Įkraunama...
Įkraunama...

Ieškomas Super-Naujagimis!

Mes tai tik ūgiu dideli buvom blush2.gif . Mažasis 60cm wub.gif , o ūgis tai tik 4360g biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Kuzia @ 2008 07 02, 21:46)
Mes tai tik ūgiu dideli buvom blush2.gif . Mažasis 60cm wub.gif , o ūgis tai tik 4360g biggrin.gif

ir musu mazis 60 cm smile.gif Uj bus krepsininkai smile.gif

as maitinu mazaji pati.. kartais susisviecia kad truksta pienelio bet geria pavalgom pageriam skysciu ir atsistato fabrikelis mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Kuzia @ 2008 07 02, 20:46)

QUOTE(Nerutė @ 2008 07 02, 20:49)
ir musu mazis 60 cm smile.gif Uj bus krepsininkai smile.gif

as maitinu mazaji pati.. kartais susisviecia kad truksta pienelio bet geria pavalgom pageriam skysciu ir atsistato fabrikelis  mirksiukas.gif

o kokie dabar jusiskiu ugiai ax.gif maniskis gime 56 cm, o 8 men esam 78 cm wub.gif Tai gydytoja vadina mazu saboniuku biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(aistuzele @ 2008 07 02, 22:08)
o kokie dabar jusiskiu ugiai  ax.gif  maniskis gime 56 cm, o 8 men esam 78 cm  wub.gif Tai gydytoja vadina mazu saboniuku  biggrin.gif

na mes 4.5 men 70.5 cm buvom 4u.gif o jus nemazi nemazi thumbup.gif
Atsakyti
kokie gražūs visi vaikučiai thumbup.gif 4u.gif šaunuolės mamytės, kad tokius pagimdėte 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Oho kokiu čia milžinukų yra bigsmile.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Dirsė @ 2008 07 03, 09:02)
Oho kokiu čia milžinukų yra  bigsmile.gif  thumbup.gif

Labas rytas visoms supermamytėms ir jų vaikiukams! user posted image

Atsakyti
pasisakysiu ir as smile.gif

nuotraukeles ideti dar neismokau, bet mums buvo taip....
sunelis gime 4100 g ir 54 cm. Pagimdziau pati, greitai ir lengvai, tik truputi kirpo, bet tiek nedaug, kad iskarto sesti jau galejau. kai po gimdymo atejo aplankyti priemime budejes gydytojas (gimdziau pas kita, buvome susitare), nustebo del svorio ''oho, is pilvo nebuciau pasakes...''. savaitei likus iki gimdymo nuejau i biblioteka. moteriske ir klausia '' kelintas jums menuo''. saku, po savites gimdysiu. o ji ''maniau, koks 6men...
uzklausiau akuseres nuo ko vaiko svoris priklauso. tai sake nuo mitybos.... o konkreciai - sunku pasakyti. mano drauge priaugo daugiau uz mane, bet pagimde kitogramu mazesni leliu.
beje mes su vyru abu esame tikrai auskti, o echoskopas nuo pat pradziu rode, kad vaikas yra is didesniu. o ir virskete buvo, anot gydytoju, stora. tai maistelio jam netruko lotuliukas.gif
per menesi priaugom iki 6 kg rolleyes.gif ir dar 5 cm. apetitu nesiskunde, bet gydytoja patare nepermaitinti vaiko. ir dar sake, kad kai vaikai pradeda sedeti ir siaip daugiau judeti, svoris suvienodeja su visu smile.gif
Atsakyti
manoji trijų mėnesių buvo 71 cm, va dabar keturi mėnesiai, dar nebuvom pas gydytoją, bet pati pamatavau, tai apie 75 cm bigsmile.gif tikiuos iki dviejų metrų neužaugs mano mažylė blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(bucinukas @ 2008 07 03, 10:24)
manoji trijų mėnesių buvo 71 cm, va dabar keturi mėnesiai, dar nebuvom pas gydytoją, bet pati pamatavau, tai apie 75 cm bigsmile.gif tikiuos iki dviejų metrų neužaugs mano mažylė  blush2.gif

nu nieko sau...mano pupa metuku buvo 70 cm lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(bucinukas @ 2008 07 03, 10:24)
manoji trijų mėnesių buvo 71 cm, va dabar keturi mėnesiai, dar nebuvom pas gydytoją, bet pati pamatavau, tai apie 75 cm bigsmile.gif tikiuos iki dviejų metrų neužaugs mano mažylė  blush2.gif

Man irgi atrodo, jei tavo Sofija ir toliau taip sparčiai augs, tai 2 metrai ūgis jai beveik garantuotas!! lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo RASICKA79: 03 liepos 2008 - 12:30
4u.gif Na, gal dar koks gražus didelis naujagimis pas mus temelėje pasirodys... ?

user posted imageLabai laukiam...
Atsakyti