image
Atsakyti

nu va.stai ir mes.aciu rustei
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo LISTUKE: 04 liepos 2008 - 13:37
Listuke, tikrai gražios Jūsų photo.gif
Atsakyti
QUOTE(RASICKA79 @ 2008 07 04, 14:39)
Listuke, tikrai gražios Jūsų  photo.gif

blush2.gif nu aciu . bis.gif .ir zinot gimdymas buvo lengvas jokiu plysimu.nu o va kokia didzke.
Atsakyti
QUOTE(LISTUKE @ 2008 07 04, 14:45)
blush2.gif  nu aciu . bis.gif .ir zinot gimdymas buvo lengvas jokiu plysimu.nu o va kokia didzke.

Tai šaunuolė! bigsmile.gif
Mano draugė čia prieš kelias dieneles pagimdė dukrytę svoris 3,040kg o ūgis 50cm. - tai kaip pamačiau, sakau aš tokią ir į rankas paimti bijočiau jau nėr ką pvz. apie maudymą šnekėti... - tokia visa mažutė, gležnutė atrodo... blush2.gif
Nors tiesą sakant, kai saviškę pamačiau tai irgi atrodė ji man mažutė, tik po to kažkaip kai su kitais naujagimiais palyginau supratau, kad mes tikrai didžiulės esam!!! doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo RASICKA79: 04 liepos 2008 - 14:01
QUOTE(RASICKA79 @ 2008 07 04, 14:54)
Tai šaunuolė! bigsmile.gif
Mano draugė čia prieš kelias dieneles pagimdė dukrytę svoris 3040 ir ūgis 50cm. - tai kaip pamačiau, sakau aš tokią ir į rankas paimti bijočiau jau nėr ką pvz. apie maudymą šnekėti... - tokia visa mažutė, gležnutė atrodo...  blush2.gif 
Nors tiesą sakant, kai saviškę pamačiau tai irgi atrodė ji man mažutė, tik po to kažkaip kai su kitais naujagimiais palyginau supratau, kad mes tikrai didžiulės esam!!! doh.gif  lotuliukas.gif

o kaip paskui jus augot?ar sukudot ar nebuvot tinginiukai.nu kol kas matau Kaunas valdo pagal naujagimiu svori lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(LISTUKE @ 2008 07 04, 15:00)
o kaip paskui jus augot?ar sukudot ar nebuvot tinginiukai.nu kol kas matau Kaunas valdo pagal naujagimiu svori  lotuliukas.gif

Augom po truputuką, tie žandukai dideli jau po kelių dienelių po gimimo nukrito... verysad.gif tikrai labai normaliai po 500-600gr. per mėn. priaugam. Kamilytė tikrai labai judri mergytė, labai stengiasi, vartosi pati, šliaužti nori iki negalėjimo, užpakaliuką į viršų kelia, su žaislais duodasi, neguli ramiai - man atrodo, jei galėtų tai tikrai ir pabėgiot jau bėgtų... lotuliukas.gif Žodžiu tikrai ne tinginiukė! flirt.gif
Papildyta:
Matau, kad tavo mergytė vyresnė beveik 1,5 mėn. už mus... rolleyes.gif
Kiek dantukų jau turit ir ką moka jau? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(RASICKA79 @ 2008 07 04, 15:11)
Augom po truputuką, tie žandukai dideli jau po kelių dienelių  po gimimo nukrito...  verysad.gif  tikrai labai normaliai po 500-600gr. per mėn. priaugam. Kamilytė tikrai labai judri mergytė, labai stengiasi, vartosi pati, šliaužti nori iki negalėjimo, užpakaliuką į viršų kelia, su žaislais duodasi, neguli ramiai -  man atrodo, jei galėtų tai  tikrai ir pabėgiot jau bėgtų...  lotuliukas.gif Žodžiu tikrai ne tinginiukė!  flirt.gif
Papildyta:
Matau, kad  tavo mergytė vyresnė beveik 1,5 mėn. už mus...  rolleyes.gif
Kiek dantukų jau turit ir ką moka jau?  ax.gif

dantu neturim ne vieno.ir nesimato kad ju butu.greitu laiku.siaip LABAI IKI BEGALYBES megsta gulet ant pilvo.nemeluosiu sakydama kad daugiau laiko praleidzia ant pilvo nei ant nugaros.tik pavalge uzsisuk ir jau ant pilvo.gal uztat jau ant pilvo apeina apie visa lova.ir atgal pasliauziam.o siaip tai viskas ydomu jai.kaip ir visiems.valgom darzoves ir vaisiu tyreles.maitinu misinuku o jus kaip maitinat?kiek dabar sveriat ?
Atsakyti
Kol kas mes dar tik mišinukais "NAN lactose free" maitinamės ir košyte "Nestle Sinlac" - gyd. sakė pakentėt su visais kitais produktais... blush2.gif Mat ją truputį sualergizavo prieš tai duotas mišinukas "Aptamil" - tai dabar pakeitėm ir norim, kad pirmiausiai praeitų odelės paraudimai, o po to jau bandysim pradėti maitinti daržovių košytėm... ir dar gal vaisių kokių jau bus galima duoti paskanauti... ax.gif
Dabar sveriam 7,670kg. o ūgis 66,5 cm. amžius - 4mėn. + 1sav. flirt.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo RASICKA79: 04 liepos 2008 - 14:35
Laba 4u.gif
Maniškis gimė 5,1kg ir 55cm 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(agnita @ 2008 07 04, 16:07)
Laba 4u.gif
Maniškis gimė 5,1kg ir 55cm 4u.gif

Sveika užsukusi į mūsų šaunią temelę!
thumbup.gif norim tavo leliuko photo.gif photo.gif photo.gif pamatyt assa.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo RASICKA79: 04 liepos 2008 - 15:13
QUOTE(RASICKA79 @ 2008 07 04, 16:12)
Sveika užsukusi į mūsų šaunią temelę!
thumbup.gif  norim tavo leliuko photo.gif  photo.gif  photo.gif  pamatyt assa.gif

naujagimio foto nedėsiu, o va čia jam buvo 6 mėn., beje, 6mėn. svoris 12,5kg, o ūgis 80cm
user posted image
dabar jau sukūdęs, per pastaruosius mėn. priaugo tik 1 kg, nes daugiau juda, jau vaikšto palaikomas už rankyčių, stovi įsikibęs tvirtai, sėdėti pradėjo 5mėn tvirtai.
smagu, kad ir daugiau didelių vaikučių yra, na o kas stebisi, tai tegu ir toliau stebisi, ne visi juk pagal normas gmsta lotuliukas.gif mirksiukas.gif
Atsakyti