Įkraunama...
Įkraunama...

Ieškomas Super-Naujagimis!

QUOTE(anikute @ 2008 07 24, 15:19)

Na, svarbu, kad dabar jau linksmutis mažius  thumbup.gif

Jetau kaip as paniskai bijau tu aukstu temperaturu maziukams. Oi laikykites ir daugiau nesirkit. Nes to ruriuko bais gaila verysad.gif O cia vietoj laseliniu, ukolu ir tableciu 4u.gif hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(favoritadora @ 2008 07 01, 00:15)
radai kuo didžiuotis, priimk kaip faktą, kad toks vaikas gimė ir tiek wink.gif ir tikėkis, kad tas svoris nukris, nes paskiau mažutė turės bėdų su širdele  cool.gif

blink.gif blink.gif blink.gif g.gif g.gif g.gif nera kur daugiau pasireiksti ar kaip? unsure.gif

Fainuoles mergytes wub.gif thumbup.gif aukit dideles ir sveikos 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(anikute @ 2008 07 24, 15:19)
O ar ne per ilgi tarpai tarp valgymų tokiai mažytei?

zinokit mano pupa iki 6 men nakti ismiegodavo be prabudimu net 7-8 val, svoris augo normaliai kas men priaugdavo po 1-1,300 kg.

Sveikutes. 4u.gif

Ziuriu kad tikrai nemazai vaikiuku gimsta jau 4 ir daugiau kg, man atrodo kad greitai tai taps norma.
Atsakyti
QUOTE(liamuna @ 2008 07 25, 08:27)
Ziuriu kad tikrai nemazai vaikiuku gimsta jau 4 ir daugiau kg, man atrodo kad greitai tai taps norma.

Akseleracija doh.gif
Atsakyti
ingridake - atsiųsk vaikiukų foto el.paštu rasicka79user posted imageyahoo.de ir aš įkelsiu... mirksiukas.gif

Anikute - sveikit greičiau - štai Jums po balionėlį 4u.gif 4u.gif

Viktorija S. - kuri man el.paštu atsiuntei daug savo dukrytės foto - neįkėliau jų dar todėl, kad nei tavo SM vardo nežinau, nei mergytės jokių duomenų - rašiau tau el.paštu - bet atsakymo jau kelios dienos nesulaukiu - a t s i l i e p k ... user posted image

Atsakyti
QUOTE(RASICKA79 @ 2008 07 25, 11:15)
Anikute - sveikit greičiau - štai Jums po balionėlį  4u.gif  4u.gif

Ačiū, bandom sveikt po truputį.
Atsakyti
sveikos, pasigirsiu ir aš savo mažuoju dičkiumi ax.gif Gimė 4580 g, 58 cm. Gydytoja ir prognozavo nedidelį, doh.gif kai matavo tai viską po 2 - 3 kartus, netikėjo, kad toks didelis, buvau palyginus ne stora ax.gif
Pirmus tris mėnesius priauginėjome tiksliai po 1,3 kg ir 3 cm. Tad į naujagimį mažai panašėjome, nors ir dabar ne iš mažųjų: 1,8 mėn. - 14,4 kg ir 90 cm. Pati maitinau iki 1,4 m.

Foto neįkelsiu čia, nemoku blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gėlėta: 25 liepos 2008 - 12:26
Įkeliu Gėlėta sūnaitėlio foto

user posted image mažajam dičkiui 10d. 4u.gif
user posted image 2 mėn.user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo RASICKA79: 25 liepos 2008 - 13:36
Sveikutės
Hmmm... taip... Pamačius jūsų vaikelių svorį.. telieka įsirašyti į "biški super-naujagimių" sąrašėlį lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(RASICKA79 @ 2008 07 25, 14:35)
Įkeliu Gėlėta sūnaitėlio foto

user posted image mažajam dičkiui 10d.  4u.gif

nu jau zandukai wub.gif
Atsakyti
4u.gif Įkeliu ingridake leliuko nuotraukytes

user posted image 2 savaitėlės user posted image

user posted image 2 mėn. wub.gif

Atsakyti
user posted imageBeje - mamytės visos, kurios nelabai moka įkelti foto į SM - įdedu čia tokią nuorodėlę,
pasiskaitykit, gal padės... Paveiksliuko įkėlimas į žinutę IMG pagalba
Na, o jei vistiek pačioms nesigauna user posted image - atsiųskit man ir aš įkelsiu!!! user posted image el.paštas rasicka79@yahoo.de
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo RASICKA79: 25 liepos 2008 - 18:44