Įkraunama...
Įkraunama...

Ieškomas Super-Naujagimis!

Liuduk - tikrai tavo bernuzelis ne storas mirksiukas.gif as juos minkstuciais vadinu hihihi.gif
paporink mamyte sman kaio jusu dickiai leliukai sportuoja? mano mazas nelabai remiais rankytemsi t.y savo svorio nepakelia ant delniuku o vat istrauktom rankytem "plaukioja" ir uzzpakaliuka riecia puikiai doh.gif atlankem jau kursa masazu ir mansktu7 kazin ar kada ismoksime mastau.gif mes pamazinto raumenu tonuso biski esam blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(twiggyam @ 2008 07 18, 23:25)
na man bobutes sake kad nuo apsirijimo per nestuma vaikiukai didesni buna, o ginekologe man kazka nedrasiai uzsimine kad net nuo papildu nesciosioms taip buna g.gif na kad nuo chemikalais maitinamu vistu ir t.t. tai nemanau lotuliukas.gif pas mane tu chemikalu labai mazas kiekis turetu buti, nes uzaugau kaime ir siaip privengiu tokio maisto schmoll.gif

del apsirijimo visiska nesamone - vaikutis pasiima tiek kiek jam reikia o apsirijimo paskemes prilimpa mamai blush2.gif
del chemikalu is dalies gal ir yra tiesos, bet visu 100 procentu lemiama neturetu but mastau.gif
as per visus nestumus tik folio rugsti geriau ir iki 12 sav vit e bet vaikai druckiai mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Nerutė @ 2008 07 19, 00:26)
Liuduk - tikrai tavo bernuzelis ne storas  mirksiukas.gif  as juos minkstuciais vadinu hihihi.gif
paporink mamyte sman kaio jusu dickiai leliukai sportuoja? mano mazas nelabai remiais rankytemsi t.y savo svorio nepakelia ant delniuku o vat istrauktom rankytem "plaukioja" ir uzzpakaliuka riecia puikiai  doh.gif  atlankem jau kursa masazu ir mansktu7 kazin ar kada ismoksime mastau.gif mes pamazinto raumenu tonuso biski esam  blush2.gif

mums irgi buvo pripaise pamazinta tonusa verysad.gif mankstinom mes mazaja, bet nemanau kad tas turejo kazkokios dideles itakos rolleyes.gif pati gerai zinojo kada atsisesti, kada apsiversti ir kada pradeti vaikscioti. pradejom vaikscioti 1metu ir 1men, nors daktarams atrode kad jinai jau zymiai anksciau turi vaiskciot doh.gif kazkokia nesamone doh.gif rolleyes.gif doh.gif viena ryta atsikele ir pradejo zingsniuoti mirksiukas.gif lotuliukas.gif dabar tai nesugaudau jos, kaip viesulas laksto lotuliukas.gif lotuliukas.gif visus kilogramus isbarste blush2.gif biggrin.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(twiggyam @ 2008 07 18, 22:25)
na man bobutes sake kad nuo apsirijimo per nestuma vaikiukai didesni buna, o ginekologe man kazka nedrasiai uzsimine kad net nuo papildu nesciosioms taip buna g.gif na kad nuo chemikalais maitinamu vistu ir t.t. tai nemanau lotuliukas.gif pas mane tu chemikalu labai mazas kiekis turetu buti, nes uzaugau kaime ir siaip privengiu tokio maisto schmoll.gif

na, aš baisiai mėgdavau nėštumo vidury cepelinus ir šaltibarščius blush2.gif vitaminų apart folio rūgšties negėriau, šventai tikėjau, kad tie dirbtiniai vitaminai yra gryna chemija, ir kad vaikiukas didelis užaugs doh.gif prisigalvojau doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(irisas @ 2008 07 19, 00:38)
na, aš baisiai mėgdavau nėštumo vidury cepelinus ir šaltibarščius  blush2.gif vitaminų apart folio rūgšties negėriau, šventai tikėjau, kad tie dirbtiniai vitaminai yra gryna chemija, ir kad vaikiukas didelis užaugs  doh.gif prisigalvojau  doh.gif  lotuliukas.gif

na mane pradzioje labai pykindavo, negalejau nieko valgyt schmoll.gif pravaiksciodavau parduotuveja pora valandu ir nieko valgyt neissirinkdavau unsure.gif bet kai praejo tas pykinimo laikotarpis tai pradejau daug valgyt, jei gerai pamenu prisikroviau 25kg unsure.gif unsure.gif rolleyes.gif sugebedavau po 4 lekstes raugintu kopustu sriubos supusti biggrin.gif kai dar dirbau tai judedavau bet paskui tai tik lovoje su trupiniais ant pilvo gulejau lotuliukas.gif lotuliukas.gif

Atsakyti
QUOTE(twiggyam @ 2008 07 18, 22:52)
na mane pradzioje labai pykindavo, negalejau nieko valgyt schmoll.gif pravaiksciodavau parduotuveja pora valandu ir nieko valgyt neissirinkdavau unsure.gif bet kai praejo tas pykinimo laikotarpis tai pradejau daug valgyt, jei gerai pamenu prisikroviau 25kg unsure.gif  unsure.gif  rolleyes.gif sugebedavau po 4 lekstes raugintu kopustu sriubos supusti biggrin.gif kai dar dirbau tai judedavau bet paskui tai tik lovoje su trupiniais ant pilvo gulejau lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

nu man taip nebuvo lotuliukas.gif aš dar nėštumo pabaigoj dar ir daržą nusiravėjau hihihi.gif bet siaubingai kaupėsi skysčiai doh.gif iškarto po gimdymo kokį kibirą iššisiojau ax.gifpėdos buvo kaip bundelės, tik pagimdžiau, iškarto viskas atisleido thumbup.gif
Atsakyti
Liuduk,
user posted image
o jau tas garbanų grožis tavo sūnaitėlio ... user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo RASICKA79: 19 liepos 2008 - 08:51
QUOTE(RASICKA79 @ 2008 07 19, 09:50)
Liuduk,
user posted image
o jau tas garbanų grožis tavo sūnaitėlio ... user posted image

Labas rytas
Čia kiekviena nuotrauka - neapsakomas grožis... Ir kur gandrai tokių grožybių atranda?.. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(twiggyam @ 2008 07 18, 23:32)
pradejom vaikscioti 1metu ir 1men, nors daktarams atrode kad jinai jau zymiai anksciau turi vaiskciot doh.gif

as sakyciau labai laiku vaiksciot pradejo 4u.gif aisku yra kas ir men nubega bet tai irgi jau virsyjant visas normas hihihi.gif
o po gimdymo ligoninej ar stebejo Jusu milziniukus papildomai?? ar viskas kai pagimdet super buvo ir jokios papildomos prieziuros nereikejo?? mums tai su mazuoju smarkiai ir svoris krito ir dejavo gimes vaikutis tai visaip prigasdino kad ir raktiklauliai luze gali but ir siaip gal suspaudziau gimdydama nu ir pan.. aisku pamokslavo tos kur grindis plauna hihihi.gif bet ka tik pagimdziusiai streso ivare blush2.gif daktarai paskui nuramino tiesiog papildomai stebejo ir viskas susitvarke savaime ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nerutė: 19 liepos 2008 - 09:37
QUOTE(Nerutė @ 2008 07 19, 10:36)
as sakyciau labai laiku vaiksciot pradejo  4u.gif  aisku yra kas ir  men nubega bet tai irgi jau virsyjant visas normas hihihi.gif
o po gimdymo ligoninej ar stebejo Jusu milziniukus papildomai?? ar viskas kai pagimdet super buvo ir jokios papildomos prieziuros nereikejo?? mums tai su mazuoju smarkiai ir svoris krito ir dejavo gimes vaikutis tai visaip prigasdino kad ir raktiklauliai luze gali but ir siaip gal suspaudziau gimdydama nu ir pan.. aisku pamokslavo tos kur grindis plauna hihihi.gif bet  ka tik pagimdziusiai streso ivare  blush2.gif  daktarai paskui nuramino tiesiog papildomai stebejo ir viskas susitvarke savaime  ax.gif

na musu tai nestebejo papildomai.tik padare tyrima ar nera cukrinio diabeto.sako visiems daro kas gimsta virs 4kg mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(RASICKA79 @ 2008 07 03, 18:12)
Oi, laukiam laukiam, mes dar mažylių laukiam...  ploja.gif

Sveikutes superleliukų mamytės. Gal ir mane priimsit. Iš tikrųjų aš dar neštukė, ir laukiu savo leliaus ateinant kiekvieną dieną. Prognozuoja labai didelį. leliukas trečias būtų, gydytojai sako:mergyte smile.gif Turiu du vaikinus. Pirmasis gimė- 4,4 kg, antrasis-4,6 kg. Su antruoju iš seselės išgirdau komentarą" žmonės tokių negimdo...". Dabar mano jaunesnysis visai kūdas kaip dviratis, na vyresnėlis aukštas, stambokas, bet nestoras. Taigi trečio laukiam apie 5 kg.
Gydytoja sako, kad jei nevyks veiksmas (na nesileidžia lelia)- dar kitą pirmadienį siųs cezariuj kaip stambų vaisių. O pirmuosius pati pagimdžiau. Tai labai nerimauju ir noriu, kad lelytė pati išlįstų.
Džiaugiuosi, kad radau jūsų temelę. Leliukai fantastiški, tikiuosi suveiks kaip skatinamieji blush2.gif

QUOTE(bimkutele @ 2008 07 11, 20:37)
visi vaikai yra grazus,kiekviename galima izvelgti kazka labai grazaus ax.gif o mamoms savas vaikas dar pats paciausiais mirksiukas.gif

Labai labai faini tie maži leliukai. Ir dideli labai faini. O mamai iš vis savas vaikas pats gražiausias mirksiukas.gif
Atsakyti
liliux4 - smagu , kad prisijungei, labai lauksim tavo trečio angeliuko ir nepamiršk pasirodyt user posted image, kaip gryšit namo ir rasi minutėlę laiko su mumis savo džiaugsmeliu pasidalinti...
Beje tavo vaikinus abu irgi sąrašiukan įtrauksim, ne jie taip pat į mūsų kompaniją puikiai tinka!
Taigi sekmės, lengvo 3-iojo stebūklėlio atėjimo ir lauksim šviežiausių žinių ... user posted image
Atsakyti
QUOTE(Nerutė @ 2008 07 19, 10:36)
o po gimdymo ligoninej ar stebejo Jusu milziniukus papildomai??

QUOTE(LISTUKE @ 2008 07 19, 13:28)
na musu tai nestebejo papildomai.tik padare tyrima ar nera cukrinio diabeto.sako visiems daro kas gimsta virs 4kg mirksiukas.gif

Mūsų nei stebėjo, nei tyrimo dėl diabeto darė (kiek žinau). Bet ilgiau ligoninėj gulėjom, tik ne dėl leliuko, o dėl manęs: infekcija man įsimetė, antibų kursą suleido kokių trijų rūšių doh.gif ...
Atsakyti