Labas rytas mamytems ir maziesiems milzinukams
Labas rytas
koks saunus sarasiukas
koks saunus sarasiukas
Labas rytas su palinkėjimais...
Būkit jūra gerumo, švelnumo ir meilės,
Kur galėtų plukdyti mažyliai laivus...
Jūsų pasakų skliautais vaikystę nuvedus
Jie užaugtų protingu, laimingu žmogum.
Būkit jūra bekrašte, išliejusi meilę,
Kur galėtų braidyti mažyliai dažnai...
Ir išgirskit, Juos krykštaujant, vaikiška laime -
Būkit savo Mažyliams artimiausi draugai!
QUOTE(RASICKA79 @ 2008 07 29, 11:02)
Labas rytas su palinkėjimais...
Būkit jūra gerumo, švelnumo ir meilės,
Kur galėtų plukdyti mažyliai laivus...
Jūsų pasakų skliautais vaikystę nuvedus
Jie užaugtų protingu, laimingu žmogum.
Būkit jūra bekrašte, išliejusi meilę,
Kur galėtų braidyti mažyliai dažnai...
Ir išgirskit, Juos krykštaujant, vaikiška laime -
Būkit savo Mažyliams artimiausi draugai!
kaip grazu
Sveikos, mamytes
Aciu uz kvietima sudalyvauti sioje temeleje labai smagi temele
Kai gime Marija, tikrai galvojau, kad esam dideles, o paskaicius sia temele sparnai nukrito net nezinau ar turime kuo didziuotis
Marija gime po CP 4410g svorio ir 56cm ugio
Bandysiu ikelti nuotraukas, bet nesu tikra, kad pavyks
http://images40.fotk...DSCF0055-vi.jpg
http://images41.fotk...DSCF0017-vi.jpg
cia mums 3 dienos
Ypatingu zanduku nebuvo, ligoninej numetem 400g, nes mamyte pienuko 5 dienas neturejo, o paskui kas menesi priaugdavom po 500g, mat mano mergyte laaabai aktyvi buvo dabar esam be poros dienu 9 menesiu ir sveriam tik apie 10kg ir esam 73cm ugio
Papildyta:
hm...gaila, kad nemoku ikelti nuotraukyciu
Aciu uz kvietima sudalyvauti sioje temeleje labai smagi temele
Kai gime Marija, tikrai galvojau, kad esam dideles, o paskaicius sia temele sparnai nukrito net nezinau ar turime kuo didziuotis
Marija gime po CP 4410g svorio ir 56cm ugio
Bandysiu ikelti nuotraukas, bet nesu tikra, kad pavyks
http://images40.fotk...DSCF0055-vi.jpg
http://images41.fotk...DSCF0017-vi.jpg
cia mums 3 dienos
Ypatingu zanduku nebuvo, ligoninej numetem 400g, nes mamyte pienuko 5 dienas neturejo, o paskui kas menesi priaugdavom po 500g, mat mano mergyte laaabai aktyvi buvo dabar esam be poros dienu 9 menesiu ir sveriam tik apie 10kg ir esam 73cm ugio
Papildyta:
hm...gaila, kad nemoku ikelti nuotraukyciu
Lyja28, labai smagu, kad prisijungėt
Pabandau pataisyti, kad foto matytųsi, jei nieko prieš?! . . .
Pabandau pataisyti, kad foto matytųsi, jei nieko prieš?! . . .
Aciu, Rasicka79
Jau bandziau ieskotis pagalbos
Jau bandziau ieskotis pagalbos
Labutis, aciu uz pakvietima
galvojau, kad mes labai dickiai, nes is musu 2007 metu spaliuku esam bene didziausi
tai trumpai prisitatysim:
mes vilnieciai, augom pilvelyje gerai, gimdyt turejau pati, bet mano dickis netilpo, del to skubiai dare cezari...
gimem 4300g ir 58 cm
1 menesio sverem 5900 g, o ugis buvo 60 cm
6 men sverem 10.4 kg, o ugis buvo jau 73.5 cm
8 men jau sverem 12 kg ir uzaugom iki 78 cm
O dabar jau sveria 13 kg ir 80 cm
tiesa, labai jau norim begioti, tai svoris po truputi tirpsta
galvojau, kad mes labai dickiai, nes is musu 2007 metu spaliuku esam bene didziausi
mes vilnieciai, augom pilvelyje gerai, gimdyt turejau pati, bet mano dickis netilpo, del to skubiai dare cezari...
gimem 4300g ir 58 cm
1 menesio sverem 5900 g, o ugis buvo 60 cm
6 men sverem 10.4 kg, o ugis buvo jau 73.5 cm
8 men jau sverem 12 kg ir uzaugom iki 78 cm
O dabar jau sveria 13 kg ir 80 cm
tiesa, labai jau norim begioti, tai svoris po truputi tirpsta
QUOTE(Eirea @ 2008 07 29, 23:46)
Labutis, aciu uz pakvietima
Eirea, kaip smagu jus cia matyti
Ir as galvojau, o vat matai kokiu milziniuku cia yra
Beje, nors gimem sunkesni, bet ziuriu lenkiat mus smarkiai
Eirea - sveika prisijungus su savo sūnaitėliu į mūsų vis didėjančią milžinukų kompaniją!!!
na, bet čia kažkaip liūdna visai paskutiniu metu...
tyla tokia baisi, kad net ausyse spengia ...
visi a t o s t o g a u j a t e turbūt...
Norėtumėm ir mes, bet vat, kad tėvelis stipriai dirba... na, nieko tokio savaitgalį į kaimuką lėksim - ten deginsimės, maudysimės, kepsim kepsnelius, ir gurkšnosim ką nors nerealiai gaivaus ir šalto - tiesiog gerai leisim laiką ... va... n u s p r ę s t a !!!
na, bet čia kažkaip liūdna visai paskutiniu metu...
tyla tokia baisi, kad net ausyse spengia ...
visi a t o s t o g a u j a t e turbūt...
Norėtumėm ir mes, bet vat, kad tėvelis stipriai dirba... na, nieko tokio savaitgalį į kaimuką lėksim - ten deginsimės, maudysimės, kepsim kepsnelius, ir gurkšnosim ką nors nerealiai gaivaus ir šalto - tiesiog gerai leisim laiką ... va... n u s p r ę s t a !!!
QUOTE(Lyja28 @ 2008 07 29, 22:51)
Eirea, kaip smagu jus cia matyti
ania? kiek jus dabar?
QUOTE(RASICKA79 @ 2008 07 30, 13:57)
Eirea - sveika prisijungus su savo sūnaitėliu į mūsų vis didėjančią milžinukų kompaniją!!!
mes irgi penktadieni vaziuojam prie juros, truputuka pailset...aisku idomu kaip ten gausis, nes vaziuojam 3 seimos, su 3spaliukais vaikiukais teciai pabus savaitgali, o mus tris mamas paliks dar savaitei idomu kaip mums ten seksis vienoms
Labukas dickiu mamytes
Gryzom nuo juros , tai kol issideliojau manatkes, kol issiskalbiau issilyginau , bet vistiek smagiai jauciuos. Nors.... tiesa sakant negaliu pasakyti, kad labai pailsejau. Iki pilnos laimes man dar suns truko. Hiper aktyvi dukryte, 4 men. kudikis ir vyras-paciai laiko NERASTA. Ir vistiek Oras papuole nuostabus, superinis. mano vaikiukai pirma karta mate jura, o toji nepasikuklino ir visokia mums pasirode. matem ir didziules bangas, ir bangeles ir tyvuliavima. O labiausiai vaikui patiko aisku kas-delfinai. O mazius per ta savaite kad paaugo , vezemes lopsyje, o gryztant namo.....vos vos tilpo. Viskas, lopsys uzkeltas ant spintos. Ir kiek juo te pasinaudojom Buvom pasirodyti chirurgams, tai ta net zagtelejo kai atsakem kiek jam laiko, nepatikejo, kad 4 men.
Nesakykit, kai toks oras saunus, vaikiukai auga kaip grybukai po lietaus
Tiesa, mes jau bulvyciu ragaujame (tikejausi didesnes reakcijos, o jos nebuvo jokios. Kaip niekur nieko)
Gryzom nuo juros , tai kol issideliojau manatkes, kol issiskalbiau issilyginau , bet vistiek smagiai jauciuos. Nors.... tiesa sakant negaliu pasakyti, kad labai pailsejau. Iki pilnos laimes man dar suns truko. Hiper aktyvi dukryte, 4 men. kudikis ir vyras-paciai laiko NERASTA. Ir vistiek Oras papuole nuostabus, superinis. mano vaikiukai pirma karta mate jura, o toji nepasikuklino ir visokia mums pasirode. matem ir didziules bangas, ir bangeles ir tyvuliavima. O labiausiai vaikui patiko aisku kas-delfinai. O mazius per ta savaite kad paaugo , vezemes lopsyje, o gryztant namo.....vos vos tilpo. Viskas, lopsys uzkeltas ant spintos. Ir kiek juo te pasinaudojom Buvom pasirodyti chirurgams, tai ta net zagtelejo kai atsakem kiek jam laiko, nepatikejo, kad 4 men.
Nesakykit, kai toks oras saunus, vaikiukai auga kaip grybukai po lietaus
Tiesa, mes jau bulvyciu ragaujame (tikejausi didesnes reakcijos, o jos nebuvo jokios. Kaip niekur nieko)