Įkraunama...
Įkraunama...

Ieškomas Super-Naujagimis!

Kadangi Rustė įrašė ir mus į sąrašėlį, kad ir šioje temoje esame iš mažųjų, tai įdėsiu, kaip atrodėme poros dienelių wub.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(lineva @ 2008 07 03, 14:37)

Mes visu naujagimių nuo 4kg. savo supernaujagimių temelėje laukiam, taip, kad Jūs kaip tik ir tinkate thumbup.gif Labai miela mergytė wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo RASICKA79: 03 liepos 2008 - 13:45
QUOTE(RASICKA79 @ 2008 07 03, 14:43)
Mes visu naujagimių nuo 4kg. savo supernaujagimių temelėje laukiam, taip, kad Jūs kaip tik ir tinkate  thumbup.gif  Labai miela mergytė wub.gif

Ačiū wub.gif blush2.gif tai, kad visi tie vaikučiai labai mielūs, atrodo, tik ir bučiuoti šituos žandukus norisi wub.gif
Atsakyti
QUOTE(lineva @ 2008 07 03, 14:58)
Ačiū wub.gif  blush2.gif tai, kad visi tie vaikučiai labai mielūs, atrodo, tik ir bučiuoti šituos žandukus norisi wub.gif

200% sutinku!!! notworthy.gif
Atsakyti
Sveikutės.

Norėjau dar paklaust pas ką leliukai didesni,na amžiumi,nuo kada pradėjot duot košytes ir tyreles?
Atsakyti
QUOTE(lantana @ 2008 07 03, 15:20)
Sveikutės.

Norėjau dar paklaust pas ką leliukai didesni,na amžiumi,nuo kada pradėjot duot košytes ir tyreles?

Mes pradėjome ragauti nuo 5.5mėn., o su mėsyte nuo 7mėn maždaug wub.gif iki to vien tik MP wub.gif
Atsakyti
QUOTE(lineva @ 2008 07 03, 13:37)
Kadangi Rustė įrašė ir mus į sąrašėlį, kad ir šioje temoje esame iš mažųjų, tai įdėsiu, kaip atrodėme poros dienelių wub.gif

oi kokie žandukai mieli wub.gif
Atsakyti
QUOTE(lineva @ 2008 07 03, 15:24)
Mes pradėjome ragauti nuo 5.5mėn., o su mėsyte nuo 7mėn maždaug wub.gif iki to vien tik MP wub.gif

Aiškutis.
Atsakyti
Oi, laukiam laukiam, mes dar mažylių laukiam... ploja.gif
Atsakyti
Labai jau fainučiai jūsų dideli mažuliai 4u.gif Mano tai gaunasi mažiukė pagal šita temelę. Tik 4,5kg ir 53cm. tongue.gif Bet paskui labai sunkiai priauginėjo svorio, nevalgi, todėl dabar atitinka visas lenteles tongue.gif O man smalsu, kodėl šie meilučiai gimsta tokie dideli? Suprantu jei tėveliai ne iš smulkiųjų, bet kai tėveliai vidutiniai? Gal cukraligė, gal dar kas? Maniškei darė tyrimą dėl cukraligės, nerado. Tai iš kur tie kg g.gif ?
Atsakyti
QUOTE(JO/NE @ 2008 07 03, 23:07)
Tai iš kur tie kg g.gif ?

as linkusi nurasyt viska paveldimumui bigsmile.gif netikiu kad mityba lemia vaiko kg, netaisyklinga maos mityba lemia jai diideli kg likuti po gimdymo g.gif o vaikutis pasiima tiek kiek jam reikia, nei daugiau nei maziau mirksiukas.gif tyrimus dare ir mums, nieko nerado mirksiukas.gif

musu atveju tai mano vyrras pats gime 5100,nors karlsonu buvo iki triju metu amziaus, paskui visiskas kaulu vyniotinis, dabar irgi maisto gadintojas, bet netoks palieges koks buvo studentas lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(JO/NE @ 2008 07 03, 22:07)
Labai jau fainučiai jūsų dideli mažuliai 4u.gif  Mano tai gaunasi mažiukė pagal šita temelę. Tik 4,5kg ir 53cm. tongue.gif  Bet paskui labai sunkiai priauginėjo svorio, nevalgi, todėl dabar atitinka visas lenteles tongue.gif  O man smalsu, kodėl šie meilučiai gimsta tokie dideli? Suprantu jei tėveliai ne iš smulkiųjų, bet kai tėveliai vidutiniai? Gal cukraligė, gal dar kas? Maniškei darė tyrimą dėl cukraligės, nerado. Tai iš kur tie kg g.gif ?

mūsų dukrytės toks didelis svoris yra dėl didelio ūgio, nors mes su vyru ir nesam baisiai aukšti ax.gif
Atsakyti