Įkraunama...
Įkraunama...

Ieškomas Super-Naujagimis!

. . . ir vėl dienelė baigėsi - taigi l a b a n a k t u k a s . . . user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo RASICKA79: 31 liepos 2008 - 00:07
Labas rytas 4u.gif

Kokiu graziu zanduku maciau wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Drugelis 2 @ 2008 07 31, 09:47)
Labas rytas 4u.gif
Kokiu graziu zanduku maciau wub.gif  wub.gif

Drugelis 2 - pasitrumpinai vardą user posted image - vos atpažinau... lotuliukas.gif

user posted image. . . . . ir vos nepamiršau - labukas rytukas visiems !!! user posted image

Atsakyti
QUOTE(RASICKA79 @ 2008 07 30, 22:08)
Eirea - aš gi, kad temukė klestėtų, karts nuo karto pereinu per bendraamžių temukes ir paieškau didelių lelyčių mamukų ir jas pakviečiu prisijungti, todėl kai kurios jūs jau esat pažystamos kitose temukėse - na o dabar dar ir čia pas mus susitinkat ...  mirksiukas.gif

labas rytas smile.gif

super thumbup.gif as net nezinojau, kad tokia temele yra smile.gif

aciu, kad pakvietet wub.gif
Atsakyti
QUOTE(@Rasa@ @ 2008 07 30, 22:58)
Taigi, Miglė gimė 4890gr ir 55cm ūgio, tokių įspūdingų žandų lyg ir neturėjom g.gif ,user posted image

Na jau na, kam tas kuklumas smile.gif Neblogus žandžiukus turėjot wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Eirea @ 2008 07 30, 23:01)
spaliuku gretos dideja wink.gif

dideja 4u.gif mes kaip matet irgi cia su Smiltele kaip supratau III vieta imam biggrin.gif

Papildyta:
QUOTE(@Rasa@ @ 2008 07 30, 22:58)
Taigi, Miglė gimė 4890gr ir 55cm ūgio, tokių įspūdingų žandų lyg ir neturėjom g.gif , ...
Mums trys dienos wub.gif
user posted image
  o čia keturios ax.gif
user posted image
o kiek mums dabar matosi mano paraše 4u.gif

ale gi matai kokie sutapimai, merginos? sveikinu 4u.gif nuo musu tik 10g ir 2cm atsiliekat, tai galima sakyti lygios - abi grazios ir zandukais, ir plaukiukais..
grazuolyte, Migle..
Papildyta:
QUOTE(kaukeGintare @ 2008 07 31, 14:10)
dideja  4u.gif mes kaip matet irgi cia su Smiltele kaip supratau III vieta imam biggrin.gif

Papildyta:

ale gi matai kokie sutapimai, merginos? sveikinu 4u.gif nuo musu tik 10g ir 2cm atsiliekat, tai galima sakyti lygios - abi grazios ir zandukais, ir plaukiukais..
grazuolyte, Migle..

OI atsiprasau, mes jau ketvirtos... blush2.gif mus aplenke (kaip smagu kai sitiek dickiuku)
Atsakyti
QUOTE(RASICKA79 @ 2008 07 31, 10:04)
Drugelis 2 - pasitrumpinai vardą user posted image - vos atpažinau...  lotuliukas.gif

blush2.gif taip smile.gif per daug skaiciu buvo 4u.gif
Atsakyti
user posted image
Oi laukiam, laukiam - mes dar milžinukų laukiam ! ! !
user posted image
Atsakyti
sveikutės biggrin.gif

kaip žadėjau parodom ir savo broliuką (sūnų) ax.gif

Mantas gimė 4030g ir 52 cm ax.gif sesė gerokai aplenkė biggrin.gif
user posted image

geros dienelės 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(1juraciukas @ 2008 07 09, 22:36)
TRu dziaukis, kad travo vaika iskrapste anksciau laiko. Tos dvi savaites buvo labai lemtingos.... Per ta laika, vanduo, esantis plauciukuose butu perauges i plauciu uzdegima. Kuri tik 2 % kudikiu isgyvena, o turint mintyje, kad jusu kudikis sveria 5 kg.,-sansu jokiu. Jus esat laimes kudikiai.

labutis visoms

norejau 1juraciuko zodzius pamineti. mes buvom tie 2% kurie isgyvenom po plauciu uzdegimo. pas mus daktarai laibai aplaidus buvo nzn kokio dydzio vaikas bus, nemate kad vaikas vandenu prigeres, o dar geriau kad plauciu uzdegimas. inkubatoriuje mano kleckas pragulejo 6 paras, 7 para iskele is inkubatoriaus, o 8diena perkele mus i Vaiku klinikas.
man sis vaikutis yra pirmas,bet atsiminimai labai skaudus, 4 dienas po gimdymo(cezario)nemaciau savo vaiko. as gulejau vienoje ligonineje, o vaikutis buvo isvestas i kito miesto ligonine. tos dienos buvo man didziausias kosmaras.
dabar turi gimdymo pasekmes,bet bandome stotis i kudiskasias vezes, einame i prieki ir vis geryn.

taigi mes visos gyvenime turi okius gyvenimo isbandymus ir juos turime atlaikyti.
Atsakyti
QUOTE(rogue @ 2008 08 01, 16:08)

taigi mes visos gyvenime turi okius gyvenimo isbandymus ir juos turime atlaikyti.

Kaip apmaudu, kai toki dideli diaugsma aptemdo tamsios spalvos verysad.gif , bet uztat labai gerai supranti kokia laime turi wub.gif Bet kokia laime, kai vis tik gali pasiimti savo asarele ant ranku, o is daktaru isgirstas net neuztikrintas zodelis "na, gereja, sveiksta"-rodosi pati geriausia zinia pasaulyje.
Net nezinau ar kaltinti gydytojus del nedaziurejimo g.gif Na mus net nusibodo guleti kiek tyre echoskopu iki priimant sprendima. ir plauciukus ziurejo- sake viskas idealu, pilnai issivyste, pasiruose darbui...o po savaites se tau kad nori. Norom nenorom susimastai-gal tikrai tie echoskopai daro labai didele zala kudikiams???? ka manot?
Atsakyti
QUOTE(1juraciukas @ 2008 08 01, 23:18)
Norom nenorom susimastai-gal tikrai tie echoskopai daro labai didele zala kudikiams???? ka manot?

Faktas yra irodyta ir moksliniuose zurnaluose raso kad echoskopas nera labai gerai, pvz, kodel leliukas dazniausiai nusisuka kai echoskopuoja, matyt ji kazkas veikia. Todel as budama nescia per daug nepiknaudziavau tuo, kaip sakant savo smalsumo netenkinau kas menesi, kad paziuret kaip tasleliukas ten pilvuke gyvena. Per nestuma mane echoskopavo 4 kartus ir to pakako. Niekat nekilo mintis kad lekt kokius 9 kartus. O yra pas mane pazystamu rate kurios echoskopavosi gal 10 kartu per nestuma, a bet zinoma gerai leliukui nieko nenutiko.

Bet betkoks toks isikisimas neinauda mano tokia nuomone mirksiukas.gif blush2.gif+

Pasirodom kokios buvom grazios per krikstynas pries savaite wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Frigii: 02 rugpjūčio 2008 - 10:06