Įkraunama...
Įkraunama...

Ieškomas Super-Naujagimis!

QUOTE(LISTUKE @ 2008 07 22, 18:18)
nu pabandysiu
nu geda .nesigauna. verysad.gif  blush2.gif
http://s8.rimg.info/...5f5ebee501b.gif

Sorry... lotuliukas.gif Čia aišku visiškai ne į temą ši mūsų diskusija, bet galbūt ir dar kam nors bus įdomu ir naudinga pasiskaityt... ax.gif
Bandau paaiškinti ką reikia daryti toliau - kai tą nukopijuotą nuorodą nori į SM įkelti reikia ten kur kodų mygtukai lentelėje - spustelti ant IMG langelio, iššoks toks nedidelis langiukas, kuriame bus parašyta įveskite pilną paveikslėlio nuorodą - ir įkelti ten tą savo nukopijuotą paveiksliuko nuorodą!
Tada turi savo nuorodą pamatyti tokiuose skliaustuose {IMG}http//: fghj.......gif{/IMG} ir tada jau turėtų gautis... na bandom dar kartelį... lotuliukas.gif
Atsakyti
schmoll.gif man ismeta lentele.ERROR.PRIVALOTE IVESTI NUORODA.o iklijuoti neleidzia.ehh..nemoksa as visai verysad.gif
Papildyta:
hk
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo LISTUKE: 22 liepos 2008 - 19:44
QUOTE(twiggyam @ 2008 07 22, 19:08)
o kada jusu mazieji eina miegoti? manoji seniau jau 22h nuluzdavo, nu dabar doh.gif  doh.gif  doh.gif per asaras uzmiega 24h doh.gif

manoji dazniausiai jau22 miega... smile.gif tikiuosi taip ir toliau bus biggrin.gif
Atsakyti
[quote=Drugelis123456789,2008 07 22, 23:07]
manoji dazniausiai jau22 miega... smile.gif
Labas vakaras
Tiesiog pasaka.. Aš savo dukrą sugebu "nulaužti" tik apie 23 val. doh.gif Na, tiesą sakant, labai dažnai ji greičiau mane "nulaužia" lotuliukas.gif
Labanakt visoms ir saldžių sapnų 4u.gif
Atsakyti
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lina.pukotukas: 22 liepos 2008 - 22:24
vajetau, kokie grazus jusu "mazuciukai"! Net apsiasarojau i nuotraukytes ziuredama...
Pagarba mamytems, isnesiojusioms tokius grozius!
Atsakyti
QUOTE(twiggyam @ 2008 07 22, 18:08)
o kada jusu mazieji eina miegoti? manoji seniau jau 22h nuluzdavo, nu dabar doh.gif  doh.gif  doh.gif per asaras uzmiega 24h doh.gif

Mes irgi kurį laiką vargome su vėlyvu naktiniu miegu doh.gif . Kai pradėjome dieną miegoti tik 1 kartą, viskas stojo į savo vėžes mirksiukas.gif . Keliamės apie 7.30 val., pietų miegelio gulam apie 13 val., o naktinio miegelio apie 21 val. Va toks grafikėlis visiems labai tinka thumbup.gif .
Atsakyti
Sveikutės 4u.gif

Maniškis naktinio miegelio eina apie 22:30, keliasi apie 8:30, bet tai prasidėjo gal prieš kokias dvi savaites biggrin.gif Vienu žodžiu, kad neprisišnekėčiau doh.gif biggrin.gif

Taigi mes jau pasikrikštyjome, tai įkeliu parodyt, kaip mano Benediktas atrodo, jam beveik 9 mėn.

su krikšto tėveliu:user posted image

Vienas pats: user posted image
Atsakyti
Sveikos 4u.gif

QUOTE(twiggyam @ 2008 07 22, 19:08)

manoji lūžta 22 val, keliasi 4 val pavalgius vėl saldžiai miega iki 8 val ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Laumėnė @ 2008 07 23, 11:32)
Sveikos  4u.gif
manoji lūžta 22 val, keliasi 4 val pavalgius vėl saldžiai miega iki 8 val  ax.gif

Sveikutės,

O manoji Kamilytė man vakar tikrą pokštą iškrėtė ir iki 03val. nemiegojo nors tu ką doh.gif - na, tai bet po tokių naktinėjimų iki 10val.20min. knarkėm abi.. lotuliukas.gif

P.s:
... ir visgi jaučiasi, kad user posted image v a s a r a, kad orai pagerėjo - nes čia ganėtinai ramu...
na, bet vistiek viliuosi, kad iki pirmadienio pasipildys mūsų milžinukų sąrašiukas naujais nariais!!! Taigi lauksim jų pasirodymo... user posted image
Atsakyti
O kol jūs user posted image atostogaujat - aš savo paveiksliuką pasikeičiau... user posted image
Atsakyti
Koks orelis lauke user posted image
O mes sergam.... user posted image
Atsakyti