Įkraunama...
Įkraunama...

Ieškomas Super-Naujagimis!

Labai faina temukė thumbup.gif wub.gif ir lialiuko grožis neišpasakytas wub.gif žandukai meilučiukai wub.gif šaunuolės mamytės, kad dižiuojatės tokiais vaikučiais ir nematau reikalo jais nesididžiuoti, nekreipkit dėmesio į netikusius komentarus mirksiukas.gif
mano vyras gimė 5kg ir jo mama jį išgimdė pati doh.gif , o mano dukrytė gimė tik biggrin.gif 4010kg,(cezariukė) šioje temukėje tik, bet šiaip irgi ne cuoliukė wub.gif
Atsakyti
Sveikos, o aš manau galima temon priimti ir vaikučius virš 4,5kg, irgi gana jau tokie nemaži leliukai drinks_cheers.gif

galima pereiti per 2008 metų vaikučių temas, ten susirašę mamos pirmame poste gimimo svorius, ir pasikviesti mamas pasirodyti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Rustė @ 2008 07 01, 18:58)
Sveikos, o aš manau galima temon priimti ir vaikučius virš 4,5kg, irgi gana jau tokie nemaži leliukai  drinks_cheers.gif

galima pereiti per 2008 metų vaikučių temas, ten susirašę mamos pirmame poste gimimo svorius, ir pasikviesti mamas pasirodyti smile.gif

Tikrai jau ir 4kg. naujagimis yra nebe mažas... ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mango79: 01 liepos 2008 - 19:13
QUOTE(Rustė @ 2008 07 01, 19:58)
Sveikos, o aš manau galima temon priimti ir vaikučius virš 4,5kg, irgi gana jau tokie nemaži leliukai  drinks_cheers.gif

Neblogas pasiūlymas thumbup.gif ir mes tikrai nieko prieš!!! drinks_cheers.gif

Taigi visi dičkiai jau nuo mastau.gif 4 kg. assa.gif - pasirodykit save ir kitais pasigrožėkit ... flirt.gif

Mes jūsų labai laukiam savo temelėje!!!
friends.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo RASICKA79: 01 liepos 2008 - 19:53
QUOTE(bucinukas @ 2008 06 30, 16:04)
Mano dukrytė gimė 5610 g ir 63 cm  ax.gif žanduliai nemaži buvo, na, kiek mažesni nei Kamilės blush2.gif šiaip mūsiškė ne storuliukė, tiesiog labai ilga, todėl ir tokia sunki  ax.gif

sveiki,

prisistatome ir mes. Mūsų sūnelis gimė 5100 g svorio ir 59 cm ūgio. Pagimdžiau per porą valandėlių pati, be jokių cezarių.... ax.gif

o štai ir įrodymas smile.gif

user posted image

user posted image

dabar mažiukui jau metukai. esam per pati viduriuką. nė neįtarsi, kad toks milžinukas gimė. labai greit išbarstėm tą savo svorio rezervą ir apie pusės metukų kiti vaikučiai jau mus net pralenkę ir ūgiais, ir svoriais buvo.

P.S. ačiū už kvietimą į šią temą 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mirtyšė: 01 liepos 2008 - 20:37
sveikos mamytes sauni temele. Mes gimeme 4665 gr ir 53 cm ugio. Pagimdziau pati tik kirpo O mergina mano sveikutegrazute ir jokiu problemeliu neturejom bigsmile.gif
o nuotraukos ideti nemoku blush2.gif
user posted image

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Frigii: 01 liepos 2008 - 20:44
Valiooooooooo!!! clap.gif clap.gif clap.gif
Pagaliau nuotraukyčių daugėja!!! good.gif assa.gif aciuks.gif

Atsakyti
QUOTE(favoritadora @ 2008 07 01, 00:15)
radai kuo didžiuotis, priimk kaip faktą, kad toks vaikas gimė ir tiek wink.gif ir tikėkis, kad tas svoris nukris, nes paskiau mažutė turės bėdų su širdele  cool.gif

OHO kokie pasisakymai fool.gif

Jusu mergyte labai simpatulka, manisai ne viens tokiu zandu atrodo neturejo g.gif

pradziai ACIU uz kvietima 4u.gif
mano bernai visi nemenki smile.gif
pirmasis gime 4200, 54 cm
antrasis 4900, 56 cm
na ir treciasis 4630, 60 cm smile.gif treciojo svoris i ilgi istyso hihihi.gif pasirodyt mielai pasirodysime, tik kai pirmieji gime nebuvo dar skaitmeniniu fotiku (t.y buvo bet mes neturejom) tad teks perfotkint ir tada idesiu tikrai - turim mes ypac vidutiniojo ka parodyt hihihi.gif o tam kartui mazelis mirksiukas.gif
ligoninej smile.gif
user posted image
Atsakyti
Gera tema ir jei vaikas sveikas, tikrai yra kuo didžiuotis thumbup.gif .
Na mums pritrūko 100 g. iki 5 kg. Gimė 4900g. 58cm. Dabar vieno mėn. sveria 6400g.
Kol laukiausi, nesupratau, ko man taip sunku, visus šonus skaudėjo, tik kai gimė, tada pamačiau, kad milžinuką nešiojau bigsmile.gif . Beja, pagimdžiau pati, ir truputį įkirpo seną randą (likusį nuo pirmagimio, kuris tap pat nemažas gimė 4280g. 56cm.)

Prisiminusi, kaip buvo sunku išnešioti, nuoširdžiai užjaučiu mamytes, kas dvynukus ar trynukus nešioja 4u.gif

Papildyta:
O nuotruka, mano avarate puikiausiai matosi 5 dienų najagimis biggrin.gif
Atsakyti
kiek daug dičkių bigsmile.gif
ypač žaviuosi tomis, kurios pačios pagimdė 4u.gif kiek stiprybės jums reikėjo bigsmile.gif
man jau išnešioti sunku buvo, o jei dar būtų tekę pačiai pagimdyti doh.gif nors kad nešioti sunku buvo, supratau tik pagimdžiusi ir pamačiusi savo milžiniukę wub.gif o kol nežinojau, kad ji tokia didelė, tai ir laiptais lengvai laipiojau, ir langus nusivaliau biggrin.gif
na, bet didesnio leliuko už mano mergytę dar kol kas neatsirado wub.gif
Atsakyti
Laba diena 4u.gif

kaip ir zadejau dedu foto smile.gif perziurejau, pirmagimio ner ka det - jis toks visai ne druckis atrodo mirksiukas.gif o vat vidurinelio neblogu kadru radau ax.gif beje is kart visiems kritikams noriu pasakyti kad dabar mano vidurineliui 6 metai ir jis nera storas vaikas tongue.gif jis aukstas ir stambesniu kaulu (nei pvz jo brolis) bet storuliu jo ne uz ka nepavadinsi tongue.gif
tiesa nuotraukos perfotografuotos tad uz kokybe atsiprasau.. bet vaizdas turetu matytis ax.gif

Ligoninej su gimtadienio drauge (drauge 2900 buvo smile.gif ) Mano druckiui 2 dienos
user posted image

6 dienos lotuliukas.gif

user posted image

user posted image

Mums 3 menesiukai (sverem 9200 blush2.gif )
user posted image

6 menesiai
user posted image

Ir metukai 4u.gif (sverem 13 kg) Metuku proga paragavo keptos vistos - patiko lotuliukas.gif (uztai jauciu busiu uzmetyta amenimis unsure.gif )
user posted image

KAS neduoda vaikui valgyt lotuliukas.gif

user posted image

tiesa visus teko dziaugsmas pagimdyti paciai blush2.gif tai paskutinis gime lengviausiai ir greiciausiai smile.gif sunkiausiai pirmas, antras nors ir didziausiais irgi gan greit gime thumbup.gif

Prasome aktyviau pasirodyti ir kitus likimo draugus mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nerutė: 02 liepos 2008 - 09:22
labukas, cia jums visoms didziuku mamytems 4u.gif 4u.gif 4u.gif grazi temele, yra i ka paziureti, jie visi tokie nuostabus...na mes nepretenduojam, nes gimem tik 3830g smile.gif
o i tas kritikas nera ko kreipti demesio, kiek zmoniu tiek nuomuoniu..
Atsakyti