Įkraunama...
Įkraunama...

Ieškomas Super-Naujagimis!

Labas rytas
Tikros gražuolės 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Didžiausi sveikinimai smile.gif
Atsakyti
Visi mažyliai tokie nuostabūs, tikri angeliukai 4u.gif smile.gif
Atsakyti
Sveikutes.
Netycia pamaciau sia temele, suintrigavo...nes pati pagimdziau coliukes blush2.gif netaikau i sia tema, nes 3 paru nesverem nei 1900g ax.gif , bet dziugu, kad mamytes isnesioja ir pagimdo pacios tokius milzinukus leliukus. thumbup.gif wub.gif Mano tetis gime 5600, tai pries 50metu cia jau skaitesi labai didelis naugimis unsure.gif

Sekmes visiems 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Frigii @ 2008 08 02, 11:04)

Bet betkoks toks isikisimas neinauda mano tokia nuomone mirksiukas.gif  blush2.gif+
Pasirodom kokios buvom grazios per krikstynas pries savaite wub.gif  wub.gif  wub.gif  wub.gif  wub.gif
user posted image

Sutinku, ne i nauda tai jau tikrai. Ziurejau per diskaveri filmuka- priverte labai susigalvoti apie echoskopus. O ir patys gydytojai, neigia neigia neigiama echoskopu poveiki, taciau patys pripazysta tai, kad kudikiai pasidaro labai judrus, sukiojasi, nusisuka ir t.t. Nemanau, kad tai is linksmumo ar kuklumo. Muset jiems tikrai tai nepatinka. As taip pat atlikau tik kelis echoskopus, ir papildomai is smalsumo nesiroviau schmoll.gif O stai mano puske kas men., privaciai leke echoskopo, na bet nieko blogo jai ir neatsitiko g.gif Na ir duok dieve , kad tik viskas visiems butu gerai.

O jusu suknytes grazumas wub.gif Kaip istvere ceremonija? nepadainavo baznycioje? wub.gif
Mano dar abu nekrikstyti, tai lakstau ir renku princeses suknyte vyresniajai.o maziukui tai ne problema, bet....
Ir vistiek, man daug daug graziau kai krikstijami tokie maziukai wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(1juraciukas @ 2008 08 03, 20:05)

O jusu suknytes grazumas wub.gif  Kaip istvere ceremonija? nepadainavo baznycioje? wub.gif
Mano dar abu nekrikstyti, tai lakstau ir renku princeses suknyte vyresniajai.o maziukui tai ne problema, bet....
Ir vistiek, man daug daug graziau kai krikstijami tokie maziukai wub.gif  wub.gif  wub.gif

Buvo labai rami mano princese per visa ceremonija. As tikejausi kad paleis dudas nes buvo labai karsta, o mes karscio nemegstam, kai kunigas vandenuka ant galvytes pyle, tai turbut manoji pagalvojo pagaliau mane maudo lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Ir seip vaikas buvo per visa svente labai geras neskaitant 20 minuciu paverkimo blush2.gif
Atsakyti
Labai smagu,kad tokie didęiukai gimsta,nebaisu būna ir paimt ant rankų ax.gif Labai gražūs visų vaikučiai.Nors mano nuomonė yra tokia:Gimdyt mažą ,bet užaugint didį žmogų.Nors svarbiausia,kad vaikutis būtų sveikas 4u.gif
Tad sveik bigsmile.gif atytės jums ir jūsų vaikučiams biggrin.gif
Atsakyti
user posted image

Pokahonta* - čia tavo sūnaitėliui 4u.gif
Frigii - sveikiname pasikrikštijus, tikrai nuostabiai atrodėt! wub.gif

Pramogavom mes visą savaitgalį. . . thumbup.gif
user posted image user posted image

Išsiuntinėjau šiandien 2008 liepinukėms pakvietimus pasirodyt, taigi lauksim labai, na, o vakare koreaguosim sąrašiuką !!! user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo RASICKA79: 04 rugpjūčio 2008 - 11:23
Laba diena 4u.gif

Ačiū už kvietimą. Nesam mes labai didelės, bet jūsų reikalavimus atitinkam. rolleyes.gif

Dukrytė gimė 4030gr, 55cm (2008-07-28)

Čia mums 4 dienos wub.gif
user posted image
Atsakyti
Sveikos, mamos 4u.gif ačiū už kvietimą 4u.gif į pirmas vietas nepretenduojam, bet reikalavimus atitinkam thumbup.gif

Antra dukrytė Arina gimė 4310g. svorio ir 53cm. ūgio. Gimdžiau pati thumbup.gif
čia tik gimusi
user posted image

o čia mum tris savaitės
user posted image

Atsakyti
Kokie gražūs dičkiai wub.gif wub.gif wub.gif Fantastika thumbup.gif Negaliu atsidžiaugti
Atsakyti
user posted image
user posted image

Cia mes Sventojoje, ilsimes, oi gera buvo cool.gif
Jei ka-nekreipkite demesio, as tik bandau ikelti nuotrauka ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo 1juraciukas: 04 rugpjūčio 2008 - 16:11
nerealus grazuoliukai storuliukai thumbup.gif thumbup.gif ir sauni temuke thumbup.gif

i pirmas vietas nepretenduojam bet maniskiai irgi gime nemazi smile.gif
pirmagime 3912 gr, antroji 4106gr ir broliukas 4109 gr
visi gime naturaliai ax.gif

Atsakyti