Įkraunama...
Įkraunama...

Ieškomas Super-Naujagimis!

QUOTE(RASICKA79 @ 2008 07 10, 09:45)
4u.gif do vi di sūnaitėlis
user posted imagepirmosios valandos
user posted imageir dabar...

vaje ar cia tas pats pustazandis? lotuliukas.gif nu kaip isstypo bigsmile.gif .o jau akys didumo blink.gif neatsiginsit marciu lotuliukas.gif
Atsakyti
labai gražūs visi mažyliai wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Buzulkaa @ 2008 07 10, 15:16)
Ka tik  gime  vaikuciai visi tokie nelabai zavus  blush2.gif  rolleyes.gif  bet uzauga grazuoliai wink.gif

nu ka as zinau.. mastau.gif man tai net labai grazus wub.gif ka tik gime vaikiukai tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Nerutė @ 2008 07 11, 15:40)
nu ka as zinau.. mastau.gif  man tai net labai grazus  wub.gif ka tik gime vaikiukai tongue.gif

na tikrai nevisi tokie zavus... patikek..
Atsakyti
QUOTE(Buzulkaa @ 2008 07 11, 18:42)
na tikrai nevisi tokie zavus... patikek..

na esu macius ir ne taip mazai.. bet normaliai gime leliukai kuriem netaikytos jokios intervencijos, nepriduse ir pan tikrai neatrodo baisiai mirksiukas.gif cia man kaip tai varnai SAVI VAIKAI VISAD GRAZUS 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Nerutė @ 2008 07 11, 19:10)
cia man kaip tai varnai SAVI VAIKAI VISAD GRAZUS  4u.gif

lotuliukas.gif
O mano viena draugė, pamačius naujagimio foto, sako, kada jie pasidaro į žmones panašūs? Ir prašė daugiau nerodyt panašių, nes kaip siaubiakas sapnuosis doh.gif
Atsakyti
QUOTE(anikute @ 2008 07 11, 19:51)
lotuliukas.gif
O mano viena draugė, pamačius naujagimio foto, sako, kada jie pasidaro į žmones panašūs? Ir prašė daugiau nerodyt panašių, nes kaip siaubiakas sapnuosis  doh.gif

blink.gif be žodžių g.gif
Atsakyti
visi vaikai yra grazus,kiekviename galima izvelgti kazka labai grazaus ax.gif o mamoms savas vaikas dar pats paciausiais mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(anikute @ 2008 07 11, 19:51)
O mano viena draugė, pamačius naujagimio foto, sako, kada jie pasidaro į žmones panašūs? Ir prašė daugiau nerodyt panašių, nes kaip siaubiakas sapnuosis  doh.gif

Gal ji vaikų savo neturi, todėl taip ir šneka! doh.gif
Nesuprantu mastau.gif - kaip galima baisėtis tokiais mielais, mažais ir bejėgiais žmogiukais ???
O juk savaime aišku, kad kiekvienai mamytei - savas kūdikėlis yra pats gražiausias... wub.gif
Atsakyti
Na, tarybiniais laikais gąsdindavo dėl motinos ar kūdikėlio "viršsvorio" ("neišnešiosi", "mirsi gimdydama", "su tokiu svoriu gimęs vaikas bus nenormalus", ir pan.). Dabar, vis dažniau gimus "gigantams" (virš 4 kg svorio), atrodo, jau motinų taip ligtoninėse nebeterorizuoja, nebegazdina, kaip tarybiniais laikais, kad stambesnis, 55 cm ūgio, 3,800 g svorio mano antras sūnus (trečias vaikas šeimoje) bus, su tokiais duomenimis, traktuojamas kaip visiškas debiliukas. Merginos, galėčiau tik patart - jei jaučiate, kad vaikutis vystosi noramaliai, ir nekreiplkit dėmesio į tai, ką sako pediatrė
Atsakyti
As gimiau tokio dydzio: apie 56 cm ir 4.5 kg. Uzaugau iki 180 cm, kuda, jokiu sveikatos problemu nebuvo. Dukryte gime mazesne, tik 3,600 gr., bet tokio pat ilgio. Nors siaip ziuriu lietuviai kudikiai ir vaikeliai daug stambesni nei kokie amerikieciai, uz tai uzauge amerikonai bena stori. blink.gif
Atsakyti
Mano vidurinėlė gimė 4190 g ir 55 cm ūgio. smile.gif

Vienos paros. smile.gif

user posted image

Dabar. smile.gif

user posted image
Atsakyti