Labai faina temukė ir lialiuko grožis neišpasakytas žandukai meilučiukai šaunuolės mamytės, kad dižiuojatės tokiais vaikučiais ir nematau reikalo jais nesididžiuoti, nekreipkit dėmesio į netikusius komentarus
mano vyras gimė 5kg ir jo mama jį išgimdė pati , o mano dukrytė gimė tik 4010kg,(cezariukė) šioje temukėje tik, bet šiaip irgi ne cuoliukė
Sveikos, o aš manau galima temon priimti ir vaikučius virš 4,5kg, irgi gana jau tokie nemaži leliukai
galima pereiti per 2008 metų vaikučių temas, ten susirašę mamos pirmame poste gimimo svorius, ir pasikviesti mamas pasirodyti
galima pereiti per 2008 metų vaikučių temas, ten susirašę mamos pirmame poste gimimo svorius, ir pasikviesti mamas pasirodyti
QUOTE(Rustė @ 2008 07 01, 18:58)
Sveikos, o aš manau galima temon priimti ir vaikučius virš 4,5kg, irgi gana jau tokie nemaži leliukai
Tikrai jau ir 4kg. naujagimis yra nebe mažas...
QUOTE(Rustė @ 2008 07 01, 19:58)
Neblogas pasiūlymas ir mes tikrai nieko prieš!!!
Taigi visi dičkiai jau nuo 4 kg. - pasirodykit save ir kitais pasigrožėkit ...
Mes jūsų labai laukiam savo temelėje!!!
QUOTE(bucinukas @ 2008 06 30, 16:04)
Mano dukrytė gimė 5610 g ir 63 cm žanduliai nemaži buvo, na, kiek mažesni nei Kamilės šiaip mūsiškė ne storuliukė, tiesiog labai ilga, todėl ir tokia sunki
sveiki,
prisistatome ir mes. Mūsų sūnelis gimė 5100 g svorio ir 59 cm ūgio. Pagimdžiau per porą valandėlių pati, be jokių cezarių....
o štai ir įrodymas
dabar mažiukui jau metukai. esam per pati viduriuką. nė neįtarsi, kad toks milžinukas gimė. labai greit išbarstėm tą savo svorio rezervą ir apie pusės metukų kiti vaikučiai jau mus net pralenkę ir ūgiais, ir svoriais buvo.
P.S. ačiū už kvietimą į šią temą
Valiooooooooo!!!
Pagaliau nuotraukyčių daugėja!!!
Pagaliau nuotraukyčių daugėja!!!
QUOTE(favoritadora @ 2008 07 01, 00:15)
radai kuo didžiuotis, priimk kaip faktą, kad toks vaikas gimė ir tiek ir tikėkis, kad tas svoris nukris, nes paskiau mažutė turės bėdų su širdele
OHO kokie pasisakymai
Jusu mergyte labai simpatulka, manisai ne viens tokiu zandu atrodo neturejo
pradziai ACIU uz kvietima
mano bernai visi nemenki
pirmasis gime 4200, 54 cm
antrasis 4900, 56 cm
na ir treciasis 4630, 60 cm treciojo svoris i ilgi istyso pasirodyt mielai pasirodysime, tik kai pirmieji gime nebuvo dar skaitmeniniu fotiku (t.y buvo bet mes neturejom) tad teks perfotkint ir tada idesiu tikrai - turim mes ypac vidutiniojo ka parodyt o tam kartui mazelis
ligoninej
Gera tema ir jei vaikas sveikas, tikrai yra kuo didžiuotis .
Na mums pritrūko 100 g. iki 5 kg. Gimė 4900g. 58cm. Dabar vieno mėn. sveria 6400g.
Kol laukiausi, nesupratau, ko man taip sunku, visus šonus skaudėjo, tik kai gimė, tada pamačiau, kad milžinuką nešiojau . Beja, pagimdžiau pati, ir truputį įkirpo seną randą (likusį nuo pirmagimio, kuris tap pat nemažas gimė 4280g. 56cm.)
Prisiminusi, kaip buvo sunku išnešioti, nuoširdžiai užjaučiu mamytes, kas dvynukus ar trynukus nešioja
Papildyta:
O nuotruka, mano avarate puikiausiai matosi 5 dienų najagimis
Na mums pritrūko 100 g. iki 5 kg. Gimė 4900g. 58cm. Dabar vieno mėn. sveria 6400g.
Kol laukiausi, nesupratau, ko man taip sunku, visus šonus skaudėjo, tik kai gimė, tada pamačiau, kad milžinuką nešiojau . Beja, pagimdžiau pati, ir truputį įkirpo seną randą (likusį nuo pirmagimio, kuris tap pat nemažas gimė 4280g. 56cm.)
Prisiminusi, kaip buvo sunku išnešioti, nuoširdžiai užjaučiu mamytes, kas dvynukus ar trynukus nešioja
Papildyta:
O nuotruka, mano avarate puikiausiai matosi 5 dienų najagimis
kiek daug dičkių
ypač žaviuosi tomis, kurios pačios pagimdė kiek stiprybės jums reikėjo
man jau išnešioti sunku buvo, o jei dar būtų tekę pačiai pagimdyti nors kad nešioti sunku buvo, supratau tik pagimdžiusi ir pamačiusi savo milžiniukę o kol nežinojau, kad ji tokia didelė, tai ir laiptais lengvai laipiojau, ir langus nusivaliau
na, bet didesnio leliuko už mano mergytę dar kol kas neatsirado
ypač žaviuosi tomis, kurios pačios pagimdė kiek stiprybės jums reikėjo
man jau išnešioti sunku buvo, o jei dar būtų tekę pačiai pagimdyti nors kad nešioti sunku buvo, supratau tik pagimdžiusi ir pamačiusi savo milžiniukę o kol nežinojau, kad ji tokia didelė, tai ir laiptais lengvai laipiojau, ir langus nusivaliau
na, bet didesnio leliuko už mano mergytę dar kol kas neatsirado
Laba diena
kaip ir zadejau dedu foto perziurejau, pirmagimio ner ka det - jis toks visai ne druckis atrodo o vat vidurinelio neblogu kadru radau beje is kart visiems kritikams noriu pasakyti kad dabar mano vidurineliui 6 metai ir jis nera storas vaikas jis aukstas ir stambesniu kaulu (nei pvz jo brolis) bet storuliu jo ne uz ka nepavadinsi
tiesa nuotraukos perfotografuotos tad uz kokybe atsiprasau.. bet vaizdas turetu matytis
Ligoninej su gimtadienio drauge (drauge 2900 buvo ) Mano druckiui 2 dienos
6 dienos
Mums 3 menesiukai (sverem 9200 )
6 menesiai
Ir metukai (sverem 13 kg) Metuku proga paragavo keptos vistos - patiko (uztai jauciu busiu uzmetyta amenimis )
KAS neduoda vaikui valgyt
tiesa visus teko dziaugsmas pagimdyti paciai tai paskutinis gime lengviausiai ir greiciausiai sunkiausiai pirmas, antras nors ir didziausiais irgi gan greit gime
Prasome aktyviau pasirodyti ir kitus likimo draugus
kaip ir zadejau dedu foto perziurejau, pirmagimio ner ka det - jis toks visai ne druckis atrodo o vat vidurinelio neblogu kadru radau beje is kart visiems kritikams noriu pasakyti kad dabar mano vidurineliui 6 metai ir jis nera storas vaikas jis aukstas ir stambesniu kaulu (nei pvz jo brolis) bet storuliu jo ne uz ka nepavadinsi
tiesa nuotraukos perfotografuotos tad uz kokybe atsiprasau.. bet vaizdas turetu matytis
Ligoninej su gimtadienio drauge (drauge 2900 buvo ) Mano druckiui 2 dienos
6 dienos
Mums 3 menesiukai (sverem 9200 )
6 menesiai
Ir metukai (sverem 13 kg) Metuku proga paragavo keptos vistos - patiko (uztai jauciu busiu uzmetyta amenimis )
KAS neduoda vaikui valgyt
tiesa visus teko dziaugsmas pagimdyti paciai tai paskutinis gime lengviausiai ir greiciausiai sunkiausiai pirmas, antras nors ir didziausiais irgi gan greit gime
Prasome aktyviau pasirodyti ir kitus likimo draugus
labukas, cia jums visoms didziuku mamytems grazi temele, yra i ka paziureti, jie visi tokie nuostabus...na mes nepretenduojam, nes gimem tik 3830g
o i tas kritikas nera ko kreipti demesio, kiek zmoniu tiek nuomuoniu..
o i tas kritikas nera ko kreipti demesio, kiek zmoniu tiek nuomuoniu..