Įkraunama...
Įkraunama...

Ieškomas Super-Naujagimis!

QUOTE(twiggyam @ 2008 07 18, 15:08)
o kazin kas salygoja didesniu vaikuciu gimima?4u.gif

Aš tai mėgstu sakyti, kad mano saulytė pilvelyje "šiltnamio sąlygom augo" user posted image ,
o jei rimtai tai tų priežąsčių gali būti daugybė - visų svarbiausia svekas vaikas!!! user posted image
Atsakyti
QUOTE(lauku_gele @ 2008 07 18, 14:41)
Vyras kartais juokais vaika sarpejum pavadina, nes labai jau daug rinkuciu turim ir raukslyciu ant kojyciu ir rankyciu ax.gif  blush2.gif

lotuliukas.gif Ir mes taip saviškį vadindavom.
Atsakyti
Įkeliam twiggyam dukrelės foto
user posted image čia 2 dienelės user posted image
user posted image čia ~4 mėn. user posted image
user posted image O va Martynai dabar jau 1metukai ir 5mėn. wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo RASICKA79: 18 liepos 2008 - 15:19
wub.gif wub.gif wub.gif vis susigraudinu kai pamatau jos maziukes foto wub.gif laikas taip greit bega friends.gif friends.gif friends.gif angel.gif angel.gif angel.gif cry.gif cry.gif cry.gif flirt.gif flirt.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo twiggyam: 18 liepos 2008 - 15:31
Įkeliu LISTUKE dukrelės nuotraukas
user posted image dabar 6mėn. sveria 9200g. ūgis 71cm. clap.gif
user posted image user posted image
Atsakyti
QUOTE(RASICKA79 @ 2008 07 18, 17:44)
Įkeliu LISTUKE dukrelės nuotraukas
user posted image dabar 6mėn. sveria 9200g. ūgis 71cm. clap.gif
user posted image user posted image

nu jau koookia grazuole wub.gif ..... o akytes kooookios wub.gif
Atsakyti
Bet tai kaip jie visi sudžiūna hihihi.gif Vargšės mamytės, išnešioja, dar išgimdyti turi, o jie po to susitraukia lotuliukas.gif Paskutinių dviejų dalyvių vaikučiai nuotraukose labai gražūs wub.gif
Atsakyti
nu aciukas.joooo...akys tetuko. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(twiggyam @ 2008 07 18, 14:08)
o kazin kas salygoja didesniu vaikuciu gimima?pvz mano gime 4050kg, mes su vyrus ploni kaip dviraciai lotuliukas.gif gimeme nedidelio svorio, net mazesnio nei vidutinio rolleyes.gif gimineja irgi nebuvo tokiu burbuliuku 4u.gif

Mano ginekologe karta pasake, kad siais laikais vaikai didesni gimsta del maisto, kuris yra pripumpuotas visokiais stimuliatoriais (t.y. pvz. vistos maitinamos chemija kazkokia, kad jos ten per labai trumpa laika ohoho kokios isauga)Nezinau, kiek tiesos yra g.gif

O sunelis mano kas menesi vis dar po 800-900 g priaugineja lotuliukas.gif thumbup.gif Siandien 4 menesiai, buvom poliklinikoj, tai sveriam 8,7 kg blink.gif tongue.gif ir 65 cm Maitinu pati wub.gif

Stai mes kokie dabar wub.gif Ir visai jis man ne storas, o toks mielas mielas leliukas wub.gif wub.gif wub.gif

user posted image

user posted image

P.S. Ziuriu cia nemazai kovinuku renkasi mirksiukas.gif Dickiai musu kovinukai 4u.gif wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Liuduk: 18 liepos 2008 - 22:09
4u.gif niekaip negaliu atsigrozeti ,kokie jie visi faini, thumbup.gif bet po keletos men jie tikrai palieka kudenos ,nu ko jie taip susitraukia wub.gif kaip grazu minkstuciai,kaip zaisliukai ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Žirklutės @ 2008 07 18, 20:32)
Bet tai kaip jie visi sudžiūna  hihihi.gif

na anksciau ar veliau sudziuna smile.gif

Lauku_gele nu nigaliu kokia faijnulka, noris numaigyt wub.gif wub.gif wub.gif man kas tokia gatava mergaite duotu imciau mielai blush2.gif
ir visi kiti leliulkinai labai labai fainulkos wub.gif
Atsakyti
na man bobutes sake kad nuo apsirijimo per nestuma vaikiukai didesni buna, o ginekologe man kazka nedrasiai uzsimine kad net nuo papildu nesciosioms taip buna g.gif na kad nuo chemikalais maitinamu vistu ir t.t. tai nemanau lotuliukas.gif pas mane tu chemikalu labai mazas kiekis turetu buti, nes uzaugau kaime ir siaip privengiu tokio maisto schmoll.gif
Atsakyti