Įkraunama...
Įkraunama...

Ieškomas Super-Naujagimis!

QUOTE(DiosMio @ 2008 08 05, 11:49)

Net nesitiki, kad tai vos 4 dienu sypsenele wub.gif wub.gif wub.gif Maniskiai ilgai susirauke buvo, sypsojosi tik miegodami ir tik vos vos. Na uztat nabar sypsena nuo veiduku nedingsta wub.gif
Atsakyti
Man irgi labai grazu leliuku nespalvotos foto wub.gif wub.gif

As dabar isigudrinau spalvotas nuotraukas paverst nespalvotom ax.gif

user posted image
Atsakyti
Sveikutės mergytės,

Aš jau turiu pustažandę dukrytę- Trečiadienį 9.05 gimė 4600g, 57 cm. Pagimdžiau pati per porą valandų. Be išskyrų ir vandenų- viskas gimdykloj išėjo. O nuvažiavom dėl skaumingesnių sąremiukų "paruošiamųjų" , galvojau dar namo išleis, bent jau pasakys ar vyksta kas. O buvo atsidarymas jau 8cm.. Būčiau prisilaukus
Nuo vakar mes jau namie. Prasidėjo krūtų bėdos, tai dabar maitinu, traukiu, dedu kompresą ir vėl iš pradžių. Gimdžiau Klaipėdos GN . Personalas puikus. Na viskas kol kas neblogai. prisėsiu kitą kartelį.
nemoku įdėti nuotraukytės verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(liliux4 @ 2008 08 05, 18:12)
Sveikutės mergytės,

Aš jau turiu pustažandę dukrytę- Trečiadienį 9.05 gimė 4600g, 57 cm. Pagimdžiau pati per porą valandų. Be išskyrų ir vandenų- viskas gimdykloj išėjo. O nuvažiavom dėl skaumingesnių sąremiukų "paruošiamųjų" , galvojau dar namo išleis, bent jau pasakys ar vyksta kas. O buvo atsidarymas jau 8cm..  Būčiau prisilaukus 
Nuo vakar mes jau namie. Prasidėjo krūtų bėdos, tai dabar maitinu, traukiu, dedu kompresą ir vėl iš pradžių. Gimdžiau Klaipėdos GN . Personalas puikus. Na viskas kol kas neblogai. prisėsiu kitą kartelį.
nemoku įdėti nuotraukytės  verysad.gif

kaip saunu. Sveikinimai. 4u.gif Lauksim nuotraukyciu. Ar jau issirinkot varda? g.gif
Atsakyti
Sveikutės mergytės,

Liliux4 sveikinimai wub.gif 4u.gif tai mergyte pavyko thumbup.gif wub.gif
Atsakyti
Sveikutės mergytės,

Aš jau turiu pustažandę dukrytę-

SVEIKINAM SVEIKINAM SVEIKINAM 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
o ho kokiu cia dideliu leliuku pamaciau swoon.gif as tai dziaugiuosi kad gime iprasto svorio vaikiukai thumbup.gif va mano drauges mergaite gime 3500g. bet per 2 men priaugo iki 7 kg. na man nelabai koks vaizdelis unsure.gif tikisi mergina kad sulieses vaikiukas nes nereli storuliuke
Atsakyti
liliux4 ir DiosMio, nuoširdžiausi sveikinimai sulaukus savo angeliukų wub.gif 4u.gif

sveikutės smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pokahonta*: 05 rugpjūčio 2008 - 19:13
Ir mes prisijungiam prie SVEIKINIMU 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Kaip grazu clap.gif: clap.gif: clap.gif: wub.gif wub.gif wub.gif

QUOTE(rogue @ 2008 08 01, 16:08)
labutis visoms

norejau 1juraciuko zodzius pamineti. mes buvom tie 2% kurie isgyvenom po plauciu uzdegimo. pas mus daktarai laibai aplaidus buvo nzn kokio dydzio vaikas bus, nemate kad vaikas vandenu prigeres, o dar geriau kad plauciu uzdegimas. inkubatoriuje mano kleckas pragulejo 6 paras, 7 para iskele is inkubatoriaus, o 8diena perkele mus i Vaiku klinikas.
man sis vaikutis yra pirmas,bet atsiminimai labai skaudus, 4 dienas po gimdymo(cezario)nemaciau savo vaiko. as gulejau vienoje ligonineje, o vaikutis buvo isvestas i kito miesto ligonine. tos dienos buvo man didziausias kosmaras.
dabar turi gimdymo pasekmes,bet bandome stotis i kudiskasias vezes, einame i prieki ir vis geryn.

taigi mes visos gyvenime turi okius gyvenimo isbandymus ir juos turime atlaikyti.

mano sunus irgi per si pragara praejo verysad.gif o as del toilgo gul;ejimo pagavau auksini stofilokoka doh.gif o 6 m nuo visu tu gimdymu pasekmiu jam buvo keli epilepsijos priepoliai verysad.gif
Sorry kad tersiu bet kaip fotografe sake nemate tokio storo lelaius ax.gif
va taip kazkada priziuredavo unsure.gif

QUOTE(Semile @ 2008 08 05, 19:48)
o ho kokiu cia dideliu leliuku pamaciau swoon.gif as tai dziaugiuosi kad gime iprasto svorio vaikiukai thumbup.gif va mano drauges mergaite gime 3500g. bet per 2 men priaugo iki 7 kg. na man nelabai koks vaizdelis unsure.gif  tikisi mergina kad sulieses vaikiukas nes nereli storuliuke

na ir kas po to numes, o vaizdas thumbup.gif
maniske 3730 gyme uz tai 6 men 11 svere, tai prisziureju kai storuliukai atrodo wub.gif
LABAI SMAGI TEMA thumbup.gif
Sorry kad ne i tema tersiu bet kaip fotografe sake neikad nemate tokio storo leliaus, o uzauginau ant MP ax.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo TDDD: 06 rugpjūčio 2008 - 00:51
mano berniukas gime 55 cm ugio ,o svorio 4810 biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(TDDD @ 2008 08 06, 01:48)
Sorry kad ne i tema tersiu bet kaip fotografe sake neikad nemate tokio storo leliaus, o uzauginau ant MP ax.gif
user posted image

jetus koks fainuoliskas druckiukas thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti