LISTUKES pupa uoga
nu va.stai ir mes.aciu rustei
Listuke, tikrai gražios Jūsų
QUOTE(RASICKA79 @ 2008 07 04, 14:39)
nu aciu . .ir zinot gimdymas buvo lengvas jokiu plysimu.nu o va kokia didzke.
QUOTE(LISTUKE @ 2008 07 04, 14:45)
nu aciu . .ir zinot gimdymas buvo lengvas jokiu plysimu.nu o va kokia didzke.
Tai šaunuolė!
Mano draugė čia prieš kelias dieneles pagimdė dukrytę svoris 3,040kg o ūgis 50cm. - tai kaip pamačiau, sakau aš tokią ir į rankas paimti bijočiau jau nėr ką pvz. apie maudymą šnekėti... - tokia visa mažutė, gležnutė atrodo...
Nors tiesą sakant, kai saviškę pamačiau tai irgi atrodė ji man mažutė, tik po to kažkaip kai su kitais naujagimiais palyginau supratau, kad mes tikrai didžiulės esam!!!
QUOTE(RASICKA79 @ 2008 07 04, 14:54)
Tai šaunuolė!
Mano draugė čia prieš kelias dieneles pagimdė dukrytę svoris 3040 ir ūgis 50cm. - tai kaip pamačiau, sakau aš tokią ir į rankas paimti bijočiau jau nėr ką pvz. apie maudymą šnekėti... - tokia visa mažutė, gležnutė atrodo...
Nors tiesą sakant, kai saviškę pamačiau tai irgi atrodė ji man mažutė, tik po to kažkaip kai su kitais naujagimiais palyginau supratau, kad mes tikrai didžiulės esam!!!
Mano draugė čia prieš kelias dieneles pagimdė dukrytę svoris 3040 ir ūgis 50cm. - tai kaip pamačiau, sakau aš tokią ir į rankas paimti bijočiau jau nėr ką pvz. apie maudymą šnekėti... - tokia visa mažutė, gležnutė atrodo...
o kaip paskui jus augot?ar sukudot ar nebuvot tinginiukai.nu kol kas matau Kaunas valdo pagal naujagimiu svori
QUOTE(LISTUKE @ 2008 07 04, 15:00)
o kaip paskui jus augot?ar sukudot ar nebuvot tinginiukai.nu kol kas matau Kaunas valdo pagal naujagimiu svori
Augom po truputuką, tie žandukai dideli jau po kelių dienelių po gimimo nukrito... tikrai labai normaliai po 500-600gr. per mėn. priaugam. Kamilytė tikrai labai judri mergytė, labai stengiasi, vartosi pati, šliaužti nori iki negalėjimo, užpakaliuką į viršų kelia, su žaislais duodasi, neguli ramiai - man atrodo, jei galėtų tai tikrai ir pabėgiot jau bėgtų... Žodžiu tikrai ne tinginiukė!
Papildyta:
Matau, kad tavo mergytė vyresnė beveik 1,5 mėn. už mus...
Kiek dantukų jau turit ir ką moka jau?
QUOTE(RASICKA79 @ 2008 07 04, 15:11)
Augom po truputuką, tie žandukai dideli jau po kelių dienelių po gimimo nukrito... tikrai labai normaliai po 500-600gr. per mėn. priaugam. Kamilytė tikrai labai judri mergytė, labai stengiasi, vartosi pati, šliaužti nori iki negalėjimo, užpakaliuką į viršų kelia, su žaislais duodasi, neguli ramiai - man atrodo, jei galėtų tai tikrai ir pabėgiot jau bėgtų... Žodžiu tikrai ne tinginiukė!
Papildyta:
Papildyta:
dantu neturim ne vieno.ir nesimato kad ju butu.greitu laiku.siaip LABAI IKI BEGALYBES megsta gulet ant pilvo.nemeluosiu sakydama kad daugiau laiko praleidzia ant pilvo nei ant nugaros.tik pavalge uzsisuk ir jau ant pilvo.gal uztat jau ant pilvo apeina apie visa lova.ir atgal pasliauziam.o siaip tai viskas ydomu jai.kaip ir visiems.valgom darzoves ir vaisiu tyreles.maitinu misinuku o jus kaip maitinat?kiek dabar sveriat ?
Kol kas mes dar tik mišinukais "NAN lactose free" maitinamės ir košyte "Nestle Sinlac" - gyd. sakė pakentėt su visais kitais produktais... Mat ją truputį sualergizavo prieš tai duotas mišinukas "Aptamil" - tai dabar pakeitėm ir norim, kad pirmiausiai praeitų odelės paraudimai, o po to jau bandysim pradėti maitinti daržovių košytėm... ir dar gal vaisių kokių jau bus galima duoti paskanauti...
Dabar sveriam 7,670kg. o ūgis 66,5 cm. amžius - 4mėn. + 1sav.
Dabar sveriam 7,670kg. o ūgis 66,5 cm. amžius - 4mėn. + 1sav.
QUOTE(agnita @ 2008 07 04, 16:07)
Sveika užsukusi į mūsų šaunią temelę!
norim tavo leliuko pamatyt
QUOTE(RASICKA79 @ 2008 07 04, 16:12)
naujagimio foto nedėsiu, o va čia jam buvo 6 mėn., beje, 6mėn. svoris 12,5kg, o ūgis 80cm
dabar jau sukūdęs, per pastaruosius mėn. priaugo tik 1 kg, nes daugiau juda, jau vaikšto palaikomas už rankyčių, stovi įsikibęs tvirtai, sėdėti pradėjo 5mėn tvirtai.
smagu, kad ir daugiau didelių vaikučių yra, na o kas stebisi, tai tegu ir toliau stebisi, ne visi juk pagal normas gmsta