Jetau kaip as paniskai bijau tu aukstu temperaturu maziukams. Oi laikykites ir daugiau nesirkit. Nes to ruriuko bais gaila O cia vietoj laseliniu, ukolu ir tableciu
ingridake - atsiųsk vaikiukų foto el.paštu rasicka79yahoo.de ir aš įkelsiu...
Anikute - sveikit greičiau - štai Jums po balionėlį
Viktorija S. - kuri man el.paštu atsiuntei daug savo dukrytės foto - neįkėliau jų dar todėl, kad nei tavo SM vardo nežinau, nei mergytės jokių duomenų - rašiau tau el.paštu - bet atsakymo jau kelios dienos nesulaukiu - a t s i l i e p k ...
sveikos, pasigirsiu ir aš savo mažuoju dičkiumi Gimė 4580 g, 58 cm. Gydytoja ir prognozavo nedidelį, kai matavo tai viską po 2 - 3 kartus, netikėjo, kad toks didelis, buvau palyginus ne stora Pirmus tris mėnesius priauginėjome tiksliai po 1,3 kg ir 3 cm. Tad į naujagimį mažai panašėjome, nors ir dabar ne iš mažųjų: 1,8 mėn. - 14,4 kg ir 90 cm. Pati maitinau iki 1,4 m.
Beje - mamytės visos, kurios nelabai moka įkelti foto į SM - įdedu čia tokią nuorodėlę, pasiskaitykit, gal padės... Paveiksliuko įkėlimas į žinutę IMG pagalba Na, o jei vistiek pačioms nesigauna - atsiųskit man ir aš įkelsiu!!! el.paštas rasicka79@yahoo.de