Įkraunama...
Įkraunama...

Ieškomas Super-Naujagimis!

Sveikute daiskare, o savo mergytės foto neturi? norim pasigrožėt... wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo RASICKA79: 09 liepos 2008 - 10:10
sveikos, stai ir as aptikau netycia sia temuke, taigi mano pustazandis gime 4.464 kg ir 56 cm. tacioau dabar 1.2 metu sveria tik 10 kg ir yra 80 cm 4u.gif

user posted image

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Skorpe: 09 liepos 2008 - 15:05
Mano vyrukas gimė 4170 gr ir 53 cm biggrin.gif , bet kiekviena mėnesį labai mažai priaugdavo svorio ir dabar 9 mėn. sveria 8200 gr ir 73 cm sad.gif O nuotraukos nemoku idėt verysad.gif
Atsakyti
sveikutes

tema tikrai thumbup.gif
bet leliuku grozis wub.gif

mes gimem 4.140g. ir 57cm ,o dabar esam 78cm ir sveriam 10,500g.
Atsakyti
Sveikos visos užsukę į mūsų temelę!!! bigsmile.gif
do vi di - atsiųsk man foto el.paštu : rasicka79@yahoo.de - ir aš įdėsiu... mirksiukas.gif
Papildyta:
dijanute - norim ir tavo leliaus nuotraukytės... blush2.gif
Papildyta:
Skorpe - labai mielas tavasis pūstažandis lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo RASICKA79: 09 liepos 2008 - 19:37
QUOTE(agnita @ 2008 07 08, 09:07)
Aš priaugau, net baisu sakyti 38kg, vis metu, dar liko apie 15kg numesti. O dėl pilvo suprantu, aš po gimdymo su nėščios rūbais grįžau namo,

lotuliukas.gif As optimiste, pries isvaziuojant i gimdykla susidejau rubelius gryzimui (kad vyrui butu lengviau, nes jis zalias mano spointoje) ir.... oblamis. gerai, kad salikeli turejau, vietoj dirzo isikisau, klymas per 2 sprindzius nesueina....... oi doh.gif . O si karta tai liepiau toli nenukisti nesciosios rubu, su kuriais atvaziavau i gimdykla-su tais ir isvaziavau. Nors svorio priaugau tik auksciau liemens......bet.... doh.gif

Bucinuk, perskaiciau tavo vaikiuko gimimo istorija. Su asarom akyse skaiciau, kaip grazu wub.gif Mano vaikiukas greitesnis buvo, vos men. kvieciau. Bet kaip man kirto i galva......niekas neismuse. Siaip, as buvau garantuota, kad musu Kristinute bus mano vientrtele, o cia bats, pasivaideno ir........ ziurim ka turim. maniskis vos is lovos neiskrito, kai supaistelejau apie berniuko "" prieziura, sako kas cias tasu... O pats net cype, kaip apie sunu svajojo, ir jau buvo nusivyles (jis jau metuose....) O as kaip isigeidziau-tikrai nieko spec nedarem ( daktarai buvo nustebe, kad as aplamai pastojau, nes mano gimdos kaklelis kreivas, nepraeinamas, sake nei pastoti, nei iskrapstyti...., vyras taip pat daresi kiausintakiu patempima.Zodziu tikras stebuklas ta musu dukryte, o antras......isvis palaidota viltis, net nebesvajojom)
Kaip ir minejau, pirma paklausiau, po to kazkodel...salia ruzavu siulu kepurytei, kartu nusipirkau ir zydrus, nes laaaaaaaaaabai jau prie sirdies man jie buvo, po to siuveja man pasiuvo per platu kostiuma (darjuokavau, kad nesciai-akurat), po to man vyriskas vardas taip pakibo ant liezuvio, net pasimeciau-visai musu aplinkoj nevartojamas, o i galva lindo.......kas minute.O pati virsune buvo, kai atbego dukRyte ir paklause musu, ar mes galim jai padovanoti broliouka? Po to dar daug daug sutapimu, pranasysciu.... arba mano fantaziju..... 07-07-07 buvom vestuvese. Vyras man nesiojo vynuoges, perdsikus....gerti nesinori....tai visi nusprende, kad as nescia. Gyniausi, juokiausi, keliau vyno taure.... Namo gryzome blaivus. Vyras dar juokesi, kad taip dar nebuvo. Is vestuviu...o blaivus...Na, ta proga....ir.... Praejus aViei, nors iki menesiniu dar toli....sakau tete, manau, kad turim. Nulekiau i vaistine-akurat. Nulekiau i poliklinika, siu dziaugsmu. As laikiuosi, as laukiuosi ...o ten man taip nuotaika sugadino. Tipo na ir kas cia tokio, kad tu laukiesi?????? pyp, kaip susinervinau, kiba kokia asociale ar ka?, o apziurejusi aplamai nustebo, kaip as pajutau, nes iki menesiniuy man dar visa savaite....Ji netikejo, kad as sirgau tuo vaiku. Nepatikesit-viskas per menesi. Man pasiseke labai labai. Bet tas vaikas , gal ir trumpiau, bet tikrai ne maziau buvo svajotas, kviestas, vyliotas, lauktas....Iki siol vis dar negaliu patiketi, kad jis guli salia musu, kad turim kudiki ir dar berniukas......darnai asarele istryksta..... o kaip prisimenu, kaip sunkiai ir pavojingai jis atejo i si pasauli....tik asaros, o ligininej ir raminiamieji....Bet namo nuojauta ir cia mus isgelbejom.
Dabar as tikiu, kad tikrai turiu raganos dovana....
Vaika-pasikvieciau tada, kai buvo labai palankus laikas musu seimai-pats tas.....
Pati ir numaciau gimdymo laika. Pagal gine terminas buvo balandzio 1 d., pagal mane-balandzio 8 d., ( jos ziuri paskutne men. diena, o as tiksliai zinojau pastojimo diena). taciau dar 5 men., nestumo pradejau kalbeti apie tai, kad gimdysim kovo 19-20 d., gimine klause , sypsojosi ir tylejo. Kovo 7 d., mane, po konsultacijos, pagulde i ligonine (pilvas didziulis, spaudimas, diabetas) o po docento apziuros...griuk negyvas, nustatytas cezario ternminas-kovo 20 d., sukanta 38 sav., ir ant stalo. Pasakiau saviskiam-isgriuvo, sako tu ragana. O kas geriau jaucia jei ne mama. Va taip va ir nutiko. Tik musu dziaugsma aptemde debesys.
Spinalione narkoze, su komplikacijom....o dar gale koju pamatau moteri:
-as kudykiu skyriaus vedeja, turiu pasakyti, kad jusu kudikis yra nesveikas, jusu kudikiui neissivyste plauciai. Jis pajungtas po dirbt.kvepavimo aparatu, dejuoja, lasinama laseline-zodziu stebim. Ir iseina. Suniu sukaukiau...... Pripuole vyras, nuramino, sako maciau vaika, ne taip baisu kaip pasake......Bet.,
3para, kai daktaru nebebuvo, uzlipau i trecia auksta...ir pirma karta pamaciau savo Augusteli..... Nosytreje slangos, prie plauciu sekiklis, prie sirdeles sekiklis, rakoje katetorius su laseline, pildomas peciuko is virsaus. Ant ranku nepaimsi, nepagailesi, nepamylesi. O jis toks liudnas, bet tykus, ramus......Dar klausiau, ar cia del to, kad nesugebejau iki galo isnesioti, gal cia as kalta, kad norejau cezario ( nors pinigu nemokejau, neprasiau, nieko neprasiau ir net neminejau). O man ir pasake...TRu dziaukis, kad travo vaika iskrapste anksciau laiko. Tos dvi savaites buvo labai lemtingos.... Per ta laika, vanduo, esantis plauciukuose butu perauges i plauciu uzdegima. Kuri tik 2 % kudikiu isgyvena, o turint mintyje, kad jusu kudikis sveria 5 kg.,-sansu jokiu. Jus esat laimes kudikiai.
Po tu zodziu-man raminamuju nebereikejo. Bet labai daznai, apsikabinus maziuka, mano akyse pasirodo asaros. Kokie mes laimingi.....Kokie mes laimingi. Nors iki siol klausausi jo kvepavimo...
Atsakyti
kokia graži ir kartu graudi istorija wub.gif Smagu kad jums viskas gerai wub.gif
Atsakyti
Papildyta:
QUOTE(RASICKA79 @ 2008 07 09, 20:39)
Sveikos visos užsukę į mūsų temelę!!! bigsmile.gif 
do vi di - atsiųsk man foto el.paštu : rasicka79@yahoo.de - ir aš įdėsiu...  mirksiukas.gif
Papildyta:
dijanute - norim ir tavo leliaus nuotraukytės...  blush2.gif
Papildyta:
Skorpe - labai mielas tavasis pūstažandis  lotuliukas.gif

thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
o kiek laiko dabar tavo mazylei ir kiek i dabar sveria ir ugis
ir sveikata .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kkristinak: 09 liepos 2008 - 22:12
nuotraukyciu turiu bet nemoku ideti doh.gif g.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(daiskrė @ 2008 07 09, 23:44)
nuotraukyciu turiu bet nemoku ideti  doh.gif  g.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Kas nemoka įdėti nuotraukyčių rašykite man į AŽ arba el.paštu : rasicka79@yahoo.de mielai visoms padėsiu!!! drinks_cheers.gif
Atsakyti
1juraciuk, net šiurpas mane nukretė nuo tavosios istorijos... niekam nelinkiu to patirti... verysad.gif
Linkiu, kad augtumet sveiki ir laimingi ir kad Jūsų laimės netemdytų daugiau jokie tokie nelemti išgyvenimai... flirt.gif O čia tavo berniukui - 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
4u.gif do vi di sūnaitėlis
user posted imagepirmosios valandos
user posted imageir dabar...

Atsakyti