Įkraunama...
Įkraunama...

Ieškomas Super-Naujagimis!

QUOTE(Eirea @ 2008 07 30, 15:13)
ania? kiek jus dabar?

8,5men buvom 9,5kg smile.gif dabar eisim vel svertis, tai manau apie 10kg turetu buti, o mums tik 9 men rytoj smile.gif ir turim 73cm ugio smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Lyja28 @ 2008 07 30, 17:09)
8,5men buvom 9,5kg smile.gif dabar eisim vel svertis, tai manau apie 10kg turetu buti, o mums tik 9 men rytoj smile.gif ir turim 73cm ugio smile.gif

maniskis tai labai jau vaiksciot nori, tai sian pasveriau, tai numete nemazai svorio smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Eirea @ 2008 07 30, 18:11)
maniskis tai labai jau vaiksciot nori, tai sian pasveriau, tai numete nemazai svorio smile.gif

Saunuolis, maniske dar pati neatsiplesia nuo baldu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Lyja28 @ 2008 07 30, 17:09)

Labukas. Mano berniukas 4.5 menesiu, siandien grizos is gyd. tai 9.8 kg ir 67 cm. Taip sunkoka nesioti doh.gif

Lyja78 ne i tema klausymas, kokiu budu liekneji?

Atsakyti
QUOTE(Dilia @ 2008 07 30, 21:22)
Labukas. Mano berniukas 4.5 menesiu, siandien grizos is gyd. tai 9.8 kg ir 67 cm. Taip sunkoka nesioti  doh.gif

Lyja78 ne i tema klausymas, kokiu budu liekneji?

paprastuoju smile.gif maitinu krutimi ir riboju maisto kieki smile.gif bet uztat lepinu save saldumynais, nes po Marijos gimimo (ko pries tai nebudavo) ziauriai noriu saldumynu doh.gif

na bet jusu ir milzinukai tikraja to zodzio prasme mirksiukas.gif net nezinau kodel maniske taip mazai priauga, gal del to, kad nepasedi nei minutes doh.gif
Atsakyti
gavom kvietimą (didelis ačiū 4u.gif ), tai pasirodom ir mes smile.gif

Gustė gimė 2007-10-04, 10:48 val, 4570g ir 56cm smile.gif (nuotraukoje, dvi paros)
user posted image

6 mėn svėrė 8700g, ūgis 71cm rolleyes.gif
user posted image

o kiek dabar sveria nežinau rolleyes.gif 9 mėn apžiūroje nebuvom, nes atostogavo gydytoja...kitą savaitę lėksim į 10 mėn apžiūrą biggrin.gif

tai va, tiek rolleyes.gif

ir jei galima dar ir sūnų rytoj parodysiu, nes irgi gimė virš 4 kg ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pokahonta*: 30 liepos 2008 - 21:42
Pokahonta* - oi kokia gražuolė dukrelė pas tave, labai smagu, kad prisijungėt user posted image
p.s. : na tai dabar ryt nekantriai lauksim ir sūnelio foto !!! user posted image

Lyja28 - mano mažiukė irgi po nedaug svorio priauginėja, nes duodasi ištisai, ramiai nepabūna ... bet manau tai tik į naudą, kad netinginiukė user posted image
Mūsų daktarė atostogavo, na bet kitą sav. būtinai eisim matuotis ir svertis - tada pranešiu kiek manoji milžinukė per mėnesį ūgtelėjo... flirt.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo RASICKA79: 30 liepos 2008 - 21:57
Labas vakaras 4u.gif
Visų pirma dėkoju už kvietimą prisijungti 4u.gif
Kol perskaičiau temą, jau žandų žandų prisižiūrėjau bigsmile.gif wub.gif wub.gif

Na, o mes, pasirodo ne tokios ir milžinės g.gif , nors kai pagimdžiau (pati) visi ėjo žiūrėti mano mažosios, sakė galima kedus auti ir į lopšelį leist lotuliukas.gif
Taigi, Miglė gimė 4890gr ir 55cm ūgio, tokių įspūdingų žandų lyg ir neturėjom g.gif , bet vat šukuosena buvo gan įdomi ax.gif , tamsūs plaukučiai, o galiukai sruogelėm nušviesėję, kadangi ir aš buvau švieiom sruogelėm, visi juokavo, kad mažoji, negana visa į mamą, tai ir šukuoseną nukopijavo lotuliukas.gif
Mums trys dienos wub.gif
user posted image
o čia keturios ax.gif
user posted image
o kiek mums dabar matosi mano paraše 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo @Rasa@: 30 liepos 2008 - 22:24
QUOTE(Pokahonta* @ 2008 07 30, 21:40)
gavom kvietimą (didelis ačiū 4u.gif ), tai pasirodom ir mes smile.gif

spaliuku gretos dideja wink.gif
Atsakyti
Labukas @Rasa@ - nu tikrai nereali ta tavo mergytės šukuosena wub.gif smagu, kad ir jūs čia... drinks_cheers.gif

Eirea - aš gi, kad temukė klestėtų, karts nuo karto pereinu per bendraamžių temukes ir paieškau didelių lelyčių mamukų ir jas pakviečiu prisijungti, todėl kai kurios jūs jau esat pažystamos kitose temukėse - na o dabar dar ir čia pas mus susitinkat ... mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo RASICKA79: 30 liepos 2008 - 22:09
QUOTE(RASICKA79 @ 2008 07 30, 22:56)
Pokahonta* - oi kokia gražuolė dukrelė pas tave, labai smagu, kad prisijungėt user posted image
p.s. : na tai dabar ryt nekantriai lauksim ir sūnelio foto !!!

ačiū už šiltą priėmimą 4u.gif
QUOTE(@Rasa@ @ 2008 07 30, 22:58)
Mums trys dienos wub.gif
user posted image

oi kokia gražuolė wub.gif šukuosena tikrai išskirtinė cool.gif
QUOTE(Eirea @ 2008 07 30, 23:01)
spaliuku gretos dideja wink.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Lyja28 @ 2008 07 30, 18:09)

mes 5,5 men 9,6 kg blush2.gif 74,5 cm didis.gif

man jis normalus putlus vaikutis blush2.gif

pasirodom kokie esam dabar :

zandukai

user posted image

sitaip mokam

user posted image
Atsakyti