mano berniukui jau beveik 2 metukai, bet gime jis taip pat didziulis lygiai 5kg ir 58 cm
Sveikučiai visi!!!
varhay - norim tavo kleckiuko fotoooo pamatyt
Eirea - sveikinimai su nauju pasiekimu!!! Tik jau tikrai - vaikščiot turėtų pradėti pagal viską...
varhay - norim tavo kleckiuko fotoooo pamatyt
Eirea - sveikinimai su nauju pasiekimu!!! Tik jau tikrai - vaikščiot turėtų pradėti pagal viską...
QUOTE(RASICKA79 @ 2008 08 15, 08:30)
as jau galvojau, kad vaiksciot tikrai prades anksciau negu ropot nes uz rankos isikibes lekia, kaip pasiutes, o va ropot-tingejo
QUOTE(Dilia @ 2008 08 13, 18:12)
Tikrai nieko ypatingo...kas jam priklauso pagal amzi...pieniska kosyte, darzoves ir tereliai + vaisiai, ir pienas. Usio...
Dar nėra 5 mėn., o jau tiek visko valgo Juk tik nuo 6 mėn. rekomenduojama pradėti primaitinti. Nebent mišinuku maitini, tai anksčiau truputį, bet vis tiek, kad tiek visko jau valgo tai tikrai laaaabai anksti Manau, suprantu, kodėl gyd sakė žiūrėt ką vaikui duodat.
Labas rytas pupytės ir žirniukai, pabudote ir kelkitės
Pas mus pajūryje ne koks oras ryja ir saulutės nėr
Pas mus pajūryje ne koks oras ryja ir saulutės nėr
Nemiegam, nemiegam - įsigijom naujų žaislų, tai mes užsiėmę dabar - lavinamės abi!!!
P.s:
Nu jau Kaune šiąnakt kas per griaustinis piktas buvo atėjęs - aš gyvenime nesu tokio regėjusi!!!
žemė su dangum maišėsi!!!
P.s:
Nu jau Kaune šiąnakt kas per griaustinis piktas buvo atėjęs - aš gyvenime nesu tokio regėjusi!!!
žemė su dangum maišėsi!!!
labas rytas prasom mano burbulo foto, beje kaip sakiau jam dabar tuoj du metukai ir is tokio kliacko jis isaugo sakyciau i gan smulku vaika
o gime 2006 08 31 visi sako kad sitoj foto jis laaabaiii i henyte panasus
Papildyta:
va koks zirniukas beliko is tu 5 kg
Papildyta:
QUOTE(varhay @ 2008 08 16, 10:34)
... visi sako kad sitoj foto jis laaabaiii i henyte panasus
ČIA TAI GERAS!!! ... nu gal ir yra koks tai panašumas .... O šiaip - tai labai fainas tas tavo žirniukas užaugo
aciu uz grazu zodeli is tikro jau po keliu menesiu sunus nebebuvo panasus i ta burbuliuka, koks gime mas toks jo ugis ir svoris buvo tikrai siurprizas, nes tokiu didckiu pas mus giminej nebuvo buve o ir mes su vyru tokie nedideli abu
QUOTE(varhay @ 2008 08 16, 11:34)
labas rytas prasom mano burbulo foto, beje kaip sakiau jam dabar tuoj du metukai ir is tokio kliacko jis isaugo sakyciau i gan smulku vaika
Papildyta:
Papildyta:
oi koks storuliukas gime, nu tikrai panasus i henyte
o antroj foto tikrai nebeliko to storumo, ale dar sako jei gime putlutis tai toks ir uzaugs, nesamone
grazus sunelis tavo
QUOTE(Liuduk @ 2008 08 12, 23:54)
Sveikos,
grizau su savo dickiais is "poilsio" prie juros... Labai isimintinos atostogos, tai noriu ir su jumis savi ispudziais pasidalint
Lauksim dabar kitos vasaros, kai jau busim didesni ir tikiuosi sekmingesni
grizau su savo dickiais is "poilsio" prie juros... Labai isimintinos atostogos, tai noriu ir su jumis savi ispudziais pasidalint
Lauksim dabar kitos vasaros, kai jau busim didesni ir tikiuosi sekmingesni
Jetau , tikrai ne kokios atostogos gavosi. Na zinai, as buvau nelabai laiminga savo atostogomis ( o vaikai musu panasaus amziaus: mergyte 4,5 m., berniukas 4,5 men.) Ir sirse mergytei i pirstuka buvo ikandusi taip pat, tik va tevu salia nebuvo (t.y. seneliu) Galiu paguosti, manau, kad kita met nebus lengviau, nes maziukas vistiek dar bus maziukas, net dar smalsesnis ir landesnis, nebent tik tai, kad tevai jau bus patyre
QUOTE(Dilia @ 2008 08 13, 11:36)
Labukas mamkos. O mano vaikas koks zirzia ne tas zodis. Isvaziavo mama su musu sese atostogauti, ir viskas mano vaikas ne tas. Zirzia ir zirzia, tipo nesiok mane ir pasakok man kur kas yra.
P.S sveriam 10 kg o mums tik bus 5 menesiai. Gal jam kas skaudo, o as nesuprantu. Bet miega nakti gerai ir diena pertraukos trumpos buna.Gal seses su mociute pasiilgo. A?
Nuejom pas kardiologe, labai barti pradejo, kad tiek daug sveriam, bet mes neatrodom ant 10 kg, antra musu papka didelis vyras, o ta mol eikit padarykit echoskopija sirdies. Padarem, viskas ok. Taigi gavom uz kg ir pasake ziuekit ka duodat vaikui valgyti
P.S sveriam 10 kg o mums tik bus 5 menesiai. Gal jam kas skaudo, o as nesuprantu. Bet miega nakti gerai ir diena pertraukos trumpos buna.Gal seses su mociute pasiilgo. A?
Nuejom pas kardiologe, labai barti pradejo, kad tiek daug sveriam, bet mes neatrodom ant 10 kg, antra musu papka didelis vyras, o ta mol eikit padarykit echoskopija sirdies. Padarem, viskas ok. Taigi gavom uz kg ir pasake ziuekit ka duodat vaikui valgyti
Na mus dar puse men. iki 5 men. bei sveriam "tik" 9 kg., bet gal jam tiesiog karsta ir sio karscio jis nepernesa??? Musiskis guli tik su pampersu net nakti, o diena net be jo (kam sutinti ruriuka?) gal jis tiesiog nori gerti? paprasto vandenuko? O gal dantukai? O ta kardiologe lai nesvaigsta ko cia barti? tai ka-vaikui valgyti neduoti? maniskio pav. kaulai sunkus, o kad storas-niekas dar taip nepasake.
QUOTE(anikute @ 2008 08 15, 18:28)
Dar nėra 5 mėn., o jau tiek visko valgo Juk tik nuo 6 mėn. rekomenduojama pradėti primaitinti. Nebent mišinuku maitini, tai anksčiau truputį, bet vis tiek, kad tiek visko jau valgo tai tikrai laaaabai anksti Manau, suprantu, kodėl gyd sakė žiūrėt ką vaikui duodat.
Neeee, jei vaikas maitinamas misinuku-darzoviu koses pradeda valgyti nuo 4 men, grudu-nuo 6. men, o po to mesyte i trasa iseina..... mes jau taip pat ir darzoves ir uogytes kertam.
As kazkaip netycia aki uzmeciau ir.... , pas tave tokia inf. pateikta
"Pirmas vaikas:Kristijonas 2007 10 10
Antras vaikas:Ula 2002 03 18 - vyro"
Kaip cia dabar, antras vaikas vyresnis uz pirmaji? O gal ko nesupratau
"Pirmas vaikas:Kristijonas 2007 10 10
Antras vaikas:Ula 2002 03 18 - vyro"
Kaip cia dabar, antras vaikas vyresnis uz pirmaji? O gal ko nesupratau