Įkraunama...
Įkraunama...

Ieškomas Super-Naujagimis!

QUOTE(Kristalinee @ 2008 08 06, 08:19)
mano berniukas gime 55 cm ugio ,o svorio 4810  biggrin.gif

user posted image
cia musu nuotraukyte 2 menesiuku rolleyes.gif
Papildyta:
user posted image
o cia jau beveik 10menesiuku rolleyes.gif ,augam greitai thumbup.gif ir nesergam beveik visai biggrin.gif
Papildyta:
atsiprasau tik uz kokybe blush2.gif ,nes fotkinta telefonu sios nuotraukytes tai nelabnai ryskios blush2.gif
Atsakyti
Sveikučiai visi!!! user posted image

raportuoju kaip ir žadėjau:

Mūsų princesė apsilankė pas gydytoją ir ką Jūs manot bigsmile.gif
Mes 5mėn. ir 10d. - esam jau 8.640 svorio ir 69cm. ūgio - priaugom beveik visa kg. - to dar iki šiol nebuvo, po 500-600gr. tepriaugdavom lotuliukas.gif
Čia matyt todėl, kad mama pradėjo Kamilei košytes duoti... rolleyes.gif

lauku_gele - baseiniuko, niekur nerasta, o išieškota vakar beveik po pusę Kauno! doh.gif user posted image

Kristalinee čia tavo berniukui, jis tikrai labai mielas user posted image

TDDD - vajei ir pas tave kokia graži milžinukė wub.gif wub.gif wub.gif

Atsakyti
RASICKA79 didelis aciu aciuks.gif
Atsakyti
QUOTE(liliux4 @ 2008 08 05, 18:12)
Sveikutės mergytės,

Aš jau turiu pustažandę dukrytę- Trečiadienį 9.05 gimė 4600g, 57 cm. Pagimdžiau pati per porą valandų. Be išskyrų ir vandenų- viskas gimdykloj išėjo. O nuvažiavom dėl skaumingesnių sąremiukų "paruošiamųjų" , galvojau dar namo išleis, bent jau pasakys ar vyksta kas. O buvo atsidarymas jau 8cm..  Būčiau prisilaukus 

Sveikinimai dideliausi. Ir man panašiai buvo. Irgi vos neprisilaukiau su "paruošiamaisiais" lotuliukas.gif Beja, irgi Klaipėdoj mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(liliux4 @ 2008 08 05, 18:12)
Sveikutės mergytės,

Aš jau turiu pustažandę dukrytę- Trečiadienį 9.05 gimė 4600g, 57 cm.

SVEIKINU SVEIKINU SVEIKINU 4u.gif 4u.gif 4u.gif thumbup.gif

Kaip as zaviuosi mamytemis, kurios pagios pagomdo thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo 1juraciukas: 06 rugpjūčio 2008 - 11:36
QUOTE(RASICKA79 @ 2008 08 06, 10:02)
Sveikučiai visi!!! user posted image

raportuoju kaip ir žadėjau:

Mūsų princesė apsilankė pas gydytoją ir ką Jūs manot  bigsmile.gif
Mes 5mėn. ir 10d. - esam jau 8.640 svorio ir 69cm. ūgio  - priaugom beveik visa kg. - to dar iki šiol nebuvo, po 500-600gr. tepriaugdavom  lotuliukas.gif 
Čia matyt todėl, kad mama pradėjo Kamilei košytes duoti...  rolleyes.gif 

lauku_gele - baseiniuko, niekur nerasta, o išieškota vakar beveik po pusę Kauno! doh.gif user posted image

sauniai augat 4u.gif idomu ir man kiek svers mano Kamile, penktadieni bandysim pas gydytoja patekt, bus 5 men ir 5 dienos ax.gif

Gaila kad neradot baseino verysad.gif tikrai geras daiktas ax.gif

Atsakyti
sveikutės smile.gif

ir mes šiandien buvom pas daktariuką biggrin.gif sveriam 10 kg 500g, ūgis 75 cm biggrin.gif
o atrodom šiai dienai šitaip ax.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pokahonta*: 06 rugpjūčio 2008 - 19:32
QUOTE(Pokahonta* @ 2008 08 06, 20:29)
sveikutės smile.gif

ir mes šiandien buvom pas daktariuką biggrin.gif sveriam 10 kg 500g, ūgis 75 cm biggrin.gif
o atrodom šiai dienai šitaip ax.gif
user posted image

Jetau kokia grazi mergyte wub.gif kaip faina, mergytes taip graziai ispuosti galima :wub

Klausimelis ne i tema ax.gif Kaip jus pritvirtinot ta plevele prie namuko remu????? Mes turim toki pat. Priklijuoti nieko nebuvo ipokavime tad ko tik nebandziau. ir skoca ir dvieju pusiu limpancia juosta, na niekas nelaiko doh.gif , papykau, surinkau ir padejau i skladuka kol kokia mintis kils, o remus tiesiog paklode apdengiau unsure.gif , vistiek vaikui faina (cia mano vyresniajai zaisti).
Atsakyti
QUOTE(1juraciukas @ 2008 08 06, 21:56)
Jetau kokia grazi mergyte  wub.gif  kaip faina, mergytes taip graziai ispuosti galima :wub

Klausimelis ne i tema ax.gif  Kaip jus pritvirtinot ta plevele prie namuko remu????? Mes turim toki pat. Priklijuoti nieko nebuvo ipokavime tad ko tik nebandziau. ir skoca ir dvieju pusiu limpancia juosta, na niekas nelaiko doh.gif , papykau, surinkau ir padejau i skladuka kol kokia mintis kils, o remus tiesiog paklode apdengiau unsure.gif , vistiek vaikui faina (cia mano vyresniajai zaisti).

ačiū blush2.gif

o kam tvirtinti? mes tai visai netvirtinam rolleyes.gif vėjas nuverčia doh.gif vėl pakeliam, patvarkom ir gerai biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pokahonta*: 06 rugpjūčio 2008 - 21:29
Sveikos mamytės kiek prisižiūrėjau lialių wub.gif Visi tokie gražūs ir minkštučiai thumbup.gif Tai ir mes rašomės į tų dičkių gretas smile.gif Kai pagimdžiau (gimdžiau pati) tai maniau, kad jau tikrai turim milžiniuką, o pasirodo, kad mes normos ribose lotuliukas.gif Taip sakant yra už mus ir daug didesnių thumbup.gif
Mažiukas gimė 4,660 kg. ir 55 cm.
Mažyliui kelios valandos smile.gif
user posted image
1 para
user posted image
3 mėn.
user posted image
5 mėn.
user posted image
Ir dabar wub.gif
user posted image
Atsakyti
Doviliuxa koks grazus berniukas wub.gif wub.gif o akys kokios grazios sunglasses2.gif tikrai laaaaaaaaaaaaabai grazus vaikinukas yahoo.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kristalinee: 07 rugpjūčio 2008 - 07:05
Doviliuxa - na ir fainuolį turit, kaip smagu, kad į mūsų milžinukų armiją įsirašėt!!! user posted image

Mūsų didelis pasiekimas vakar - net kokias 1-2 minutes pasodinta Kamilytė savarankiškai pasėdėjo ... thumbup.gif

user posted image user posted image

O vat iš princesės šypsenėlės išprašyti tai niekaip nepavyko baisiai jau susikaupusi buvo ... lotuliukas.gif

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo RASICKA79: 07 rugpjūčio 2008 - 08:32