Sveikos,
grizau su savo dickiais is "poilsio" prie juros... Labai isimintinos atostogos, tai noriu ir su jumis savi ispudziais pasidalint
Priminsiu, mano dukrai 4 metai, suneliui beveik 5 men (sveria virs 9 kg
)
Taigi, penktadieni atvaziavom, geras oras, buvom prie juros, deginomes. Sestadieni buvom Palangoj, pas Juoza. Sekmadieni irgi buvom pliaze, bet jau veso. Vakare pradejo lyti. Pirmadieni-antradieni lyjo su pertraukom, tai siaip daug vaiksciojom visur, ir kiekviena karta mus sulijo (gerai, kad daiktu daug turejau)
))) Treciadieni vaziavom i Palanga, as sau chemini padariau, kuris isplovus galva isgaravo....
Po pietu nuejom i pliaza, isikurem kopose, nes buvo vejuota. Tik atejus, Julija ikando sirse. Reke baisiausiai. isgasdino Tomuka, tas irgi pradejo rekti. As raminu Julija, tevas nesioja Tomuka (mama buvo isejusi pampersa atnest), abu rekia uzdusdami.Parejo mama, paeme Tomuka, tas vistiek nenurimsta, Julijos nuo manes neatplest, nesiojau abu ant ranku, nei vienas nerimsta, tada per jega atitrauke Julija, Tomukas vistiek rekia.... Nusprendziau, kad nieko nebus, reikia eiti namo. Tai as su Tomuku, tevas su Julija ant ranku rekiancius begte nesem i nameli, gerai, kad netoli. Julija pakeliui apsiramino, o Tomukas dar ilgai verke. Taigi, kokias 20 min kopose griaudejo mano vaiku rekimas:) Daugiau ta diena prie juros neejau. Tomukas naksti uzmigo, taigi ketvirtadieni atsikele puse sesiu, o as atsikeliau su skaudancia galva... Nuejus prie juros, Tomukas vel pradejo stipriai verkti. As su juo grizau namo, taip iki vakaro pragulejau lovoje, net vaistu geriau, nes galvos negalejau pakelti. Penktadieni ryte atsikeliau kaip agurkas, pailsejusi, bet jau buvau apsiprendusi, kad savaitgaliui nepasiliksiu, o vaziuosiu su tevais. Sukrovem daiktus ir nuejom prie juros, ir tik atejus Tomuka ikando sirse i pati pirstuko galiuka (jis pas mane buvo visiskai aprengtas ir su kepure), tai tik rankytes ir nosis kiso...Vel rekimas, greiciau begau su juo nuo juros. Miskelyje jis greitai apsiramino, pirstuka patepiau, suviniojau i dregnas serveteles, pamaitinau. Prie juros negrizau. Uz valandos grizo ir tevai, nors orai buvo labai geri, bet visiems jau buvo ne ta nuotaika. Tomukui ikandimas praejo sekmingai, jokios reakcijos nebuvo, tik uzmigo jis labai neramiai, kol tevai buvo prie juros. O dar 300 km iki namu tokiu karsciu... Iki Klaipedos vaziavom ramiai, nuo Klaipedos 50 km praverke, kol privaziavom sustojima. Tik islipus nusiramindavo. Vel vaziuojam, vel uz 25 km sustojom, vel apsiramino, o po to jau ir nuluzo. Vezem mes ji tik su maikute, be pamperso, su atidarytu langu, kad tik vesiau butu, ant ranku, nes keduteje visai nenorejo sedet,tai jis dar mane netoli Vilniaus prie viso to apkakojo....
))
Tai taip as atostogavau:))) Be to dar dvi dienas iki isvaziavimo kroviau tases, is viso buvo 11 tasiu ir 4 krepsiai, ir grizus dvi dienas skalbiau viska. tai dar liko viska sudeliot i spinta...
Is tikruju, viskas tikrai butu gerai, jeigu ne tos sirses, nes as buvau nusiteikus tokiam turistiniams poilsiui su vaikais ir be patogumu. Bet jos mane isvede is kantrybes...
Lauksim dabar kitos vasaros, kai jau busim didesni ir tikiuosi sekmingesni