Įkraunama...
Įkraunama...

Ieškomas Super-Naujagimis!

4u.gif RASICKA79 ,o del nuotraukeliu pagelbesi,as tau nusiunciau mirksiukas.gif
Atsakyti
Įkeliu Normanas sūnelio nuotraukytės

user posted image Dovydukas ką tik gimęs 2.gif
user posted image 1 mėn.
user posted image 2 mėn. wub.gif
Atsakyti
4u.gif RASICKA79 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Sveikos mamytės 4u.gif
Visą dieną užtrukau kol perskaičiau book.gif karsta.gif Įsipaišysim ir mes į jūsų gretas:D Mano Gerdutė gimė 4246 g ir 52 cm smile.gif viena iš mažesnių šioje temukėje lotuliukas.gif Ją iškarto paguldė į inkubatorių, tai palyginus su kitais mažiuliukais ji užėmė visą inkubatorių lotuliukas.gif Dabar jau ji atšventė metukus ir yra 10 kg ir 76 cm visiškai vidutinė mergaitė smile.gif kalbėjot dar apie leliukų grožį, gal kiek pavėluotai, bet pasisakysiu blush2.gif Pamačiusi savo dukrytę, vyrui pasakiau, kad mūsų dukra labai negražus vaikas doh.gif ji neturėjo kaktos, nosis peėjo iškarto į galvytę, atsistatė tik per kelias dienas rolleyes.gif ir buvo visa mėlynai geltonai žalia ir baisiai priminė mano tėvą lotuliukas.gif ko aš labai bijojau lotuliukas.gif bet po kelių dienų ji man pasirodė pats gražiausias mano matytas kūdikis lotuliukas.gif
Jeigu kas žinot Mertyšę (ji rašė temos pradžioje) perduokit kad čia užsuktų ax.gif mačiau ji rašė apie gimdymo pasekmes. Neapsėjome ir mes be jų, bet gerai kad viskas jau praėjo thumbup.gif
taip ji atrodė praėjus valandai po gimimo smile.gif
user posted image
taip kelių dienų
user posted image
o taip ji atrodo dabar smile.gif
user posted image
Atsakyti
ajei kokia idomi temele ir kokiu fainuoliu cia pilna lotuliukas.gif Kadangi mes irgi dideles gimem, palyginus aisku, tai ir mes nutarem prisideti prie jusu dickiu cia biggrin.gif
Manoji Nikolete pirmoji dukra gime 4310g ir 56cm. wub.gif Pagimdziau pati ir gan lengvai thumbup.gif , kas labiausiai neitiketina atrodo mano mamai lotuliukas.gif dabar sveriam apie 8400, o ugio nzn., nes 5 menesi sveremes namuose, nes gydytoja atostogauja verysad.gif O siaip augam gerai, valgom mamytes pieniuka ir jau darzoviu kosyte thumbup.gif , nes labai parupo kas mamos leksteje lotuliukas.gif Dantuku dar neturim, bet kramtyti jau norim labai lotuliukas.gif doh.gif Va taip ir augam vis didyn mirksiukas.gif tongue.gif
Deja nuotraukos idet tai nemoku verysad.gif Gal kas pades blush2.gif
Atsakyti
irisas - kaip šaunu, kad netingėjai net visą temukę perskaityt ir kaip gerai, kad nutarei su savo gražuole dukryte Gerdute į mūsų sparčiai gausėjančią kompaniją įsijungti! user posted image
TheSweetest - ir jus čia matyt labai smagu! user posted image

D e m e s i o :

Kad man labai dažnai nereiktų kartotis, tai kadangi mūsų gretos sparčiai pildosi naujais nariais, tai nutariau milžinukų sąrašiuką pildysiu pirmadieniais, na tiesiog peržvelgsiu per savaitėlę ar nepagausėjo mūsų kompanija ir jei reiks pakoreaguosiu jį!!! Tikiuosi visos su tuo sutiksit...
Prie kurių narių vaikiukų daug kur dar nėra gimimo datų, vadinasi jų niekur neminėjote - tai kai užsuksit į temukę parašykit, taipogi pataisysiu prie progos...
Jei turit pasiūlymų, pageidavimų ar šiaip pastebėjimų visados prašom išsisakyti temukėje,
o dėl nuotraukyčių, tai jau nebenoriu kartotis - bet visados galiu padėti toms, kas nemoka įsikelti... prašom nesigėdinti ir kreiptis per AŽ
arba el.paštu rasicka79@yahoo.de user posted image

Šiandien jau l a b a n a k t u k a s visoms ir visiems user posted image - susitiksim ryte...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo RASICKA79: 18 liepos 2008 - 00:11
Labas rytas 4u.gif
Ačiū už gražią temą, Rasicka smile.gif Kaip miela "akis paganyti" tarp tokių gražuolių. Išsiunčiau ir aš savo Teresėlės nuotraukas ax.gif
Atsakyti
QUOTE(TheSweetest @ 2008 07 18, 00:34)
ajei kokia idomi temele ir kokiu fainuoliu cia pilna  lotuliukas.gif

musu vaikai ta pacia diena gime thumbup.gif

Irisas o man Jusu mergyte inkubatoriuje laaabia grazus ir normalus naujagimis... aisku ta isvaizda lemia gimdymo pasekmes bet tikrai nieko negrazuas as jame nematau,man grazi miela mergyte wub.gif o jau keliu dieneliu tai is vis burbuliukas mielas wub.gif wub.gif wub.gif o apie dabar tai ka ir bekalbeti - visa dama wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Nerutė @ 2008 07 18, 07:41)
musu vaikai ta pacia diena gime  thumbup.gif

Irisas o man Jusu mergyte inkubatoriuje laaabia grazus ir normalus naujagimis... aisku ta isvaizda lemia gimdymo pasekmes bet tikrai nieko negrazuas as jame nematau,man grazi miela mergyte  wub.gif  o jau keliu dieneliu tai is vis burbuliukas mielas  wub.gif  wub.gif  wub.gif  o apie dabar tai ka ir bekalbeti - visa dama  wub.gif

Kai pamačiau, man nebuvo nieko gražaus lotuliukas.gif o dabar wub.gif Pelėda doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(trudeme @ 2008 07 18, 08:28)
Labas rytas  4u.gif
Ačiū už gražią temą, Rasicka  smile.gif Kaip miela "akis paganyti" tarp tokių gražuolių. Išsiunčiau ir aš savo Teresėlės nuotraukas  ax.gif

Įkeliu trudeme dukrelės nuotraukėles
user posted image 1 mėn.user posted image
user posted image Teresytei 3 sav. ir 4 dienos wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo RASICKA79: 18 liepos 2008 - 08:36
QUOTE(irisas @ 2008 07 17, 23:14)
Sveikos mamytės  4u.gif
Visą dieną užtrukau kol perskaičiau  book.gif  karsta.gif Įsipaišysim ir mes į jūsų gretas:D Mano Gerdutė gimė 4246 g ir 52 cm smile.gif

labai graži mergytė ir ką tik gimusi, ir dabar wub.gif

Teresytė kokia miela, taip ir norisi išbučiuoti wub.gif ir labai gražus vardukas wub.gif
Atsakyti
QUOTE(bucinukas @ 2008 07 18, 09:46)
labai graži mergytė ir ką tik gimusi, ir dabar wub.gif

Teresytė kokia miela, taip ir norisi išbučiuoti wub.gif ir labai gražus vardukas wub.gif

Labas rytas
Ačiū.. Ir man norisi ją išbučiuoti.. tai ir bučiuoju ax.gif
Atsakyti