na esu macius ir ne taip mazai.. bet normaliai gime leliukai kuriem netaikytos jokios intervencijos, nepriduse ir pan tikrai neatrodo baisiai cia man kaip tai varnai SAVI VAIKAI VISAD GRAZUS
O mano viena draugė, pamačius naujagimio foto, sako, kada jie pasidaro į žmones panašūs? Ir prašė daugiau nerodyt panašių, nes kaip siaubiakas sapnuosis
O mano viena draugė, pamačius naujagimio foto, sako, kada jie pasidaro į žmones panašūs? Ir prašė daugiau nerodyt panašių, nes kaip siaubiakas sapnuosis
Gal ji vaikų savo neturi, todėl taip ir šneka!
Nesuprantu - kaip galima baisėtis tokiais mielais, mažais ir bejėgiais žmogiukais ???
O juk savaime aišku, kad kiekvienai mamytei - savas kūdikėlis yra pats gražiausias...
Na, tarybiniais laikais gąsdindavo dėl motinos ar kūdikėlio "viršsvorio" ("neišnešiosi", "mirsi gimdydama", "su tokiu svoriu gimęs vaikas bus nenormalus", ir pan.). Dabar, vis dažniau gimus "gigantams" (virš 4 kg svorio), atrodo, jau motinų taip ligtoninėse nebeterorizuoja, nebegazdina, kaip tarybiniais laikais, kad stambesnis, 55 cm ūgio, 3,800 g svorio mano antras sūnus (trečias vaikas šeimoje) bus, su tokiais duomenimis, traktuojamas kaip visiškas debiliukas. Merginos, galėčiau tik patart - jei jaučiate, kad vaikutis vystosi noramaliai, ir nekreiplkit dėmesio į tai, ką sako pediatrė
As gimiau tokio dydzio: apie 56 cm ir 4.5 kg. Uzaugau iki 180 cm, kuda, jokiu sveikatos problemu nebuvo. Dukryte gime mazesne, tik 3,600 gr., bet tokio pat ilgio. Nors siaip ziuriu lietuviai kudikiai ir vaikeliai daug stambesni nei kokie amerikieciai, uz tai uzauge amerikonai bena stori.