Įkraunama...
Įkraunama...

Ieškomas Super-Naujagimis!

QUOTE(Nerutė @ 2008 07 18, 23:23)

Lauku_gele nu nigaliu kokia faijnulka, noris numaigyt  wub.gif  wub.gif  wub.gif  man kas tokia gatava mergaite duotu imciau mielai  blush2.gif

dekui 4u.gif

QUOTE(Nerutė @ 2008 07 19, 10:36)
o po gimdymo ligoninej ar stebejo Jusu milziniukus papildomai?? ar viskas kai pagimdet super buvo ir jokios papildomos prieziuros nereikejo?? mums tai su mazuoju smarkiai ir svoris krito ir dejavo gimes vaikutis tai visaip prigasdino kad ir raktiklauliai luze gali but ir siaip gal suspaudziau gimdydama nu ir pan.. aisku pamokslavo tos kur grindis plauna hihihi.gif bet  ka tik pagimdziusiai streso ivare  blush2.gif  daktarai paskui nuramino tiesiog papildomai stebejo ir viskas susitvarke savaime  ax.gif

Mano gimdymas buvo komplikuotas, vaikiukas priduso, dar vandenu zaliu prisigere...tai gydytoja buvo nejuokais mus isgasdinus...pora paru inkubatoriuj praleidom, stebejo, o paskui viskas gerai buvo....ir kol kas esam sveikos kaip ridikai thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Liuduk @ 2008 07 18, 23:01)
Mano ginekologe karta pasake, kad siais laikais vaikai didesni gimsta del maisto, kuris yra pripumpuotas visokiais stimuliatoriais (t.y. pvz. vistos maitinamos chemija kazkokia, kad jos ten per labai trumpa laika ohoho kokios isauga)Nezinau, kiek tiesos yra

O sunelis mano kas menesi vis dar po 800-900 g priaugineja  lotuliukas.gif  thumbup.gif Siandien 4 menesiai, buvom poliklinikoj, tai sveriam 8,7 kg  blink.gif  tongue.gif ir 65 cm Maitinu pati 
P.S. Ziuriu cia nemazai kovinuku renkasi  mirksiukas.gif Dickiai musu kovinukai

Lialius thumbup.gif Tikra cacke wub.gif

Del maisto lai nepaistio nieku, jau kuri tai mamyte rase, kad lelius pasiima tiek kiek jam reikia ir ne daugiau. As pav. aplamai mazai ka valgiau, o jei ir valgiau tai tik vaisius, salotas, zuvi, koses pakrapstydavau, na dar saltibarsciu is lieso kefyro. Pirma ketvirti isvis svoris krito kaip pasiutes, po to prisivijau. Priaugau 14 kg. ir skaitau, kad tai normalu. Na ir ziurim ka turim. lotuliukas.gif Vitaminu papildomai nevartojau jokiu, o ir daktare nerekomendavo, valgiau maksimaliai sveika maista kiek tai tik buvo galima imanoma. Viska tevai is seneliu kaimo tempe.
Va su pirmaja, mergyte, tai jo cepelinai, kukulaiciasi, vedarai ir daug doh.gif , bet ir priaugau visus apvalius 30 kg, o dukra kaip dukra 4280 ir tikrai ne stora, o tik sunkiu kaulu.

Mes pagal planus turejom buti balandukai, bet gavosi kovinukas smile.gif mes esam uz jus vos 40 gr. lengvesni, ir 2,5 didesni, panasus tiesa mirksiukas.gif ryt mums 4 men. wub.gif

QUOTE(twiggyam @ 2008 07 18, 23:25)
na man bobutes sake kad nuo apsirijimo per nestuma vaikiukai didesni buna, o ginekologe man kazka nedrasiai uzsimine kad net nuo papildu nesciosioms taip buna g.gif na kad nuo chemikalais maitinamu vistu ir t.t. tai nemanau lotuliukas.gif pas mane tu chemikalu labai mazas kiekis turetu buti, nes uzaugau kaime ir siaip privengiu tokio maisto schmoll.gif

QUOTE(liliux4 @ 2008 07 19, 13:41)
Sveikutes superleliukų mamytės.

Netikek prasau tuo ka jie ten zada. Jie net lyties kartais nuspeti nesugeba. Ir i ka jie ten kartais ziuri??? mums tebuvo 34 sav. kai dar mokamoj klinikoj tikrinausi-pasake, kad jau tuo metu vaikas tipo sveria 4890 blink.gif Na maniau viskas iki 40 sav. bus rekordininkas, o nebuvo nieko baisaus. 38 sav., iskrapste ir lelius tesvere 4860 kg., tai ka, per 4 sav. vaikas sukudo? kai puikiai vystesi, augo ir t.t. Zodziu ramiai, gyliai kvepuok ir sekmes tau -sekmes.

Kraunu tases prie juros lekti. Pagrindinis tikslas-Juru muziejus. Vaziuojam visi keturi, t.y. su leliuku. Oi nezinau, ar bus tai poilsis ar beprotybe. Nes mano vyresnioji tikras vijurkas. Ka ten vijurkas, uraganas, viesulas, taifunas blin. Jau tokia judri, tokia triuksminga, tokia ciakava doh.gif spek gaudyti bus.Jau dabar stresuoju.
Atsakyti
mums irgi dare tyrimus del cukrinio diabeto, po laselina pagulde buvo nes svoris greit krito, itare klubo sanario defekta bet nepasitvirtino, kadangi pas mane buvo streptokokas b, tai dar del jo vaikeli pabade tyrimams verysad.gif o siaip problemu turejome del issutimu ir labai jautri odele buvo :seborejinis dermatitas buvo uzpuoles doh.gif verysad.gif bet issikapstem. rolleyes.gif o mane ginekologe uztikrino kad nediduke mergyte bus, bet kai islindo doh.gif doh.gif doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo twiggyam: 19 liepos 2008 - 15:10
QUOTE(Nerutė @ 2008 07 19, 10:36)

o po gimdymo ligoninej ar stebejo Jusu milziniukus papildomai??

Musu papildomai nestebejo.Pradejau gimdyti pati,o gimdymas baigesi CZ.Gimem su apibraizyta kaktyte unsure.gif daktares kazkaip sugebejo apibraizyt,kai mazute dar buvo pilvuky doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Drugelis123456789 @ 2008 07 19, 18:22)
Musu papildomai nestebejo.Pradejau gimdyti pati,o gimdymas baigesi CZ.Gimem su apibraizyta kaktyte unsure.gif daktares kazkaip sugebejo apibraizyt,kai mazute dar buvo pilvuky doh.gif

Jetau, baisu kaip. As esu girdejusi apie vaikiuko apipjaustimus cezario metu, Oi oi. Aciu dievui mums abu kartus viskas buvo gerai...... O kaip dabar, tikiuosiu jokiu randuku , nieko?
Atsakyti
QUOTE(1juraciukas @ 2008 07 19, 19:22)
O kaip dabar, tikiuosiu jokiu randuku , nieko?

Nea neturim smile.gif viskas tvarkoj smile.gif
Atsakyti
QUOTE(1juraciukas @ 2008 07 19, 19:22)
Jetau, baisu kaip. As esu girdejusi apie vaikiuko apipjaustimus cezario metu, Oi oi. Aciu dievui mums abu kartus viskas buvo gerai...... O kaip dabar, tikiuosiu jokiu randuku , nieko?

tikrai taip būna, mano draugė ( gimė jau prieš 30m biggrin.gif ) gimė 5.5kg svorio, iš pradžių gimdyti liepė natūraliai, o kai jau niekas neišėjo, tai greitai pjovė, tai ir dabar randą ant peties turi, nes per skubėjimą ir jai teko...
Atsakyti
[quote=RASICKA79,2008 07 04, 11:43]
Čia radau internete straipsniuką, kuriame galima apie naujagimių svorį pasiskaityt:

Naujagimio svoris
Dr. Eglė Markūnienė, gydytoja neonatologė, Kauno medicinos universiteto Neonatologijos klinikos vadovė, medicinos mokslų daktarė

O tos lieknosios mamos skaitomos kaip dietu besilaikancios ir dirbtinai liesos? Nusigandau blink.gif As tai auksta (178 cm) ir kuda nuo pat mazens, nors kemsu, kas papuola ir kada papuola, bet tie 55 kg kaip laikos taip laikos... ax.gif
Atsakyti
[quote=ilgakojuke,2008 07 20, 00:19]
[quote=RASICKA79,2008 07 04, 11:43]
Čia radau internete straipsniuką, kuriame galima apie naujagimių svorį pasiskaityt:

Naujagimio svoris
Dr. Eglė Markūnienė, gydytoja neonatologė, Kauno medicinos universiteto Neonatologijos klinikos vadovė, medicinos mokslų daktarė

O tos lieknosios mamos skaitomos kaip dietu besilaikancios ir dirbtinai liesos? Nusigandau blink.gif As tai auksta (178 cm) ir kuda nuo pat mazens, nors kemsu, kas papuola ir kada papuola, bet tie 55 kg kaip laikos taip laikos... ax.gif
[/quote]

as irgi unsure.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(RASICKA79 @ 2008 07 18, 13:33)
Įkeliu kaukeGintare dukrytės nuotraukytes

6,5mėn user posted imageuser posted imageuser posted image 8mėn.

čia nuotrauka iš tv studijos Smiltei 7,5mėn.
user posted imageuser posted image 

Beje ši gražuolė Smiltė mūsų milžinukių sąrašėlyje kai koreaguosiu bus third.gif S v e i k i n a m e !

Dievuliukau, blush2.gif niu net susigraudinau i savo mazge ziuredama.. aciu.
beje, perskaiciau visa temele - fantastika!! kiek musu daug ir kokie mes dideli.

ir zinot ka, mamos?! mes nerealios - mes turim senatvei puikius uzvadelius mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(kaukeGintare @ 2008 07 20, 17:58)

ir zinot ka, mamos?! mes nerealios - mes turim senatvei puikius uzvadelius mirksiukas.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif

jauciasi kad savaitgalis, cia taip tylu ir ramu ax.gif
Atsakyti
Labas rytas mamukams ir ju storuliukams 4u.gif
Atsakyti