Įkraunama...
Įkraunama...

Ieškomas Super-Naujagimis!

mano berniukui jau beveik 2 metukai, bet gime jis taip pat didziulis lygiai 5kg ir 58 cm bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo varhay: 14 rugpjūčio 2008 - 18:01
Sveikučiai visi!!! 4u.gif 4u.gif 4u.gif

clap.gif clap.gif clap.gif varhay - norim tavo kleckiuko fotoooo pamatyt photo.gif photo.gif photo.gif

Eirea - sveikinimai su nauju pasiekimu!!! thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif Tik jau tikrai - vaikščiot turėtų pradėti pagal viską... lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

Atsakyti
QUOTE(RASICKA79 @ 2008 08 15, 08:30)
Eirea - sveikinimai su nauju pasiekimu!!!  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  Tik jau tikrai -  vaikščiot turėtų pradėti pagal viską...  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

as jau galvojau, kad vaiksciot tikrai prades anksciau negu ropot smile.gif nes uz rankos isikibes lekia, kaip pasiutes, o va ropot-tingejo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Dilia @ 2008 08 13, 18:12)
Tikrai nieko ypatingo...kas jam priklauso pagal amzi...pieniska kosyte, darzoves ir tereliai + vaisiai, ir pienas. Usio... blush2.gif

Dar nėra 5 mėn., o jau tiek visko valgo blink.gif Juk tik nuo 6 mėn. rekomenduojama pradėti primaitinti. Nebent mišinuku maitini, tai anksčiau truputį, bet vis tiek, kad tiek visko jau valgo tai tikrai laaaabai anksti g.gif Manau, suprantu, kodėl gyd sakė žiūrėt ką vaikui duodat.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo anikute: 15 rugpjūčio 2008 - 17:30
Labas rytas pupytės ir žirniukai, pabudote ir kelkitės mirksiukas.gif
user posted image

Pas mus pajūryje ne koks oras ryja unsure.gif ir saulutės nėr verysad.gif
Atsakyti
user posted imageNemiegam, nemiegam - įsigijom naujų žaislų, tai mes užsiėmę dabar - lavinamės abi!!! lotuliukas.gif

P.s:
Nu jau Kaune šiąnakt kas per griaustinis piktas buvo atėjęs - aš gyvenime nesu tokio regėjusi!!!
žemė su dangum maišėsi!!! user posted image user posted image user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo RASICKA79: 16 rugpjūčio 2008 - 09:28
labas rytas 4u.gif ax.gif prasom mano burbulo foto, beje kaip sakiau jam dabar tuoj du metukai ir is tokio kliacko jis isaugo sakyciau i gan smulku vaika smile.gif
o gime 2006 08 31 mirksiukas.gif visi sako kad sitoj foto jis laaabaiii i henyte panasus lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
user posted image
Papildyta:
va koks zirniukas beliko is tu 5 kg wub.gif wub.gif wub.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(varhay @ 2008 08 16, 10:34)
... visi sako kad sitoj foto jis laaabaiii i henyte panasus  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
user posted image ČIA TAI GERAS!!! ... nu gal ir yra koks tai panašumas .... user posted image

user posted image O šiaip - tai labai fainas tas tavo žirniukas užaugo 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo RASICKA79: 16 rugpjūčio 2008 - 09:50
aciu uz grazu zodeli oro_buckis.gif is tikro jau po keliu menesiu sunus nebebuvo panasus i ta burbuliuka, koks gime smile.gif mas toks jo ugis ir svoris buvo tikrai siurprizas, nes tokiu didckiu pas mus giminej nebuvo buve rolleyes.gif o ir mes su vyru tokie nedideli abu smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo varhay: 16 rugpjūčio 2008 - 10:35
QUOTE(varhay @ 2008 08 16, 11:34)
labas rytas 4u.gif  ax.gif  prasom mano burbulo foto, beje kaip sakiau jam dabar tuoj du metukai ir is tokio kliacko jis isaugo sakyciau i gan smulku vaika smile.gif
o gime 2006 08 31  mirksiukas.gif  visi sako kad sitoj foto jis laaabaiii i henyte panasus  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
user posted image
Papildyta:
va koks zirniukas beliko is tu 5 kg  wub.gif  wub.gif  wub.gif
user posted image

oi koks storuliukas gime, wub.gif nu tikrai panasus i henyte hihihi.gif
o antroj foto tikrai nebeliko to storumo, ale dar sako jei gime putlutis tai toks ir uzaugs, nesamone irnesakyk.gif
grazus sunelis tavo mirksiukas.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Liuduk @ 2008 08 12, 23:54)
Sveikos,

grizau su savo dickiais is "poilsio" prie juros... Labai isimintinos atostogos, tai noriu ir su jumis savi ispudziais pasidalint  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Lauksim dabar kitos vasaros, kai jau busim didesni ir tikiuosi sekmingesni  g.gif 4u.gif

Jetau unsure.gif , tikrai ne kokios atostogos gavosi. Na zinai, as buvau nelabai laiminga savo atostogomis ( o vaikai musu panasaus amziaus: mergyte 4,5 m., berniukas 4,5 men.) Ir sirse mergytei i pirstuka buvo ikandusi taip pat, tik va tevu salia nebuvo (t.y. seneliu) Galiu paguosti, manau, kad kita met nebus lengviau, nes maziukas vistiek dar bus maziukas, net dar smalsesnis ir landesnis, nebent tik tai, kad tevai jau bus patyre mirksiukas.gif

QUOTE(Dilia @ 2008 08 13, 11:36)
Labukas mamkos. O mano vaikas koks zirzia schmoll.gif ne tas zodis. Isvaziavo mama su musu sese atostogauti, ir viskas mano vaikas ne tas. Zirzia ir zirzia, tipo nesiok mane ir pasakok man kur kas yra.
P.S sveriam 10 kg o mums tik bus 5 menesiai. Gal jam kas skaudo, o as nesuprantu. Bet miega nakti gerai ir diena pertraukos trumpos buna.Gal seses su mociute pasiilgo. A?
Nuejom pas kardiologe, labai barti pradejo, kad tiek daug sveriam, bet mes neatrodom ant 10 kg, antra musu papka didelis vyras, o ta mol eikit padarykit echoskopija sirdies. Padarem, viskas ok. Taigi gavom uz kg ir pasake „ziuekit ka duodat vaikui valgyti“ schmoll.gif  doh.gif

Na mus dar puse men. iki 5 men. bei sveriam "tik" 9 kg., bet gal jam tiesiog karsta ir sio karscio jis nepernesa??? Musiskis guli tik su pampersu net nakti, o diena net be jo (kam sutinti ruriuka?) gal jis tiesiog nori gerti? paprasto vandenuko? O gal dantukai? O ta kardiologe lai nesvaigsta ko cia barti? tai ka-vaikui valgyti neduoti? maniskio pav. kaulai sunkus, o kad storas-niekas dar taip nepasake.

QUOTE(anikute @ 2008 08 15, 18:28)
Dar nėra 5 mėn., o jau tiek visko valgo  blink.gif  Juk tik nuo 6 mėn. rekomenduojama pradėti primaitinti. Nebent mišinuku maitini, tai anksčiau truputį, bet vis tiek, kad tiek visko jau valgo tai tikrai laaaabai anksti  g.gif Manau, suprantu, kodėl gyd sakė žiūrėt ką vaikui duodat.

Neeee, jei vaikas maitinamas misinuku-darzoviu koses pradeda valgyti nuo 4 men, grudu-nuo 6. men, o po to mesyte i trasa iseina..... mes jau taip pat ir darzoves ir uogytes kertam.
Atsakyti
As kazkaip netycia aki uzmeciau ir.... blink.gif , pas tave tokia inf. pateikta

"Pirmas vaikas:Kristijonas 2007 10 10
Antras vaikas:Ula 2002 03 18 - vyro"

Kaip cia dabar, antras vaikas vyresnis uz pirmaji? lotuliukas.gif O gal ko nesupratau g.gif

Atsakyti