Įkraunama...
Įkraunama...

Ieškomas Super-Naujagimis!

QUOTE(trudeme @ 2008 07 17, 11:48)
Kaip čia gražu - tiek gražių vaikučių nuotraukų bigsmile.gif
O aš nemoku nuotraukų įkelti  doh.gif Na, ne visiems duota būti tokiais protingais  unsure.gif

Visos kam reikia pagalbos įkeliant nuotraukytes prašom kreiptis į mane - mielai pagalbėsiu! drinks_cheers.gif
Foto siųskit el.paštu rasicka79@yahoo.de
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo RASICKA79: 17 liepos 2008 - 10:59
O kodel sugalvojat sukurti tokia tema? A?

LAUKU_GELE SVEIKI smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Dilia @ 2008 07 17, 13:40)

LAUKU_GELE SVEIKI smile.gif

laba bigsmile.gif 4u.gif ir jus cia thumbup.gif
Atsakyti
Labutis mamytems,

Na tu leliuku grazumas wub.gif , o jau tas grazuoliukas tarp burbuliuku wub.gif wub.gif wub.gif

O stai idomu...mano vyresnioji tai padeda ir labai ziuri broliuka-o stai kaip , ar padeda tie du saunus berniukai broliuka ziureti???

Mano Kristute gime 2004 01 08 RK ligonineje 4280 kg.,57 cm.
Augustas - 2008 03 20 RK-4860 kg.,56 cm. Vakar buvom pasisverti- ogi 8,30 kg. 67,5 cm. yra ka kiloti. Dabar miega sau ramiai ant pilvuko, nors dar 11 val. reikejo valgyti ax.gif

Tiesa , abieju vaikiuku man neleido paciai gimdyti, tiksliai nezinau del ko pirmo...viskas lyg ir gerai su vaiku buvo, bet mano kaklelis kreivas (dar stebejosi kaip isvis as pastojau, o cia dar ir du kartus nuskilo lotuliukas.gif ) O antra vaikiuka isluksteno dar 38 sav., ir aciu Dievui wub.gif Labai norejau pati gimdyti, dar labiau norejau maitinti pati, bet yra kaip yra ir dziaugiames ne maziau. ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo 1juraciukas: 17 liepos 2008 - 12:58
QUOTE(Dilia @ 2008 07 17, 13:40)

Nesupratau šio klausimo esmės? user posted image
Tam, kad surastumėm naujagimį, svėrusį daugiausiai - juk tema taip ir pavadinta! user posted image
Atsakyti
QUOTE(lauku_gele @ 2008 07 17, 10:40)
o sveikutes 4u.gif  ir jus cia 4u.gif  thumbup.gif

4u.gif mes čia jau nuo pirmo puslapio thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(trudeme @ 2008 07 17, 08:36)
Labas rytas
Koks grožis nuotraukose..  ax.gif
Registruojamės ir mes - Teresė, gimė 2008 06 14, 4200 g, 56 cm. Pagimdžiau pati.
Mėnesio sveriam 5010 g, ūgtelėjom iki 59 cm  rolleyes.gif

ir kaip sekesi? nes man su abiem tai tfu tfu tfu be epiduro,labai greitai ir lengvai su pirma nuo pirmuju saremiu uztruko 5,5 val, o su antru 2,5 val ax.gif

QUOTE(Rase-liukas @ 2008 07 17, 09:42)
va tokie duomenys.
Temos pavadinimas gali buti ir "Raumeningosios mamytes" nes tokius turtus kai tenka panesioti....

thumbup.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
laba diena, labai dekui uz kvietima 4u.gif
mes gimem 4560g ir 56cm
user posted image
menesiuko buvom 59,5cm ir 5950g
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Aistute: 17 liepos 2008 - 14:08
QUOTE(1juraciukas @ 2008 07 17, 13:54)
  O stai idomu...mano vyresnioji tai padeda ir labai ziuri broliuka-o stai kaip , ar padeda tie du saunus berniukai broliuka ziureti???

jeigu apie maniskius klausi blush2.gif tai galiu pasakyt kad net laaabai padeda thumbup.gif aisku visko buvo ir dar bus - ir demesio stoka matyt jauciasi, ir mano artumas sumazu matyt kliuva ir.t.t bet vis tiek labai padeda ir tuo paciu siaubingai konkuruoja tarpusavyje del mazojo demesio.... vidurinelis kazkaip skaudziai reaguoja sako "ugniukas man maziau kartu nusisypsojo.. " ir pan. tiesa dabar labai laukia kada sedes - nes gales ant keliu pasisodine laikyt kol kas toki hanteli sunku jiems kilot hihihi.gif ir labai laukia papildomo maitinimo, kad ir jie broliui ne ka maziau svarbus butu nei mama - ta prasme pamaitint galetu lotuliukas.gif dabar per pietus pradedam jau ragaut dazroves tai jie vis praso kad vakare geriau duociau kai abu grizta is darzo.... bet pietus yra pietus didis.gif

Papildyta:
tiesa as vis pagalvoju bet taip ir neparasau blush2.gif

tad rasau dabar RASICKA79 nu Tu tikra saunuole wub.gif thumbup.gif , kad uzvedei tokia tema, ir kad nenustodama ieskai mazuu milziniuku wub.gif thumbup.gif 4u.gif
Atsakyti
Sveiki:))

saunia temele sugalvojot..labai idomu pasiziureti i tuos leliukus burbuliukus:) Musu mergyte irgi nemaza gime - 4200g, 54cm..bandziau pati gimdyti, bet netilpo pro dubens kaulus ir teko daryti cezari..o visa nestuma man sake, kad bus is mazuju mergyte..pasirodo terminas nemazai neatitiko..praktiskai pora savaiciu veliau gime ir nepernesiota.
Atsakyti
QUOTE(skyeyes @ 2008 07 17, 14:07)
Sveiki:))

saunia temele sugalvojot..labai idomu pasiziureti i tuos leliukus burbuliukus:) Musu mergyte irgi nemaza gime - 4200g, 54cm..bandziau pati gimdyti, bet netilpo pro dubens kaulus ir teko daryti cezari..o visa nestuma man sake, kad bus is mazuju mergyte..pasirodo terminas nemazai neatitiko..praktiskai pora savaiciu veliau gime ir nepernesiota.

man diena pries gimdyma dare echo tai sake,kad bus apie 3,4 kg vaikinas, o gime beveik 4,4 kg lotuliukas.gif
Atsakyti
mes maitinames tik MP ir kol kas sociai pakanka wub.gif
o gimem CP,nes ir pirmasis gime CP, tik pirmasis buvo 3580g, o operacija buvo atlikta extra, iskilus pavojui mamytes ir vaikucio gyvybems verysad.gif
dsbsr msno milzinukas buvo galvyte isiremes i randa ir is vidaus jis buvo jau beplystas, apie naturalu gimdyma kalbos jau net nebuvo wub.gif
Atsakyti