Įkraunama...
Įkraunama...

Ieškomas Super-Naujagimis!

QUOTE(Nerutė @ 2008 07 02, 09:20)
Laba diena  4u.gif

oho vyrukas thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif ypač kur trijų mėnesių, žanduliai superiniai thumbup.gif o jau kur šešių mėnesių, tai net nepasakysi, kad didesnis nei bendraamžiai g.gif labai gražus berniukas wub.gif o kur vištą valgo, tai prisijuokiau biggrin.gif šaunuolė mamytė tiek gražių ir stiprių vyrų išnešiojusi ir pagimdžiusi 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Kokie gražūs vaikiukai wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
Sveikutės visos dičkių mamytės,kaip smagu, kad mūsų gretos po truputėlį didėja... bye1.gif

Nerute - OOOoooi koks fainuolis pas Jus... thumbup.gif

Na, savo ruožtu mes irgi norim pasirodyt ax.gif
Kamilė tikrai nebe storulė kokia buvo gimusi...

user posted image
user posted image
user posted image
user posted image

Tiesiog linksma, judri, puiki maža mergytė flirt.gif

Atsakyti
Aciu, Rasicka, uz pakvietima, nors, lyginant su tavo panele, maniskis visai kuklutis 4.4kg, 55cm bernelis ax.gif
O Nerutes bernuzeliai blink.gif ypac 3menesiu burbuliukas thumbup.gif hm....pasiskaiciau, kokiu svoriu tavo "mazyliai", tai nebededu vilciu, kad antras bus mazesnio svorio.
nesiojau savo drakoniuka visiskai lengvai ... iki 9to menesio. ir pilvelis nebuvo baisiai didelis, bet va per 9ta issipuciau kaip reikiant ax.gif bet, matyt, visoms paskutinis menuo sunkiausias. pagimdziau pati ir palyginti greitai (per 4val nuo atvykimo i GN).
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo liupa: 02 liepos 2008 - 10:41
chi chi chi kokia linksma tema thumbup.gif norim ir mes į kompaniją ax.gif tiesa tan dičkiui dabar jau truputį virš trijų....
bet gimė 5144 rolleyes.gif buvo pirmagimis.. pagimdžiau pati cool.gif tiesa ir kirpo ir dar plyšau... irgi ejo visi kas netingėjo žiūrėt lotuliukas.gif

vieno mėn svėrė 7kg cool.gif dviejų 9kg cool.gif paskui jau tik po kilą priauginėjo lotuliukas.gif trijų metų svėrė 20 kg rolleyes.gif storas nėra.. tiesiog stambūs kaulai... ir pats toks DIDELIS blush2.gif

antrojo labai bijojau nes kaip sako kad didesni gimsta.. tai labai bijojau kad kokių 6kg negimtų.. bet gimė mažytis mažytis.. vos 4401 wub.gif

tiesa pirmagimiui tai ortopedai sake kad be pusantrų metų nevaikščios.. nes neatlaikys svorio.. bet sėkmingai nuo metukų laksto nuo pusės metų sėdėjo ir viską darė kaip normalus vaikas tongue.gif

va čia ligoninėj su 3500g sveriančia mergaite rolleyes.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo akvilyte: 02 liepos 2008 - 11:03
QUOTE(RASICKA79 @ 2008 07 02, 10:23)
Na, savo ruožtu mes irgi norim pasirodyt  ax.gif

gražuolė tėčio kopija wub.gif

QUOTE(akvilyte @ 2008 07 02, 10:42)
vieno mėn svėrė 7kg  cool.gif  dviejų 9kg  cool.gif  paskui jau tik po kilą priauginėjo  lotuliukas.gif  trijų metų svėrė 20 kg  rolleyes.gif  storas nėra.. tiesiog stambūs kaulai... ir pats toks DIDELIS  blush2.gif

vajej iš pradžių pasirodė, kad trijų mėnesių svėrė 20 kg blink.gif blink.gif o maniškė kad ir didžiausia gimė iš čia esančių, bet auga ne taip sparčiai, va šiandien keturi mėnesiai sueina, tai gal ir svers 9 kg g.gif
Atsakyti
QUOTE(bucinukas @ 2008 07 02, 12:21)
gražuolė tėčio kopija wub.gif
vajej iš pradžių pasirodė, kad trijų mėnesių svėrė 20 kg  blink.gif  blink.gif o maniškė kad ir didžiausia gimė iš čia esančių, bet auga ne taip sparčiai, va šiandien keturi mėnesiai sueina, tai gal ir svers 9 kg g.gif

Ačiū blush2.gif
Tikra tiesa - mamos bruožų pas ją nei su žiburiu nerasi!!! lotuliukas.gif

Na, o mūsų gimusi 57cm. ir 5,442kg. - dabar 4 mėn. ūgis 66,5cm., o sveria 7,670 kg.
Taigi labai normali mergytė, priaugam +/- po 500 - 600gr. per mėn. thumbup.gif

Atsakyti
QUOTE(RASICKA79 @ 2008 07 02, 11:23)
Na, savo ruožtu mes irgi norim pasirodyt  ax.gif

tai va kad tie druckiai tik gime tokie atrodo o pskui auga kaip visi vaikuciai 4u.gif as tai uz savo vaiku svroi lnkusi padekoti teveliui, kuris dabar nors ir kaulu vyniotinis (su biskiu mesos tongue.gif ) bet pats gime 5100 doh.gif
QUOTE(liupa @ 2008 07 02, 11:40)
O Nerutes bernuzeliai  blink.gif  ypac 3menesiu burbuliukas  thumbup.gif  hm....pasiskaiciau, kokiu svoriu tavo "mazyliai", tai nebededu vilciu, kad antras bus mazesnio svorio.

ta foto kaip dabar prisimenu kur darem.. palangoj, pavalge vaikis ant pirmo pasitaikiusio suoliuko, bo kai ijungdavo sirena tai tik papu numalsindavom lotuliukas.gif tai joje laimingas po pavalgymo blush2.gif uztai ir augo kaip ant mieliu mirksiukas.gif

uj Liupa nepergyvenk, zinok man gine sake kad tik nuo 4 o mazeja svoris lotuliukas.gif ale va trecias mazesnis biski gavos mirksiukas.gif uzsuk pas vasarinukus, senai buvai bigsmile.gif
QUOTE(akvilyte @ 2008 07 02, 11:42)
chi chi chi kokia linksma tema  thumbup.gif 

oo akvilyt jau gimet wink.gif kas kaip kur kada - pasakokite prasome mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nerutė: 02 liepos 2008 - 11:51
QUOTE(RASICKA79 @ 2008 07 02, 12:28)

Na, o mūsų gimusi 57cm. ir 5,442kg. - dabar 4 mėn. ūgis 66,5cm., o sveria 7,670 kg.
Taigi labai normali mergytė, priaugam +/- po 500 - 600gr. per mėn.  thumbup.gif

nagi jau žandulių gražumas visų kūdikėlių wub.gif

na o mūsiškis tai tik gimė didžiulis. o paskui kas mėnesiuką priauginėjo viso labo tik po 500 gramų. aš jau bijojau, kad galbūt neprivalgo vaikis, bet pediatrė nuramino, jog gimusiems dideliems taip esą dar geriau. tokiu būdu jie greičiau atsikrato nereikalingo svorio rezervo. tuo tarpu gimę mažesni priauginėjo po 1 - 1,5 kg, todėl svoriu labai greit maniškį pasivijo.
dabar neseniai metukai mano žvirbliui suėjo, tai nė neįtarsi, kad toks didelis gimė. pagal visas lenteles yra pačiam viduriuke.

tiesa, pirmasis mano gimė 2900 gr ir 49 cm (antrasis palyginimui 5100 gr ir 59 cm ax.gif ), tai irgi iš mažiuko mažiuliuko laaaabai greit pasivijo visus savo bendraamžius ir metuku jau buvo lygus su visais. smile.gif
Papildyta:
QUOTE(bucinukas @ 2008 07 02, 09:30)

man jau išnešioti sunku buvo, o jei dar būtų tekę pačiai pagimdyti doh.gif nors kad nešioti sunku buvo, supratau tik pagimdžiusi ir pamačiusi savo milžiniukę wub.gif o kol nežinojau, kad ji tokia didelė, tai ir laiptais lengvai laipiojau, ir langus nusivaliau biggrin.gif

aš irgi nė neįtariau, kad vaikis toks didelis gali būt. tiesa, daktarai spėjo, jog didelis bus, sakė kokie 4 kg tikrai garantuoti, o ir aukštas bus, bet kai jau užgimė kūdikėlis, tai net pats daktaras išsižiojo. sako tikrai nesitikėjau tokio didelio biggrin.gif

daug kas klausia, kaip čia pati pagimdei tokį vaiką? tai kaip aš dabar sakau, kad nežinojau, tai ir pagimdžiau lotuliukas.gif nors jei man kas iš anksto būtų pasakęs, jog vaikas tokių gabaritų bus, tai būčiau ant kelių atsiklaupusi ir daktarų maldavusi, kad tik cezarį padarytų. nes gi NEĮMANOMA pačiai pagimdyt tokio vaiko. o pasirodo, kad ir dar kaip įmanoma ax.gif netgi per gerų porą valandėlių biggrin.gif taip sakant, kai nežinai, tai ir nebaisu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Mirtyšė @ 2008 07 02, 13:22)
daug kas klausia, kaip čia pati pagimdei tokį vaiką? tai kaip aš dabar sakau, kad nežinojau, tai ir pagimdžiau lotuliukas.gif  nors jei man kas iš anksto būtų pasakęs, jog vaikas tokių gabaritų bus, tai būčiau ant kelių atsiklaupusi ir daktarų maldavusi, kad tik cezarį padarytų. nes gi NEĮMANOMA pačiai pagimdyt tokio vaiko. o pasirodo, kad ir dar kaip įmanoma  ax.gif netgi per gerų porą valandėlių  biggrin.gif taip sakant, kai nežinai, tai ir nebaisu  biggrin.gif

Šaunuolė Mirtyšė, kad pati pagimdei - išties esi verta pagarbos !!! thumbup.gif - o man tai net neleido pačiai bandyt, sušaukė MGN daktarų konsiliumą group.gif ir pasakė - kad net neverta bandyti, nes sako prasikankinsi 10val. ir vistiek nieko nesigaus teks CP daryt, taigi darom iškarto.. doctor.gif Kaip tarėm taip ir padarėm - svarbiausia ir vaikas sveikas ir aš pati viskuo 150% patenkinta likau! thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(RASICKA79 @ 2008 07 02, 13:41)
Šaunuolė Mirtyšė, kad pati pagimdei - išties esi verta pagarbos !!! thumbup.gif  - o man tai net neleido pačiai bandyt, sušaukė MGN daktarų konsiliumą group.gif ir pasakė - kad net neverta bandyti, nes sako prasikankinsi 10val. ir vistiek nieko nesigaus teks CP daryt, taigi darom iškarto.. doctor.gif Kaip tarėm taip ir padarėm - svarbiausia ir vaikas sveikas ir aš pati viskuo 150% patenkinta likau!  thumbup.gif

gal geriau tas cezaris būtų buvęs ir man, nes paskui turėjom šiokių tokių problemėlių dėl pernelyg greito gimimo..... o dar ir vaikis didelis.... unsure.gif bet su daktarų pagalba viskas gerai.

bet kaip sakai, nėra svarbu, kaip pagimdysi. svarbiausia, kad vaikui ir mamai viskas gerai būtų. o kokiu būdu tas įvyks, tai jau ne esmė.
Atsakyti
QUOTE(bucinukas @ 2008 07 02, 12:21)
... va šiandien keturi mėnesiai sueina...

Mes sveikinam su 4 mėn. gimtadieniu Jus abi!!! happybday.gif
Beje - Sofija kolkas first.gif

Mes kas mėnesį iki kol metukai sueis - švenčiam gimtadienius lotuliukas.gif ,
per 4 mėn. sukaktuves zoologijos sode buvom, bet kol kas tik mamytei ten ydomu vaikystę prisimint buvo... nes kol nuvažiavom Kamilytė vežime jau miegojo doh.gif , tai nieko doro namatė ... na, kai 6 mėn. tortadienį švęsim dar kartą apsilankysim būtinai, tada jai jau ydomu viskas bus manau... bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo RASICKA79: 02 liepos 2008 - 13:52