Įkraunama...
Įkraunama...

Ieškomas Super-Naujagimis!

QUOTE(lauku_gele @ 2008 08 08, 17:11)
As pikta kaip velnias doh.gif , grizau is gydytojos nieko nepesus  doh.gif

Nesinervink taip, nepades verysad.gif . Dabar taip su tais daktarais yra...registruokis pries du men. Ir aplamai pastaraisiais metais labai madingos eiles. Kuo ilgesnes-tuo "geriau".

Apie poliklinikas visiskai tyliu. Jei taip su kudikeliu skiepais, kurie yra privalomi ir grieztai pagal terminus....tai ka jau kalbeti apie suaugusiuju....As stai vargstu su eilemis del saves. Visa men. laukiau eiles pas apylinkes gyd.privalomai, kad gauti siuntima pas reikiama gyd., po to 2,5 sav. laukiau kol bus daromas registravimas, t.y. uzrasymas pas ta man reikalinga gyd., sulaukiau ir dabar spalio men. eisiu pas man butina gyd. idomu-isgyvensiu g.gif lotuliukas.gif

Mes bandysim kaipnors papulti antrad. skiepu, nors taip ir neprisiregistravom. Gal prasmuksim unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Pokahonta* @ 2008 08 07, 23:59)
sveikian su nauju pasiekimu 4u.gif

lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Doviliuxa, sveika prisijungus 4u.gif gražuolis sūnelis wub.gif

sveikutės biggrin.gif

Ačiū labai blush2.gif blush2.gif
Atsakyti
Labas vakaras 4u.gif

Mes po TA esam7.100 ir 67cm 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Drugelis 2 @ 2008 08 08, 19:50)

Mes po TA esam7.100 ir 67cm 4u.gif

Šaunuolytė 4u.gif
------
O mes užvakar buvom,tai sveria 7750,o ūgis 66 blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(lantana @ 2008 08 08, 21:13)

O mes užvakar buvom,tai sveria 7750,o ūgis 66 blush2.gif

bigsmile.gif oho mes penkiu menesiu tiek nesveriam
Atsakyti
QUOTE(Drugelis 2 @ 2008 08 08, 23:08)
bigsmile.gif oho mes penkiu menesiu tiek nesveriam

mes 4 men sverem 8300g, idomu kiek paaugom per mensei, ale kad nepavyksta pas gydytoja patekt doh.gif
Atsakyti
QUOTE(lauku_gele @ 2008 08 08, 23:24)
mes 4 men  sverem 8300g, idomu kiek paaugom per mensei, ale kad nepavyksta pas gydytoja patekt doh.gif

mes 5.5 men buvom 9.6 kg ir 74.5 cm didis.gif
Atsakyti
As norejau paklausti mamyciu, kuriu vaikeliai gime didkiai... 4u.gif
Ar nestumo metu buvo kuriai nors pasireiskes gestacinis deabetas?
Klausiu todel, kad kai pati nesiojau, tai man
prognazavo kad vaikelis bus didelis, tai vis gliukozes toleravimo testus dare. Bet nieko nerado, ir vaikelis gime 4kg. ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vitora: 09 rugpjūčio 2008 - 10:39
QUOTE(Vitora @ 2008 08 09, 11:39)
prognazavo kad vaikelis bus didelis, tai vis gliukozes toleravimo testus dare. Bet nieko nerado, ir vaikelis gime 4kg.  ax.gif

Man nepasireiškė.Dukružė mažiukė gimė,o vyresnis sunytis tai 4150 ir darė tyrimukus,bet nieko nerodė,o su burbuliuku kuris gimė 5190 taipogi darė,bet nerodė nieko ir mažiukui gliukozės tyrimukus vis darė nuo gimimo ,bet viskas gerai tfu tfu tfu.Gyd juokiasi ir dabar sako gimdyk dar viena bus 6 mirksiukas.gif
Atsakyti
Labukas,
Ačiū, Rasicka, už pagalbą patalpinant nuotraukytę 4u.gif
Mes augam po truputį ir valgom valgom. tongue.gif

QUOTE(Vitora @ 2008 08 09, 11:39)
prognazavo kad vaikelis bus didelis, tai vis gliukozes toleravimo testus dare. Bet nieko nerado, ir vaikelis gime 4kg.  ax.gif

Man darė tyrimus dėl deabeto, bet nieko nerado. Viskas buvo normoj. Ir vitaminų su mažąją negėriau ( su pirmaisiais dviem vaikinais geriau prenatal, tai dabar galvojau, gal negersiu, vaikas toks didelis neužaugs), nieko nepadėjo. Matyt "dirva" ir "sėkla' dydį lemia mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(liliux4 @ 2008 08 09, 19:09)
Matyt "dirva" ir "sėkla' dydį lemia  mirksiukas.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif ir as taip manau ax.gif
Atsakyti
sveikos mamytės 4u.gif senai čia beplepėjau, bet vis paskaitau ir pasigrožiu leliukais wub.gif

aš vitaminų negėriau ir gestacinio diabeto nebuvo, o ir dukrytę tyrė dėl diabeto, bet nieko nerado thumbup.gif

QUOTE(Nerutė @ 2008 08 09, 07:45)
mes 5.5 men buvom 9.6 kg ir 74.5 cm didis.gif

mano dukrytė labai panašaus dydžio bigsmile.gif 5 mėn. ir 5 dienų buvo 9,2 kg ir 74,5 ūgio bigsmile.gif
Atsakyti