QUOTE(Nerutė @ 2008 07 11, 19:10)
na esu macius ir ne taip mazai.. bet normaliai gime leliukai kuriem netaikytos jokios intervencijos, nepriduse ir pan tikrai neatrodo baisiai
cia man kaip tai varnai SAVI VAIKAI VISAD GRAZUS
QUOTE(bimkutele @ 2008 07 11, 20:37)
visi vaikai yra grazus,kiekviename galima izvelgti kazka labai grazaus
o mamoms savas vaikas dar pats paciausiais
Nezinau, bet man taip pat ne visi jie grazus (ka tik gime), o po kokios savaites-taip. Bet as aplamai ne visus vaikus myliu. Gal ir pasmerksit, bet jau taip yra, negaliu veidmainiauti. Yra vaikai-prie kuriu pati limpu ir lydausi, o yra tokiu, kad nemieli nors tu ka.
O apie savo vaikus....na taip pat ilgai negalejau nieko grazaus izvelgti. Taip, mielas tas kudikelis, imi ant ranku ir siluma uzlieja. O i veiduka pasiziuri ir.....
na visai negrazus
O daktare ir sesute vis aikcioja, oi koks grazus vaikutis, koks grazus vaikutis. Nors praejo 4,5 metai po dukrytes gimdymo-mane gimdymo namuose pasirodo pamena. Tai visi vis kartojo, kad va cia tos grazuoles broliukas gime
.(na gal ten tokius dickius labiau isimena, o ir as bendraujantis zmogus) Daktare vis juokavo, kad toks grazutis, kad jai vis norisi megraite pavadinti. O as ziuriu, sypsausi ir galvoju-ka jus cia pliurpiat?. O vat dabar.....man mano vaikai jau tikrai grazus, tikra peleda pasidariau
QUOTE(Močiutė Eglutė @ 2008 07 12, 02:28)
Na, tarybiniais laikais gąsdindavo dėl motinos ar kūdikėlio "viršsvorio" ("neišnešiosi", "mirsi gimdydama", "su tokiu svoriu gimęs vaikas bus nenormalus", ir pan.). Dabar, vis dažniau gimus "gigantams" (virš 4 kg svorio), atrodo, jau motinų taip ligtoninėse nebeterorizuoja, nebegazdina, kaip tarybiniais laikais, kad stambesnis, 55 cm ūgio, 3,800 g svorio mano antras sūnus (trečias vaikas šeimoje) bus, su tokiais duomenimis, traktuojamas kaip visiškas debiliukas. Merginos, galėčiau tik patart - jei jaučiate, kad vaikutis vystosi noramaliai, ir nekreiplkit dėmesio į tai, ką sako pediatrė
Ir dabar vis nepraleidzia progos pasakyti, kad didelis vaikas negerai. Nei vaikui nei mamai. Bet tik niekas negali pasakyti ka daryti ir ko nedaryti, kad vaikas toks didelis neaugtu? tikrai daug needau, daug judejau