Labas rytas
Tikros gražuolės
Didžiausi sveikinimai
Visi mažyliai tokie nuostabūs, tikri angeliukai
Sveikutes.
Netycia pamaciau sia temele, suintrigavo...nes pati pagimdziau coliukes netaikau i sia tema, nes 3 paru nesverem nei 1900g , bet dziugu, kad mamytes isnesioja ir pagimdo pacios tokius milzinukus leliukus. Mano tetis gime 5600, tai pries 50metu cia jau skaitesi labai didelis naugimis
Sekmes visiems
Netycia pamaciau sia temele, suintrigavo...nes pati pagimdziau coliukes netaikau i sia tema, nes 3 paru nesverem nei 1900g , bet dziugu, kad mamytes isnesioja ir pagimdo pacios tokius milzinukus leliukus. Mano tetis gime 5600, tai pries 50metu cia jau skaitesi labai didelis naugimis
Sekmes visiems
QUOTE(Frigii @ 2008 08 02, 11:04)
Bet betkoks toks isikisimas neinauda mano tokia nuomone +
Pasirodom kokios buvom grazios per krikstynas pries savaite
Sutinku, ne i nauda tai jau tikrai. Ziurejau per diskaveri filmuka- priverte labai susigalvoti apie echoskopus. O ir patys gydytojai, neigia neigia neigiama echoskopu poveiki, taciau patys pripazysta tai, kad kudikiai pasidaro labai judrus, sukiojasi, nusisuka ir t.t. Nemanau, kad tai is linksmumo ar kuklumo. Muset jiems tikrai tai nepatinka. As taip pat atlikau tik kelis echoskopus, ir papildomai is smalsumo nesiroviau O stai mano puske kas men., privaciai leke echoskopo, na bet nieko blogo jai ir neatsitiko Na ir duok dieve , kad tik viskas visiems butu gerai.
O jusu suknytes grazumas Kaip istvere ceremonija? nepadainavo baznycioje?
Mano dar abu nekrikstyti, tai lakstau ir renku princeses suknyte vyresniajai.o maziukui tai ne problema, bet....
Ir vistiek, man daug daug graziau kai krikstijami tokie maziukai
QUOTE(1juraciukas @ 2008 08 03, 20:05)
O jusu suknytes grazumas Kaip istvere ceremonija? nepadainavo baznycioje?
Mano dar abu nekrikstyti, tai lakstau ir renku princeses suknyte vyresniajai.o maziukui tai ne problema, bet....
Ir vistiek, man daug daug graziau kai krikstijami tokie maziukai
Buvo labai rami mano princese per visa ceremonija. As tikejausi kad paleis dudas nes buvo labai karsta, o mes karscio nemegstam, kai kunigas vandenuka ant galvytes pyle, tai turbut manoji pagalvojo pagaliau mane maudo
Ir seip vaikas buvo per visa svente labai geras neskaitant 20 minuciu paverkimo
Pokahonta* - čia tavo sūnaitėliui
Frigii - sveikiname pasikrikštijus, tikrai nuostabiai atrodėt!
Pramogavom mes visą savaitgalį. . .
Išsiuntinėjau šiandien 2008 liepinukėms pakvietimus pasirodyt, taigi lauksim labai, na, o vakare koreaguosim sąrašiuką !!!
Laba diena
Ačiū už kvietimą. Nesam mes labai didelės, bet jūsų reikalavimus atitinkam.
Dukrytė gimė 4030gr, 55cm (2008-07-28)
Čia mums 4 dienos
Ačiū už kvietimą. Nesam mes labai didelės, bet jūsų reikalavimus atitinkam.
Dukrytė gimė 4030gr, 55cm (2008-07-28)
Čia mums 4 dienos
Sveikos, mamos ačiū už kvietimą į pirmas vietas nepretenduojam, bet reikalavimus atitinkam
Antra dukrytė Arina gimė 4310g. svorio ir 53cm. ūgio. Gimdžiau pati
čia tik gimusi
o čia mum tris savaitės
Antra dukrytė Arina gimė 4310g. svorio ir 53cm. ūgio. Gimdžiau pati
čia tik gimusi
o čia mum tris savaitės
Kokie gražūs dičkiai Fantastika Negaliu atsidžiaugti
nerealus grazuoliukai storuliukai ir sauni temuke
i pirmas vietas nepretenduojam bet maniskiai irgi gime nemazi
pirmagime 3912 gr, antroji 4106gr ir broliukas 4109 gr
visi gime naturaliai
i pirmas vietas nepretenduojam bet maniskiai irgi gime nemazi