Įkraunama...
Įkraunama...

Ieškomas Super-Naujagimis!

QUOTE(Žirklutės @ 2008 06 30, 19:55)
Čia ne į temą, bet ar pačios tokias milžines pagimdėt?  blush2.gif Ar teko CP daryt?
O jau žandų didumas  bigsmile.gif  4u.gif

topsecret.gif Na, kadangi mes jau išsiaiškinom su bucinukas, tai atsakysiu kad abiems mums buvo padarytos CP operacija...

O žandukai mūsų Kamilytės tai tikrai nerealūs buvo!!! wub.gif lotuliukas.gif

Bet nepamirškim ko susirinkom - laukiam ir kitų didelių naujagimių pasirodymo!!! ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo RASICKA79: 30 birželio 2008 - 19:11
QUOTE(RASICKA79 @ 2008 06 30, 07:53)

Buvom tikros įžimybės visoje ligoninėje ploja.gif , todėl būtų manau labai ydomu pamatyt nuotraukytes visų didelių naujagimių ir sužinot kur  ir kas yra supermamų forume patys "dideliausieji" ?  assa.gif

radai kuo didžiuotis, priimk kaip faktą, kad toks vaikas gimė ir tiek wink.gif ir tikėkis, kad tas svoris nukris, nes paskiau mažutė turės bėdų su širdele cool.gif
Atsakyti
QUOTE(favoritadora @ 2008 06 30, 23:15)
radai kuo didžiuotis, priimk kaip faktą, kad toks vaikas gimė ir tiek wink.gif ir tikėkis, kad tas svoris nukris, nes paskiau mažutė turės bėdų su širdele  cool.gif

blink.gif blink.gif blink.gif o kodėl nesididžiuoti savo vaiku g.gif tu ką, savais nesididžiuoji g.gif aš bet kokiu didžiuočiaus, o čia sveikos gražios mergytės wub.gif
Atsakyti
kokia fainulka wub.gif tie zandukai taip ir prasosi buckio clap_1.gif mano seses drauge pagimde berniuka 6kg.isaugo liesutis berniukas,tad nepergyvenkit tikrai isaugs ir nebus storuliuke schmoll.gif sekmes wub.gif
Atsakyti
QUOTE(favoritadora @ 2008 07 01, 00:15)
radai kuo didžiuotis, priimk kaip faktą, kad toks vaikas gimė ir tiek wink.gif ir tikėkis, kad tas svoris nukris, nes paskiau mažutė turės bėdų su širdele  cool.gif

Žinoma didžiuojuosi savo vaikeliu - kad išnešiojau nestuke.gif , pagimdžiau ir auginu, kad turiu... tai buvo labai lauktas stebūklas mūsų šeimoje! bigsmile.gif
Keista būtų ir reiktų stebėtis, jei taip nesijaučiau... g.gif
O mergytė wub.gif yra tikrai visiškai sveika ir yra normalus kūdikis!
Na, gal 3 cm. per aukšta pagal normas mirksiukas.gif Bet svorio ir ūgio santykis - idealus! thumbup.gif
O be to - pagalvokit, kad išnešioti tokio svorio naujagimį irgi buvo nemažas darbas! lotuliukas.gif Ir dar, šito nei suplanuosi, nei kažkaip pasipriešinsi tam, kad tavyje auga didelis naujagimis...

Teisiog būtų malonu surasti panašių į mus, sužinoti kaip sekasi, kaip auga, kokie pasiekimai ir t.t. ...

Vaikai - mūsų sielos veidrodžiai! wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo RASICKA79: 01 liepos 2008 - 08:17
QUOTE(bimkutele @ 2008 07 01, 07:17)
kokia fainulka wub.gif tie zandukai taip ir prasosi buckio  clap_1.gif mano seses drauge pagimde berniuka 6kg.isaugo liesutis berniukas,tad nepergyvenkit tikrai isaugs ir nebus storuliuke schmoll.gif sekmes wub.gif

drinks_cheers.gif mūsų giminėj mano dukrytė ne pirmas tokio svorio naujagimis, anie jau suaugę ir yra netgi labai kūdi ax.gif
Atsakyti
Labai idomi tema 4u.gif Maniskis gime vidutinio svorio ir ugio, tai mes net nesijungsim prie jusu, bet tema tikrai puiki lotuliukas.gif Nuotraukos grazios thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(favoritadora @ 2008 07 01, 00:15)

tik dziaugtis reikia, kad mamos tokios saunuoles, ir tokius vaikelius isnesiojo. o tau gal reiktu penkat , sesta, i gal ir desimta vaika tureti, kad nebutum tokia pikta doh.gif .
saunuoles mamos thumbup.gif
Atsakyti
bigsmile.gif nu jau zandukai leliuku bigsmile.gif bigsmile.gif bigsmile.gif mes kai gimem 2900 gr. tai neturim kuo pasigirti, o dar ir nevalgiukai esam doh.gif
Atsakyti
O kiek stiprybės mamoms prireikia dar ir išnešiot tokius rubuiliukus... Stiprios esat, manoji virš 3-ų svėrė, gale jau galvojau, kad nugara sulūš.
Dabar dar pagal liniuotę matau, kad Sofija būdama virš 3-ijų mėn. sveria tiek, kiek mano 7-ių.
Na tai sėkmės augant, kad tik sveikos ir žvalios būtų 4u.gif
Atsakyti
Mano brolis gimė 4,5 ir 61 ugio.Tais laikais vaikai kartu su mamom negulėjo atnešdavo tik pamaitinti, tai mama sakė kai visus kartu veždavo specialiuose vežimeliuose (sujungti keli) o mano brolį atnešdavo ant rankų, nes netilpdavo lotuliukas.gif ir dabar brolis 1,90 ugio smile.gif
Man pranašavo irgi didelį vaiką, o gimė visiškai standartinė 3750 smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo natuliona: 01 liepos 2008 - 13:42
Nieko sau "lelyte" bigsmile.gif bigsmile.gif wub.gif wub.gif turbut nepanesciau tokio svorio pilve doh.gif

Sekmes 4u.gif wub.gif
Atsakyti