QUOTE(Liuduk @ 2008 07 18, 23:01)
Mano ginekologe karta pasake, kad siais laikais vaikai didesni gimsta del maisto, kuris yra pripumpuotas visokiais stimuliatoriais (t.y. pvz. vistos maitinamos chemija kazkokia, kad jos ten per labai trumpa laika ohoho kokios isauga)Nezinau, kiek tiesos yra
O sunelis mano kas menesi vis dar po 800-900 g priaugineja
Siandien 4 menesiai, buvom poliklinikoj, tai sveriam 8,7 kg
ir 65 cm Maitinu pati
P.S. Ziuriu cia nemazai kovinuku renkasi
Dickiai musu kovinukai
Lialius
Tikra cacke
Del maisto lai nepaistio nieku, jau kuri tai mamyte rase, kad lelius pasiima tiek kiek jam reikia ir ne daugiau. As pav. aplamai mazai ka valgiau, o jei ir valgiau tai tik vaisius, salotas, zuvi, koses pakrapstydavau, na dar saltibarsciu is lieso kefyro. Pirma ketvirti isvis svoris krito kaip pasiutes, po to prisivijau. Priaugau 14 kg. ir skaitau, kad tai normalu. Na ir ziurim ka turim.
Vitaminu papildomai nevartojau jokiu, o ir daktare nerekomendavo, valgiau maksimaliai sveika maista kiek tai tik buvo galima imanoma. Viska tevai is seneliu kaimo tempe.
Va su pirmaja, mergyte, tai jo cepelinai, kukulaiciasi, vedarai ir daug
, bet ir priaugau visus apvalius 30 kg, o dukra kaip dukra 4280 ir tikrai ne stora, o tik sunkiu kaulu.
Mes pagal planus turejom buti balandukai, bet gavosi kovinukas
mes esam uz jus vos 40 gr. lengvesni, ir 2,5 didesni, panasus tiesa
ryt mums 4 men.
QUOTE(twiggyam @ 2008 07 18, 23:25)
na man bobutes sake kad nuo apsirijimo per nestuma vaikiukai didesni buna, o ginekologe man kazka nedrasiai uzsimine kad net nuo papildu nesciosioms taip buna
na kad nuo chemikalais maitinamu vistu ir t.t. tai nemanau
pas mane tu chemikalu labai mazas kiekis turetu buti, nes uzaugau kaime ir siaip privengiu tokio maisto
QUOTE(liliux4 @ 2008 07 19, 13:41)
Sveikutes superleliukų mamytės.
Netikek prasau tuo ka jie ten zada. Jie net lyties kartais nuspeti nesugeba. Ir i ka jie ten kartais ziuri??? mums tebuvo 34 sav. kai dar mokamoj klinikoj tikrinausi-pasake, kad jau tuo metu vaikas tipo sveria 4890
Na maniau viskas iki 40 sav. bus rekordininkas, o nebuvo nieko baisaus. 38 sav., iskrapste ir lelius tesvere 4860 kg., tai ka, per 4 sav. vaikas sukudo? kai puikiai vystesi, augo ir t.t. Zodziu ramiai, gyliai kvepuok ir sekmes tau -sekmes.
Kraunu tases prie juros lekti. Pagrindinis tikslas-Juru muziejus. Vaziuojam visi keturi, t.y. su leliuku. Oi nezinau, ar bus tai poilsis ar beprotybe. Nes mano vyresnioji tikras vijurkas. Ka ten vijurkas, uraganas, viesulas, taifunas blin. Jau tokia judri, tokia triuksminga, tokia ciakava
spek gaudyti bus.Jau dabar stresuoju.