Įkraunama...
Įkraunama...

Ieškomas Super-Naujagimis!

QUOTE(1juraciukas @ 2008 08 17, 22:17)
As kazkaip netycia aki uzmeciau ir.... blink.gif , pas tave tokia inf. pateikta

"Pirmas vaikas:Kristijonas 2007 10 10
Antras vaikas:Ula 2002 03 18 - vyro"

Kaip cia dabar, antras vaikas vyresnis uz pirmaji? lotuliukas.gif O gal ko nesupratau g.gif

na vyras turi vaika is pirmos santuokos smile.gif bet man mano vaikas vis tiek pirmas smile.gif
Atsakyti
Atsikėlei ar dar ne?
Saulė žadina tave, ji neleidžia tau miegoti, o tu nori pasapnuoti. . .
ne tikriausiai pabudai, nes žinutę jau skaitai. . . lotuliukas.gif

user posted image LABAS RYTAS VISI MILŽINUKAI IR JŲ MAMYTĖS! ! ! user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo RASICKA79: 18 rugpjūčio 2008 - 08:44
user posted image Pasirodom:
user posted image
vat taip įdomiai sau sėdžiu ir žaidžiu... thumbup.gif

user posted image
na, pavargau.. - pasnausiu biškiuką... lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo RASICKA79: 18 rugpjūčio 2008 - 10:46
user posted image Oras geras - tai niekas ir nebendrauja . . . . . . .

user posted imageNet nežinau ar verta koreaguoti sąrašėlį milžinukų ???
Gal šią savaitę praleisti, nes tik du nauji milžinukai pasirodė, gal dar sulauksim daugiau iki kito pirmadienio... user posted image

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo RASICKA79: 18 rugpjūčio 2008 - 17:15
QUOTE(Eirea @ 2008 08 18, 09:21)
na vyras turi vaika is pirmos santuokos smile.gif bet man mano vaikas vis tiek pirmas smile.gif

Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaisku, tada tikrai taip, sutinku, tavo vaikas-pirmas vaikas lotuliukas.gif

QUOTE(RASICKA79 @ 2008 08 18, 11:46)

na, pavargau..  - pasnausiu biškiuką...  lotuliukas.gif

Na tikra fainuole wub.gif , o sia miego poza ir mes megstam, man taip juokinga hihihi.gif

As eilini karta piktelejus. Visi mano berniuka vadina mergaite unsure.gif tikrai ne mergaitiskas vezimelis, zydra kepuryte, chaki drabuzeliai...o vistiek, "O, kokia grazi mergaite", "Va, ziurek, sedi mergyte ir neverkia...." gun_rifle.gif
Idomu, jei uzrasyciau plakata, "BERNIUKAS" tai vistiek mergaite vadintu???
Atsakyti
QUOTE(1juraciukas @ 2008 08 18, 18:37)
As eilini karta piktelejus. Visi mano berniuka vadina mergaite unsure.gif tikrai ne mergaitiskas vezimelis, zydra kepuryte, chaki drabuzeliai...o vistiek, "O, kokia grazi mergaite", "Va, ziurek, sedi mergyte ir neverkia...." gun_rifle.gif 

lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(1juraciukas @ 2008 08 18, 18:37)

4u.gif Na, o žinok mums atvirkščiai!!!
Aš taipogi kažkaip nesuprantu mastau.gif - ką žmonės nemato, kaip vaikas aprengtas??? g.gif
Juk jei mergytė - ružava spalva dominuoja, jei berniukas - manyčiau melsva spalva...
Mums irgi jau ne kartą teko susidurti su klausiančiais žvilgsniais - oi, koks pas Jus berniukas gražus... doh.gif doh.gif doh.gif
Atsakau, na gi mergytė - nejau nesimato . . . ?!! blink.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo RASICKA79: 19 rugpjūčio 2008 - 14:11
QUOTE(RASICKA79 @ 2008 08 18, 12:46)
user posted image Pasirodom:
user posted image
vat taip įdomiai sau sėdžiu ir žaidžiu...  thumbup.gif

user posted image
na, pavargau..  - pasnausiu biškiuką...  lotuliukas.gif

Dievuliau koks grozis wub.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Adaya @ 2008 08 19, 14:38)
Dievuliau koks grozis  wub.gif  4u.gif

Net nusisypsojau toki vaika pamacius smile.gif
Atsakyti
user posted image Oi, kiek gražių žodelių į mūsų pusę ... user posted image user posted imageuser posted imageuser posted imageuser posted imageuser posted imageuser posted imageuser posted image user posted image
Atsakyti
QUOTE(RASICKA79 @ 2008 08 19, 15:10)
4u.gif Na, o žinok mums atvirkščiai!!!
Aš taipogi kažkaip nesuprantu mastau.gif  - ką žmonės nemato, kaip vaikas aprengtas???  g.gif
Juk jei mergytė - ružava spalva dominuoja, jei berniukas - manyčiau melsva spalva...
Mums irgi jau ne kartą teko susidurti su klausiančiais žvilgsniais - oi, koks pas Jus berniukas gražus...  doh.gif  doh.gif  doh.gif
Atsakau, na gi mergytė - nejau nesimato . . . ?!!  blink.gif  lotuliukas.gif

As, kai man neaiskiai suprantama kas - ar mergaite, ar berniukas- sakau tiesiog lialius, leliukas ir pan. tada tiksliai nieko neuzrustinsiu. Gal blush2.gif

Mergaites, mergaites, ...juk mes tuoj baigsime sia temele, valio-belieka laukti antruju musu namuciu thumbup.gif ar ne tai, Rasicka79??? thumbup.gif
Atsakyti
4u.gif - na, aš irgi jau apie tai galvojau mastau.gif
...ir manau, kad tikrai tęsim milžinukų paiešką toliau, ir kursim naujus namučius, vos tik pabaigsim šiuos.. gathering.gif
Atsakyti